| נשלח ב-4/8/2026 11:01 |
|
| |
בקשה לועדה אנא חסמו את קו המידע של דזאלובסקי
הרב איצה דזאלובסקי איש יקר שהציבור החרדי חייב לו תודות רבות על כל פעולותיו,
בין היתר הוא מפעיל קו מידע, הקו פתוח להאזנה בכל המכשירים הכשרים (כי התוכן שלו כשר)
אך בפועל הקו שלו משמש כמעין רדיו חרדי, וגורם לילדים ולנוער להיות מכורים לקו הזה ולצריכת המידע האינטנסיבית,
כך יצא שמי שלא היה מעז להחזיק מכשיר רדיו בבית, קיבל רדיו מהדלת האחורית של הבית.
אני קורא מכאן לועדת הרבנים לענייני תקשרות לחסום את הקו הזה בטלפונים הכשרים ולכל הפחות לדרוש קוד כניסה,
וזאת על מנת למנוע מנוער וילדים להיות מכורים לשימוש ברדיו הזה.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/8/2026 17:55 |
|
| |
כצעד ראשון תתנתק אתה מהקו הזה, ובהמשך יהיו כבר שידאגו לכלל ישראל.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/8/2026 12:02 |
|
| |
גם חושב שזה הרסני לדור הצעיר, ובפרט לילדים קטנים, הורים לא מצליחים למנוע מילדיהם להקשיב לזה, כי זה הרי כשר. הוא כנראה "משלם" מספיק למי שצריך כדי שהמצב הזה ישאר, אף אחד לא ייצא נגדו.
שלא לדבר על הטעויות העיתנאיות שהוא עושה, לדוגמא, אני לא מאזין לו ושומע חדשות ממקורות מגוונים אחרים. בתקופת שחרור החטופים בפעימות, הוא הקדיש בוקר למצב האומלל של המשוחררים, והציג כאילו אחד החטופים לא מתקשר עם הוריו, כשבפועל זה היה חטוף ערבי שנמצא על הרצף וגם לפני הוא לא בדיוק דיבר.
החברותא שלי הגיע בבוקר לשיעור מזועזע כולו, ולא הבנתי על מה מדבר. בהמשך היום שמעתי ממלמדים וממורות, שנתקלו בילדים ממש מבועתים מהמידע שתווך להם בשלומיאליות כזו.
הוא גם לא סולד לקדם פרסומות סמויות וסמויות למחצה.
לסיכום, שומר נפשו ירחיק את בני ביתו ממנו.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/8/2026 16:52 |
|
| |
הרבה נוכלים שהתפרנסו מעקיצות במגזר החרדי נשארו ללא פרנסה בגלל איצ'ה והקו שלו. הם יעשו הכל לחסום את הקו..
תוקן על ידי שלג_דאשתקד ב- 11/08/2026 16:52:42
|
|
|
|
| נשלח ב-12/8/2026 18:34 |
|
| |
הילדים שלנו יושבים בשירותים ושומעים אותו שעות, מה הקשר לכל מיני עקצנים למיניהם?
|
|
|
|
| נשלח ב-13/8/2026 16:37 |
|
| |
"שעות".. נו באמת.. כמה הודעות יש לו ביום? לא הרבה. החדשות בתמצית, מזג האויר, וראיונות במגוון תחומים. כמעט שאין יותר מראיון אחד ביום, ויש שלפעמים שגם זה לא. ביום שישי ומוצ"ש קצת על ]פרשת השבוע. כך לומר שמבלים "שעות" בקו שלו זה לא מדוייק בלשון המעטה, ומריח אינטרס וד"ל.
בתחום הכלכלי הדגל שלו לפרסם נוכלים שעקצו (ועדיין מנסים לעקוץ) במגזר, ואיך לגשת לכל הצעות השקעה למיניהם המתפרסמים בעיתונות ובאינטרנט בלי ליפול בפח. אותם נוכלים מבינים שהקו שלו מסכן את פרנסתם, ויעשו הכל לחסום את הקו.
אמר לי יועץ כלכלי בחסידות ידועה שהוא מעריך שאיצ'ה הציל ע"י ההסברה בקו החשוב הזה לפחות כ50 אברכים מליפול באיזה עוקץ, וזה רק בחסידות שלו.
תוקן על ידי שלג_דאשתקד ב- 13/08/2026 16:44:06
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול