נכון שלהיות פוליטיקאי אתה אמור לפתח עור פיל ולא להבהל מכל תפנית ועדיין לאזרח הפשוט שיבוא עוד מעט לקלפי יש התנהלויות בפוליטיקה שהיינו מעדיפים לא לראות. לדוגמא פוליטיקאי מסויים מבטיח להשאר בגוש הימין ובסוף הולך להיות ראש ממשלה של גוש השמאל בחיבור עם לפיד והערבים בניגוד להבטחתו .לדעתי התנהלות כזו אמורה להוציא לך כרטיס אדום בפוליטיקה והרחקה לצמיתות מכל פעילות פוליטית .מצד שני אני גם מאמין שיש דיעות נוספות בעניין ויש לתת לציבור להחליט על כך בקלפי . דוגמא שניה להתנהלות לקויה .מנהיג מפלגה מבטיח לאם של חטוף שישבץ אותה במפלגה שלו לפני הבחירות .עקב כך גם לא ניסתה להתמודד בפריימריז ויצאה קירחת מכאן ומכאן. לדעתי הנזק באי קיום ההבטחה גדול בהרבה מהנזק שהיה נגרם אם היה משבץ אותה כמו שהבטיח. אם הייתי חושב להצביע למפלגה כזו הייתי נרתע מראש מפלגה שאינו מקיים הבטחות כאלה וחושש לבאות ומשפנים שיכול לשלוף לי .איך אפשר לסמוך עליו במשהו . דוגמא שלישית .אתמול. כן גפני הוא לא חבר ילדות ומקלב דווקא עזר לי אישית בעניין חשוב ועדיין אני יכול להבין צורך בריענון לפעמים אבל לא בצורה שזה נעשה .לדעתי לא היה מקום לחתוך בסכין קצבים והיה הוגן לתת להם עוד שנתיים לפחות ואפילו שיפרשו באמצע קדנציה .לא בהפתעה כזו ואין לי מילה אחרת חוץ מהדחה מגעילה ומבזה . ככה לא מתנהגים וככה מבריחים מצביעים. התנהלות זה לא משהו צדדי ולא משהו שאפשר לעבור עליו לסדר היום .בטח לא במפלגה שמייצגת את ערכי התורה .ואם זו התורה שלכם אז אני לא צריך תורה כזו
נשלח ב-8/9/2026 02:14
מזמור שיר פחות נהנה מבדיחות, יותר נהנה מהוצאת שם רע ולשון הרע על אנשים ברשת.
נשלח ב-7/9/2026 20:22
אני בטוח שנהנית מהבדיחה של עצמך ולכן אני שמח בשמחתך
נשלח ב-7/9/2026 16:30
הרבנים פשוט לא ידעו שמקלב עשה לך טובה, אחרת, אולי היו מתייעצים איתך איך לנהל את המפלגה
נשלח ב-7/9/2026 12:39
אחדד את הדברים : 1. היו צריכים לעשות זאת לפני חודש. לתת להם לסיים יפה. ולא כגנב במחשכים בשניה האחרונה . 2.מבחינתי רענון היה עדיף להעיף את ה2 האחרים ולהשאיר אותם. 3. לדעתי טעות להאשים את חברי הכנסת שלנו .היתה כאן קדנציה מהסרטים ומהחלומות עם 2 פיגועים. הפיגוע המלחמתי והפיגוע המשפטי שזה בגץ והיועמשית שלא נתנו לקדם שום חוק. 4. הציבור החרדי גדל עשרות מונים ובכנסת נאדה .אחרי השבוע האחרון אני בחוץ.לא נראה שאפשר כבר לתקן זאת. מציע להם שיקחו יועץ מישהו כמו ביכלר או אחר .יש פה הרבה עבודה לעשות ביחצנות להבא. 5.נראה לי שחושבים בקטן ולא מספיק מנסים לפנות לקהלים נוספים.גם התוצאה תישאר קטנה . 6.לזכור שהזמנים השתנו ומה שהיה מצליח פעם היום לא מצליח .דברים שפעם היה אפשר להסתיר היום יוצאים החוצה.
נשלח ב-7/9/2026 11:53
למה אתה מבין שאם מקלב עשה לך טובה, כל הציבור החרדי חייב לסבול עוד שנתיים ללא מעש?
הנציגים מתפרנסים ומפרנסים את .............. מכוח הציבור כולו והם נבחרו אך ורק כדי לעזור לציבור ככל שיותר ולא לשום מטרה אחרת וברגע שהם לא עושים כלום עבור הציבור, הם היו צריכים להתפטר מיוזמתם, ואם הם לא רוצים להבין את זה, כל סוג הדחה מידיי מכובדת עבורם ושיגידו תודה על מה שלא העיפו אותם לפני הרבה זמן
נשלח ב-7/9/2026 07:56
מטומטם לגמרי להיזכר ב"אלול" ו"סליחות" כדי להצדיק כל מעשה נבלה. בעצם, ליטאי לגמרי.
ואת הקרדיט לשימוש ב"גדולי ישראל" כבר איבדתם מזמן. שחקתם את המושג הזה עד שלא נשאר ממנו כלום.
נשלח ב-6/9/2026 22:04
מגעילים הגדולים האלה, בדיוק כמו שתי הדוגמאות הקודמות שנועדו אך ורק כדי אותם להשוות אליהם. אמירת סליחות עליזה...