| נשלח ב-20/8/2026 23:07 |
|
| |
ח"כ פרוש "תשתוק" תועלת לא הבאת - לפחות אל תגרום לחרדים נזק
חבר הכנסת מאיר פרוש, בשנים האחרונות הוא לא מביא שום תועלת,
ממש שום דבר, אינני מבין מה הוא עושה בכנסת, כשהוא לא מביא שום תועלת,
יש בציבור הירושלמי, הרבה צעירים, חכמים, רהוטים, ומקצועיים,
שיביאו תועלת רבה, הרבה יותר ממנו,
לא רק 'יוסי דייטש' , יש עוד צעירים חרדים נמרצים והגיוניים,
שיודעים לעשות ולדבר בצורה שקולה ובעיקר להביא תועלת אמיתית לציבור החרדי.
עכשיו הולך חבר הכנסת 'מאיר פרוש'
ומקפיץ את הציבור החילוני נגד הציבור החרדי,
דבר שגורם נזק כלכלי אדיר לציבור החרדי ולא מביא כהוא זה שום תועלת.
הנה כותרת שלו
פרוש מאיים על מערכת המשפט: "נשתמש בכוחנו הצרכני העצום"
www.israelhayom.co.il/news/politics/article/21245760עוד ניסוח מזיק בוועידת "תבונה לכלכלה" טען ח"כ פרוש כי מערכת המשפט רוצה "להרעיב את ילדי ישראל החרדים". בתגובה, הוא שיגר מסר מאיים לראשי המשק: "אנו צורכים יותר מ-51 מיליארד שקל בשנה. ירדפו אותנו כלכלית? לא נהסס להשתמש בכוח הזה"
www.ynet.co.il/news/article/byedfredfxהציבור החרדי לא חי לבד, ממסחר עצמאי בתוכו, הוא מתפרנס הרבה מאוד מהסחר עם הציבור החילוני ! ! !ואת זה הולך חבר הכנסת 'מאיר פרוש' בטיפשותו לחסל, בשם עשרות אלפי אנשי עסקים חרדים, אני מבקש מחבר הכנסת 'מאיר פרוש' תשתוק ! ! !אם לא הבאת כל תועלת בארבע שנים בכנסת האחרונה, לפחות אל תגרום נזק עצום לציבור החרדי.
תוקן על ידי רעיונוביץ ב- 20/08/2026 23:23:04
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-21/8/2026 03:52 |
|
| |
איזה תועלת הביא ח"כ אליהו רביבו מהליכוד? אני מעריך שלא ידעת עד לרגע זה שיש כזה ח"כ.. בכל מקרה, אולי תוכל להצביע על משהו שהוא "הועיל" לציבור החילוני של הליכוד? מה עשה בשנה האחרונה בשביל בוחרים?
משום מה רק אצלינו מצפים הנרגנים שהחכ"ים יועילו לנו משהו.. החכי"ם נבחרו כדי להצביע בכל ההצבעות לחוקים בכנסת בצורה המייצגת את דעתנו ח"כ פרוש עשה את זה בכבוד, וגם קיבל משכורת על כך. נכון, הוא לא הועיל לך אישית וגם לא לכולנו בשום נושא, לא הוזיל לך את הלחם הפרוס במכולת, לא שחרר את כל אסירי החרדים, לא הוריד את המע"מ, אבל גם לא נשלח כדי "לעזור" לך. זה לא תפקידו של ח"כ.
ומה זה "תשתוק"? כי אתה חושב אחרת ממנו?
|
|
|
|
| נשלח ב-21/8/2026 08:22 |
|
| |
הוא ובניו.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/8/2026 21:46 |
|
| |
| איש_חשוב כתב: |  | איזה תועלת הביא ח"כ אליהו רביבו מהליכוד? אני מעריך שלא ידעת עד לרגע זה שיש כזה ח"כ.. בכל מקרה, אולי תוכל להצביע על משהו שהוא "הועיל" לציבור החילוני של הליכוד? מה עשה בשנה האחרונה בשביל בוחרים?
משום מה רק אצלינו מצפים הנרגנים שהחכ"ים יועילו לנו משהו.. החכי"ם נבחרו כדי להצביע בכל ההצבעות לחוקים בכנסת בצורה המייצגת את דעתנו ח"כ פרוש עשה את זה בכבוד, וגם קיבל משכורת על כך. נכון, הוא לא הועיל לך אישית וגם לא לכולנו בשום נושא, לא הוזיל לך את הלחם הפרוס במכולת, לא שחרר את כל אסירי החרדים, לא הוריד את המע"מ, אבל גם לא נשלח כדי "לעזור" לך. זה לא תפקידו של ח"כ.
ומה זה "תשתוק"? כי אתה חושב אחרת ממנו? |
|
חבר כנסת חרדי נשלח על ידי גדולי ישראל כדי לסייע ולעבוד לציבור החרדי,
לא בשביל לשבת על כורסה ולהצביע,
לליכוד יש היום 42 אנשים בכנסת, 23 מהם חברי כנסת ועוד 10 שרים,
אם אחד מהם לא עובד ורק מצביע, הוא יעוף החוצה בכנסת הבאה בפריימריז,
וזה מה שקרה לרוב אלו שלא עשו בכנסת שום דבר,
חבר כנסת חרדי צריך לעבוד, ולעבוד קשה למען הציבור ששלח אותו,
אם הוא מתעצל, שיפנה את מקומו ! ! !
לא חסר היום צעירים חרדים, מוצלחים מאוד, שיעבדו קשה מאוד עבור הציבור החרדי,
יש הרבה מטלות קשות שצריך לעבוד בשביל הציבור החרדי,
לדוגמה :
צריך להקים בית חולים גדול בעיר בית שמש,
לא משהו קטן שלא יוכל להתפתח כמו שרצתה ראש העיר הקודמת עליזה בלוך,
שמצאה מגרש בשטח פיצפון של 75 דונם מוקף כביש ! שבית החולים לא יוכל להתפתח,
אלא צריך למצוא מגרש של לפחות 600 דונם בעיר או סמוך לה,
ששם יקום בית חולים חרדי לטובת תושבי העיר,
בשביל זה צריך לעבוד כמה שנים ! ולעבוד קשה,
ולבסוף יהיה לעיר בית שמש בית חולים.
(בית החולים של טבריה 'פוריה' עומד על 300 דונם, ופועל להכפיל את השטח כי הוא צריך לגדול)
צריך להקים עוד עיר חרדית כמו מודיעין עילית !
למה חבר הכנסת ושר האוצר בצלאל סמוטריץ יכל להקים בכנסת הזו 34 ישובים ביהודה ושומרון,
ו18 חברי כנסת חרדים לא הקימו אפילו לא יישוב חרדי אחד?
מי שלא מוכן לעבוד קשה שילך הביתה ,
והציבור החרדי יביא מישהו אחר שיעבוד קשה ויביא תוצאות לטובת הציבור החרדי.
תוקן על ידי רעיונוביץ ב- 22/08/2026 21:50:14
|
|
|
|
| נשלח ב-23/8/2026 00:46 |
|
| |
| רעיונוביץ כתב: |  |
חבר כנסת חרדי נשלח על ידי גדולי ישראל כדי לסייע ולעבוד לציבור החרדי,
לא בשביל לשבת על כורסה ולהצביע,
לליכוד יש היום 42 אנשים בכנסת, 23 מהם חברי כנסת ועוד 10 שרים,
אם אחד מהם לא עובד ורק מצביע, הוא יעוף החוצה בכנסת הבאה בפריימריז,
וזה מה שקרה לרוב אלו שלא עשו בכנסת שום דבר,
חבר כנסת חרדי צריך לעבוד, ולעבוד קשה למען הציבור ששלח אותו,
אם הוא מתעצל, שיפנה את מקומו ! ! !
לא חסר היום צעירים חרדים, מוצלחים מאוד, שיעבדו קשה מאוד עבור הציבור החרדי,
יש הרבה מטלות קשות שצריך לעבוד בשביל הציבור החרדי,
לדוגמה :
צריך להקים בית חולים גדול בעיר בית שמש,
לא משהו קטן שלא יוכל להתפתח כמו שרצתה ראש העיר הקודמת עליזה בלוך,
שמצאה מגרש בשטח פיצפון של 75 דונם מוקף כביש ! שבית החולים לא יוכל להתפתח,
אלא צריך למצוא מגרש של לפחות 600 דונם בעיר או סמוך לה,
ששם יקום בית חולים חרדי לטובת תושבי העיר,
בשביל זה צריך לעבוד כמה שנים ! ולעבוד קשה,
ולבסוף יהיה לעיר בית שמש בית חולים.
(בית החולים של טבריה 'פוריה' עומד על 300 דונם, ופועל להכפיל את השטח כי הוא צריך לגדול)
צריך להקים עוד עיר חרדית כמו מודיעין עילית !
למה חבר הכנסת ושר האוצר בצלאל סמוטריץ יכל להקים בכנסת הזו 34 ישובים ביהודה ושומרון,
ו18 חברי כנסת חרדים לא הקימו אפילו לא יישוב חרדי אחד?
מי שלא מוכן לעבוד קשה שילך הביתה ,
והציבור החרדי יביא מישהו אחר שיעבוד קשה ויביא תוצאות לטובת הציבור החרדי.
|
|
האם אתה מרשה לי לספר לכולם שבצלאל סמוטריץ הוא "במקרה" השר במשרד הביטחון האמון על מנהלת ההתיישבות?
זה התיק שלו, בטח שהוא הקים ישובים, לזה מינו אותו.
איך למען השם יכול ח"כ חרדי מהשורה להקים בית חולים, מבלי שהוא יהיה שר או סגן שר במשרד הבריאות?
התנפלת כאן על פרוש, בוא נבחון מה תפקידו מלבד היותו ח"כ, ומה עשה בתוקף תפקידו.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-23/8/2026 14:16 |
|
| |
אם הבנתי נכון את מי שמעיד על עצמו שהוא איש חשוב אז הוא אומר כך, נכון שמאיר פרוש יושב בכנסת מהכוח של הציבור והציבור שלח אותו לתועלת עבור הציבור ולא רק בשביל פרנסה וג'ובים עבורו ועבור מקורביו, כשהציבור שולח נציג בכנסת הוא מצפה ממנו שיעשה את כל מה שאפשר כדי להיטיב עם הציבור בכל תחומי החיים אם זה בנושא התחבורה הציבורית שעם מעט תשומת לב אפשר לשדרג הרבה ואם זה בשאר תחומים שהציבור זקוק להם ולא רק בשביל הצבעות וכו' ולמעשה אנו לא רואים שום תוצאה או התאמצות מצידו עבור הציבור ששלח אותו, אבל בגלל שאליהו רביבו מהליכוד גם לא עושה שום דבר, אז הציבור החרדי חייב להשאיר אותו ולא להעיף אותו
|
|
|
|
| נשלח ב-23/8/2026 19:20 |
|
| |
אתה בטח יודע שאני לא עונה לתינוקים כמוך שמתחילים את התגובה שלהם בהתנפלות אישית, העלבות אישיות, יש כאן שיחה מכובדת בין מבוגרים, בלי להעליב ניקים על הניק שלהם, שב בצד ילד.. אני לא עונה לך והתגובה שלי כאן לא מיועדת אליך.
ולציבור היקר כאן אכתוב שבתגובה האחרונה שכתבתי כאן, אתמול, כתבתי בתוכו גם פירוט ארוך ומקיף של כל עשייתו של פרוש בתפקידים שהוא נשא, השקעתי בו המון זמן, ואשחזר אותו, למרות הטירחה. אגב, אינני חסידו של פרוש, ולא היה לי קשר ישיר איתו, אבל כשחקרתי עליו וחיפשתי הרבה על עשייתו, התחלתי בעצמי להבין עד כמה איש יקר זה הועיל לציבור החרדי, שלא יודע, לא זוכר, ולא עמל לבדוק מה עשו למענו.
פרוש ניהל את תפקיד השר לעניני ירושלים ומסורת וגם כפרויקטור של ההילולא במירון לדברים האלו הוא נבחר, ושם אמורה להיות העשיה שלו, למרות זאת הוא הקים ועשה הרבה בנוגע למאבק בגיוס תלמידי הישיבות כפי הפירוט:
בעבר היה במשרד הבינוי והשיכון, שם היתה לו עשייה מפוארת, אפרט כאן רק מקצת הדברים, הוא היה מהדוחפים המרכזיים להקמת של העיר אלעד לחרדים, ויש לו חלק גדול בפיתוח ואכלוס העיר אלעד גם ביתר עילית ומודיעין עילית, בתקופת הכהונה שלו במשרד הבינוי והשיכון, הוא קידם המון תכניות נרחבות אישורי בנייה והרחבות שהפכו את הערים האלו לערים גדולות מרכזיות לחרדים, בבית שמש, קידום פרויקטים נרחבים, כנ"ל בירושלים ברמת שלמה הר חומה ורמות. אפשר לומר שבלי כהונתו והעשיה שלו, שהוא פעל במסירות נפש ועמל, הערים האלו שציינתי ומצב הדיור החרדי היה נראה שונה לגמרי ממה שאנחנו מכירים היום, לאן היתה מגיעה המצוקה החרדית בדיור - לא ניתן לדעת. כל מי שיכפור בעשיה העצומה שלו במשרד השיכון - כפוי טובה מסריח, ותאמינו, יש אצלנו הרבה כאלה, יודעים לאכול ולירוק בפרצוף של מי שעבד בשבילך.
הלאה, עשייתו הכבירה של פרוש במירון וההילולא בל"ג בעומר. אחרי אסון מירון, נדרש משימה מורכבת של הפקת הלקחים מאסון מירון, ואחרי המון מריבות על ההר שהיו בשנים האחרונות, נטל פרוש על עצמו את התפקיד הלא פשוט, שלפעמים מתנקם במי שנושא אותו, וניהל אותו בצורה יוצאת דופן, לרווחת מאות אלפי העולים להר בלג בעומר. בתשפ"ג, "גיבוש מתווה מירון" הוא הוביל מתווה שהרחיב משמעותית את קיבולת ההר, הכשרת מתחמי ענק חדשים כמו מתחם 110/89 דונם והרחבת דרכי גישה, שאפשר להגיע בנוחות מאות אלפי מתפללים להר. תיאום בין דרישות הבטיחות הרבות של המשטרה האינסופיות שנוספו אחרי האסון.
ולמשרד בו הוא נמצא כיום, שר לעניני ירושלים ומסורת. מלבד העברת תקציבים גדולים למוסדות, הוא שם דגש על פיתוח שכונות חרדיות בירושלים
בעודי יושב וכותב פה ומלקט על עברו של פרוש, אני חושב לעצמי בשביל מי ובשביל מה אני עובד כאן כל כך, אם היחס כאן האישי מחפיר כל כך, אז אפסיק כאן, לא נגעתי בארגונים שהוא הקים למען תלמידי ישיבות נגד הגיוס, ולא בפעולות מחאה כמו שביתות הרעב שלו באהל מחאה, והאזיקים שהוא אזק את עצמו בכנסת, נסתפק כאן
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-24/8/2026 11:12 |
|
| |
מה אומרים? לא אומרים, ח"כ רביבו לא מתמודד לכהונה נוספת, והאיש החכם מביא אותו כדוגמה שפורוש הלא פורש צריך להתמודד שוב, מה זה אומר על הניק הזה? טיפש? רשע? האוויל? האיש חייב לחרבן את מה שלוחץ לו במעים בלי לבדוק האם הוא במקום המתאים לזה.
[quote]איזה תועלת הביא ח"כ אליהו רביבו מהליכוד? אני מעריך שלא ידעת עד לרגע זה שיש כזה ח"כ.. בכל מקרה, אולי תוכל להצביע על משהו שהוא "הועיל" לציבור החילוני של הליכוד? מה עשה בשנה האחרונה בשביל בוחרים?
ומה זה "תשתוק"? כי אתה חושב אחרת ממנו?[/quote]
|
|
|
|
| נשלח ב-24/8/2026 11:16 |
|
| |
"אין העולם מתקיים אלא בשביל הבל תינוקות של בית רבן". את זה הוא לא למד בפונוביז
| איש_חשוב כתב: |  | אתה בטח יודע שאני לא עונה לתינוקים כמוך שמתחילים את התגובה שלהם בהתנפלות אישית, העלבות אישיות, יש כאן שיחה מכובדת בין מבוגרים, בלי להעליב ניקים על הניק שלהם, שב בצד ילד.. אני לא עונה לך והתגובה שלי כאן לא מיועדת אליך.
ולציבור היקר כאן אכתוב שבתגובה האחרונה שכתבתי כאן, אתמול, כתבתי בתוכו גם פירוט ארוך ומקיף של כל עשייתו של פרוש בתפקידים שהוא נשא, השקעתי בו המון זמן, ואשחזר אותו, למרות הטירחה. אגב, אינני חסידו של פרוש, ולא היה לי קשר ישיר איתו, אבל כשחקרתי עליו וחיפשתי הרבה על עשייתו, התחלתי בעצמי להבין עד כמה איש יקר זה הועיל לציבור החרדי, שלא יודע, לא זוכר, ולא עמל לבדוק מה עשו למענו.
פרוש ניהל את תפקיד השר לעניני ירושלים ומסורת וגם כפרויקטור של ההילולא במירון לדברים האלו הוא נבחר, ושם אמורה להיות העשיה שלו, למרות זאת הוא הקים ועשה הרבה בנוגע למאבק בגיוס תלמידי הישיבות כפי הפירוט:
בעבר היה במשרד הבינוי והשיכון, שם היתה לו עשייה מפוארת, אפרט כאן רק מקצת הדברים, הוא היה מהדוחפים המרכזיים להקמת של העיר אלעד לחרדים, ויש לו חלק גדול בפיתוח ואכלוס העיר אלעד גם ביתר עילית ומודיעין עילית, בתקופת הכהונה שלו במשרד הבינוי והשיכון, הוא קידם המון תכניות נרחבות אישורי בנייה והרחבות שהפכו את הערים האלו לערים גדולות מרכזיות לחרדים, בבית שמש, קידום פרויקטים נרחבים, כנ"ל בירושלים ברמת שלמה הר חומה ורמות. אפשר לומר שבלי כהונתו והעשיה שלו, שהוא פעל במסירות נפש ועמל, הערים האלו שציינתי ומצב הדיור החרדי היה נראה שונה לגמרי ממה שאנחנו מכירים היום, לאן היתה מגיעה המצוקה החרדית בדיור - לא ניתן לדעת. כל מי שיכפור בעשיה העצומה שלו במשרד השיכון - כפוי טובה מסריח, ותאמינו, יש אצלנו הרבה כאלה, יודעים לאכול ולירוק בפרצוף של מי שעבד בשבילך.
הלאה, עשייתו הכבירה של פרוש במירון וההילולא בל"ג בעומר. אחרי אסון מירון, נדרש משימה מורכבת של הפקת הלקחים מאסון מירון, ואחרי המון מריבות על ההר שהיו בשנים האחרונות, נטל פרוש על עצמו את התפקיד הלא פשוט, שלפעמים מתנקם במי שנושא אותו, וניהל אותו בצורה יוצאת דופן, לרווחת מאות אלפי העולים להר בלג בעומר. בתשפ"ג, "גיבוש מתווה מירון" הוא הוביל מתווה שהרחיב משמעותית את קיבולת ההר, הכשרת מתחמי ענק חדשים כמו מתחם 110/89 דונם והרחבת דרכי גישה, שאפשר להגיע בנוחות מאות אלפי מתפללים להר. תיאום בין דרישות הבטיחות הרבות של המשטרה האינסופיות שנוספו אחרי האסון.
ולמשרד בו הוא נמצא כיום, שר לעניני ירושלים ומסורת. מלבד העברת תקציבים גדולים למוסדות, הוא שם דגש על פיתוח שכונות חרדיות בירושלים
בעודי יושב וכותב פה ומלקט על עברו של פרוש, אני חושב לעצמי בשביל מי ובשביל מה אני עובד כאן כל כך, אם היחס כאן האישי מחפיר כל כך, אז אפסיק כאן, לא נגעתי בארגונים שהוא הקים למען תלמידי ישיבות נגד הגיוס, ולא בפעולות מחאה כמו שביתות הרעב שלו באהל מחאה, והאזיקים שהוא אזק את עצמו בכנסת, נסתפק כאן
|
|
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-24/8/2026 12:15 |
|
| |
חולה נפש מסתובב בפורום, אתה יודע מה צריך לעשות כדי לצטט אותך? למה אינך יכול לכתוב הודעה נורמלי כמו כל אחד בפורום? למה כל הודעה שלך יושבת בתוך לשונית "נושא התגובה"? ומה התשובה האידיוטית שלך? אליהו רביבו בדיוק מסיים את דרכו בכנסת.. אז יש עוד כמה עשרות "אליהו רביבו" שאף אחד לא יודע מה העשיה שלהם מלבד הצבעות בכנסת, והם כן ממשיכים.
| ben_nahum כתב: |  | [quote]איזה תועלת הביא ח"כ אליהו רביבו מהליכוד? אני מעריך שלא ידעת עד לרגע זה שיש כזה ח"כ.. בכל מקרה, אולי תוכל להצביע על משהו שהוא "הועיל" לציבור החילוני של הליכוד? מה עשה בשנה האחרונה בשביל בוחרים?
ומה זה "תשתוק"? כי אתה חושב אחרת ממנו?[/quote] |
|
תוקן על ידי איש_חשוב ב- 24/08/2026 12:15:49
|
|
|
|
|
| נשלח ב-24/8/2026 16:38 |
|
| |
אחרי שהכתרת את עצמך לאיש חשוב גם לקחת לעצמך את השליטה על סידור המקומות ואתה הוא זה שמחליט מי תינוק ומי ילד ומי ומי מבוגר ואיפה כל אחד ישב כשאתה "האיש החשוב" מגיב, איזה ביטחון עצמי.
ולמעשה, הציבור החרדי שולח חכי"ם לכנסת כדי שיעבדו עבורם, כן, לא כדי לעשות משכורת וגובים להם ולמקורביהם, הם נמצאים בכנסת כדי לעזור לציבור שולחיהם, ועכשיו ה"איש החשוב" מוזמן לערוך רשימה מפורטת מכל העזרה שעזרו החכי"ם החרדים לציבור החרדי בקדנציה האחרונה
|
|
|
|
| נשלח ב-24/8/2026 17:23 |
|
| |
תינוק הפורום ממשיך לרדת על שמות של ניקים עזוב את נושא חכ פרוש, תדבר איתי רק על ניקים, אז מה? מזמור שיר? אתה כאילו מזמור כזה? מהתהילים? אמא אמרה לך ככה?
|
|
|
|
|