|
|
| נשלח ב-4/9/2026 14:07 |
|
| |
| מזמור_שיר כתב: |  | | הצג את האשכול לפסיכיאטר, אולי הוא יצליח לעזור לך קצת, למרות שאין עדיין כדורים ישירים על הפרעת אישיות אבל אולי אפשר לעזור לך להתמודד ולהקל מהסבל שלך, שווה לנסות. בהצלחה. |
|
הפוסל במומו פוסל, אין חולק על קביעה זו. הפורום מתמודד כבר הרבה זמן עם כמה אנשים מסוגך, למרות זאת חלקנו עוד נשאר כאן, ובגלל כמוך הפורום מרוקן מהרבה מיושביו. אנשים חולים, שבמקום להגיב תגובה ענינית על תגובה ענינית באשכול ענינית, מוצאים תמיד לדחוף הערות פגועניות אישית, על האדם, על הניק.
תוקן על ידי איש_חשוב ב- 04/09/2026 14:18:30
|
|
|
|
| נשלח ב-4/9/2026 14:16 |
|
| |
| רעיונוביץ כתב: |  | הבנתי שראית מה כתבתי על עשייתו הענפה והענקית בכל השנים, הבנת מכך כמה האיש הזה לא נח לרגע, איש של עשיה, ראית שהתחלתי לכתוב על העשיה שלו במשרד לעניני ירושלים ומסורת, ואז עצרתי באמצע מהסיבה שכתבתי שאני מפסיק את העבודה היסודית שעשיתי עליו ושלקח לי הרבה זמן לחפש עליו, הלכת אם כך על הקדנציה האחרונה.
אז אני אומר לך שהיה לי מוכן כבר הרבה מאוד חומר עליו מהעשיה שלו בירושלים, תקציבי ענק שהוא הפנה למוסדות חרדים בירושלים, פרויקטים מיוחדים, וגם אין שום סיבה להניח שבדיוק בקנדציה הזאת אחרי כל העשיה העצומה שלו כל השנים, הוא התחיל פתאום לשבת לחלום ולא לעשות כלום, אני לא הולך להשקיע כאן יותר בכתיבה בפורום, ולהמשיך את הכתבה עליו, וזאת כי היחס כאן של חלק מחברי הפורום ממש מחפיר פונים בצורה זוועתית וגועלית כאן אחד לשני, רק זאת אעיד, ח"כ פרוש עבד בקדנציה הנוכחית ללא לאות למען מי שבחר בו, ואתה עושה ממש עוול במה שכתבת כאן, אתה מוזמן לחפש בעצמך על עשייתו, יש הרבה מקורות ברשת, ואז תוכל לחזור ולהתנצל כאן באותה במה שהכפשת אותו. צריך להיזהר קצת יותר כשכותבים על אנשים ברשת בשמם המלא.
אני מכיר אותו מקרוב עשרות שנים,
הוא היה גר לא רחוק ממני, במשך תקופה ארוכה,
אני עוקב אחריו עשרות שנים,
ואני מתעקש שבקדנציה האחרונה הוא לא עשה שום דבר משמעותי.
לא משנה מה הוא עשה בעבר, זה לא מעניין בכלל ! ! !
זה טוב בשביל סיכום חיים,
משום שיש ציבור של מאות אלפי איש שצריך עזרה בהרבה תחומים,
אם הוא לא יכול לעזור לציבור, שייתן לבן שלו ישראל פרוש לעבוד, והוא יודע לעבוד קשה. |
|
עד עכשיו כתבת כאן על חוסר העשיה הציבורית שלו, ועכשיו משהבאתי לכאן עשייה ציבורית אדירה, כולל את הקדנציה האחרונה, האיש לא נח לרגע, ועושה כל יום למענך ולמען כל הציבור, הלכת על כיוון די מוזר, למה האיש לא עוזר למאות אלפי איש שצריכים עזרה באלפי תחומים, כאילו ח"כ נבחר לא בשביל עשייה ציבורית אלא לעזור אישית למאות אלפי איש בבעיות שלהם בתחומי החיים. לידיעתך טעות גדולה בידך, ח"כ אינו עוזר אישי לא שלך ולא של אף אחד, הוא נבחר בשביל עשייה ציבורית כללית ולא עזרה אישית. האם לחכ"ים חילונים מכל המפלגות בא מישהו במדינה אי פעם בטענה למה הוא לא עוזר עזרה אישית למאות לאפי בוחריו? למה רק אנחנו אגואיסטים שחושבים שמי שנבחר צריך לעבוד עבורינו אישית, מה השלב הבא? הוא יבוא לנקות לך את הבית? יקנה לך במכולת? ואחרי שהסברתי לך מה הוא לא חייב לך, אחתום בכך, שלמרות שהוא אינו חייב בכלל לעשות את זה, ולא נבחר בשביל זה, הוא כן עושה את זה! הלשכה שלו פתוחה כמה ימים בשבוע לכל נצרך, ואתה מוזמן להיעזר בו בבעיות פרטיות כמו עוד אלפי אנשים שמכירים לו תודה! אני בטוח שכל מה שכתבת כאן הוא ללא בדיקה מקדימה, כמו שאנשים בימינו רגילים, "דבר ראשון תפציץ תשמיץ, אחרי זה נבדוק לפי התגובות מה אמת ומה לא". ליצמן בסוף שנות שירותו לציבור משך הרבה מאוד שנים, סיכם "עזרתי לכעשרים אלף איש שהיו צריכים את עזרתי", כך הם הנציגים שלנו, שאתה ועוד הרבה כמוך אינם מודעים בכלל לכמות מסירותם לציבור. כמה קשה לעבוד בשביל ציבור יומם ולילה, וכמה קל לקטול אנשים בקלי קלות מהמקלדת בבית! כי באפם הרגו איש, אמרי אינשי, בעקימת האף הורגים אנשים.
עכשיו ערב ימים הנוראים, קח את עצמך לידים ותפסיק ככה להרוג אנשים במחי מקלדת, די לשנאה להשמצה וללשון הרע, הגיע הזמן לחזור בתשובה.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/9/2026 14:48 |
|
| |
| איש_חשוב כתב: |  | הבנתי שראית מה כתבתי על עשייתו הענפה והענקית בכל השנים, הבנת מכך כמה האיש הזה לא נח לרגע, איש של עשיה, ראית שהתחלתי לכתוב על העשיה שלו במשרד לעניני ירושלים ומסורת, ואז עצרתי באמצע מהסיבה שכתבתי שאני מפסיק את העבודה היסודית שעשיתי עליו ושלקח לי הרבה זמן לחפש עליו, הלכת אם כך על הקדנציה האחרונה.
אז אני אומר לך שהיה לי מוכן כבר הרבה מאוד חומר עליו מהעשיה שלו בירושלים, תקציבי ענק שהוא הפנה למוסדות חרדים בירושלים, פרויקטים מיוחדים, וגם אין שום סיבה להניח שבדיוק בקנדציה הזאת אחרי כל העשיה העצומה שלו כל השנים, הוא התחיל פתאום לשבת לחלום ולא לעשות כלום, אני לא הולך להשקיע כאן יותר בכתיבה בפורום, ולהמשיך את הכתבה עליו, וזאת כי היחס כאן של חלק מחברי הפורום ממש מחפיר פונים בצורה זוועתית וגועלית כאן אחד לשני, רק זאת אעיד, ח"כ פרוש עבד בקדנציה הנוכחית ללא לאות למען מי שבחר בו, ואתה עושה ממש עוול במה שכתבת כאן, אתה מוזמן לחפש בעצמך על עשייתו, יש הרבה מקורות ברשת, ואז תוכל לחזור ולהתנצל כאן באותה במה שהכפשת אותו. צריך להיזהר קצת יותר כשכותבים על אנשים ברשת בשמם המלא.
אני מכיר אותו מקרוב עשרות שנים,
הוא היה גר לא רחוק ממני, במשך תקופה ארוכה,
אני עוקב אחריו עשרות שנים,
ואני מתעקש שבקדנציה האחרונה הוא לא עשה שום דבר משמעותי.
לא משנה מה הוא עשה בעבר, זה לא מעניין בכלל ! ! !
זה טוב בשביל סיכום חיים,
משום שיש ציבור של מאות אלפי איש שצריך עזרה בהרבה תחומים,
אם הוא לא יכול לעזור לציבור, שייתן לבן שלו ישראל פרוש לעבוד, והוא יודע לעבוד קשה.
עד עכשיו כתבת כאן על חוסר העשיה הציבורית שלו, ועכשיו משהבאתי לכאן עשייה ציבורית אדירה, כולל את הקדנציה האחרונה, האיש לא נח לרגע, ועושה כל יום למענך ולמען כל הציבור, הלכת על כיוון די מוזר, למה האיש לא עוזר למאות אלפי איש שצריכים עזרה באלפי תחומים, כאילו ח"כ נבחר לא בשביל עשייה ציבורית אלא לעזור אישית למאות אלפי איש בבעיות שלהם בתחומי החיים. לידיעתך טעות גדולה בידך, ח"כ אינו עוזר אישי לא שלך ולא של אף אחד, הוא נבחר בשביל עשייה ציבורית כללית ולא עזרה אישית. האם לחכ"ים חילונים מכל המפלגות בא מישהו במדינה אי פעם בטענה למה הוא לא עוזר עזרה אישית למאות לאפי בוחריו? למה רק אנחנו אגואיסטים שחושבים שמי שנבחר צריך לעבוד עבורינו אישית, מה השלב הבא? הוא יבוא לנקות לך את הבית? יקנה לך במכולת? ואחרי שהסברתי לך מה הוא לא חייב לך, אחתום בכך, שלמרות שהוא אינו חייב בכלל לעשות את זה, ולא נבחר בשביל זה, הוא כן עושה את זה! הלשכה שלו פתוחה כמה ימים בשבוע לכל נצרך, ואתה מוזמן להיעזר בו בבעיות פרטיות כמו עוד אלפי אנשים שמכירים לו תודה! אני בטוח שכל מה שכתבת כאן הוא ללא בדיקה מקדימה, כמו שאנשים בימינו רגילים, "דבר ראשון תפציץ תשמיץ, אחרי זה נבדוק לפי התגובות מה אמת ומה לא". ליצמן בסוף שנות שירותו לציבור משך הרבה מאוד שנים, סיכם "עזרתי לכעשרים אלף איש שהיו צריכים את עזרתי", כך הם הנציגים שלנו, שאתה ועוד הרבה כמוך אינם מודעים בכלל לכמות מסירותם לציבור. כמה קשה לעבוד בשביל ציבור יומם ולילה, וכמה קל לקטול אנשים בקלי קלות מהמקלדת בבית! כי באפם הרגו איש, אמרי אינשי, בעקימת האף הורגים אנשים.
עכשיו ערב ימים הנוראים, קח את עצמך לידים ותפסיק ככה להרוג אנשים במחי מקלדת, די לשנאה להשמצה וללשון הרע, הגיע הזמן לחזור בתשובה. |
|
ראשית, מעולם לא ביקשתי מחבר כנסת חרדי עזרה כלשהיא ! ! !
אני כתבתי על העבודה למען הציבור,
לא על עזרה אישית לאנשים שצריכים עזרה אישית,
שגם זה צריך לעשות, במידת האפשר.....
פעם יצא לי להשתומם, הייתי המום !
הייתי פעם לפני שבת בביקור אצל אדם במצב רפואי מאוד מאוד מורכב ומסובך,
15 דקות לפני שבת (לא טעות) היה על הקו של אותה משפחה,
חבר כנסת מתנועת "דגל התורה"
שבישר, הצלחתי לעזור לכם, אתם יכולים לעבור את השבת ולאחריה בבטחה (ככל האפשר)
בקדנציה האחרונה שבה היה לימין רוב,
הרב מאיר פרוש היה יכול לעשות הרבה דברים לטובת הציבור החרדי,
ולצערי אני לא מכיר עשייה מהותית שלו למעט מירון.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/9/2026 14:53 |
|
| |
לכאורה יש לו רצון לעשות. הוא אותו אדם שנולד להיות עסקן המיטיב עם הבריות (ודואג גם למקורביו)
אבל על הדרך היכולת נמסה. החדות. ובמקרה שלו זה כן, הזקנה.
הוא עסוק בעיקר בשימור לקוחותיו, דהיינו המוסדות והעסקנים הקשורים אליו. ולא מגיע - מצד חוסר יכולת גילית - לכלל האומה. וצרכי עם ישראל.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-7/9/2026 16:45 |
|
| |
| איש_חשוב כתב: |  |
הפוסל במומו פוסל, אין חולק על קביעה זו. הפורום מתמודד כבר הרבה זמן עם כמה אנשים מסוגך, למרות זאת חלקנו עוד נשאר כאן, ובגלל כמוך הפורום מרוקן מהרבה מיושביו. אנשים חולים, שבמקום להגיב תגובה ענינית על תגובה ענינית באשכול ענינית, מוצאים תמיד לדחוף הערות פגועניות אישית, על האדם, על הניק.
תוקן על ידי איש_חשוב ב- 04/09/2026 14:18:30 |
|
היית פעם אצל רופא? וכשהציג לפניך את האבחון שלו עליך, אמרת לו כל הפוסל במומו פוסל או שהלכת לטפל בבעיה? אני אומר לך שוב ישנם מומחים שיכולים להקל מסבלך, וחבל.
תוקן על ידי מזמור_שיר ב- 07/09/2026 16:45:47
|
|
|
|
| נשלח ב-8/9/2026 02:11 |
|
| |
לא, סתם עיינתי בתיק שלך וראיתי שקביעת חז"ל יושבת עליך היטב. כשאתה שולח אנשים אחרים לפסיכיאטר, שניה אחרי שהוא רשם לך.. מה הקטע של טמבל משועמם כמוך לא להגיב שבוע, (למרות שהגבת כאן תגובות באשכולות אחרות) ואז לבוא שוב ולהקפיץ את האשכול, אתה מידי פעם נכנס שוב לאשכולות ישנות לראות אם גם שם יש לך מה להגיב?
|
|
|
|
|