בית פורומים בחדרי חרדים

"ועשית על פי הדבר אשר יגידו לך וגו" !? שקרנים: תלמדו התנהגות מנציגי "יש עתיד"

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-7/9/2026 02:16 לינק ישיר 
"ועשית על פי הדבר אשר יגידו לך וגו" !? שקרנים: תלמדו התנהגות מנציגי "יש עתיד"

זה לא חדש עבורי: הציווי: "ועשיתם ככל אשר ירוך" תקף רק כלפי הבוחרים ובוודאי שהציווי "לא נאמר כלפי הנציגים החרדים בכנסת": אלה רואים בכהונה בכנסת כנמצאים בתוך העסק הפרטי שלהם, ולמי שעוד הייתה ספק בעניין: הגיחה "פרשיית ההדחה" כדי להמחיש לנו איך מתחכמים להם הנציגים החרדים כדי, לבטל את רוע הגזירה וזה למעשה נכון לכל דבר שעומד להכרעת הגדולים, מתמרנים עד לזרא וכדי ביזיון וקצף, ועכשיו, בעצם באו לחנך את הגדולים איך, ו"באיזו רגישות" ,אם בכלל, שולחים הביתה את מי שעוד לא הצליחו לסדר את בני הנינים ברווחה כלכלית תמידית, ופועלם הרב מסתכם בכך: שבני התורה מושלכים כאחרון הרוצחים תחת סורג ובריח, אני, תמיד אמרתי שהנציגים האלה נושאים את שם ה' לשווא, ואין בינם לדעת תורה ולו כלום. רק לקנא: באיזו אצילות נציגי "יש עתיד" סיימו את הפרק הפוליטי שלהם במפלגה

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 07/09/2026 03:10:53

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/9/2026 12:55 לינק ישיר 

למה לאיפה בדיוק הולך מימון המפלגות, במפלגות שאתה בחרת בהם?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/9/2026 07:29 לינק ישיר 

מפלס השחיתות במפלגות החרדיות עולה וכבר נראית לעיני כל, ולמי שעוד הייתה אי וודאות בעניין הגיח הפילוג של בעלזא ופורוש ממפלגת האם וזו הראיה הגדולה, וכל זה למה? כי גור גונבים מהם את כספי מימון המפלגו בקיצור, נקיות הכפיים של המפלגות החרדיות דומה מאוד לניקיון רחובותיה של העיר בני ברק. מעניין: האם רבני המועצה לא החליטו באשר לכספי מימון המפלגה ,או שההחלטה התבססה על הכלל התלמודי: כל דאלים גבר?!

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 10/09/2026 07:50:21

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/9/2026 19:30 לינק ישיר 

תמיד ידעתי שלא הרבנים קובעים אלא העסקנים כמו דוד שפירא אריה דרעי  ועוד ..
במשך שנים  עבדו על הציבור  והם כמו עדר של תמימים הצביע למפלגות המסואבות האלו .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/9/2026 08:12 לינק ישיר 

אחרי מות, קדושים, אמור.

www.kikar.co.il/haredim-news/hagrd-lando-gafni-grandson-engagement-trust-messag

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/9/2026 00:48 לינק ישיר 

אלי_ו כתב:
איך כל פעם מחדש עסקנים ומאכערים מסובבים אותם ומנהלים את הציבור.

זה יפה איך אנשים כל כך גדולים שחשוב שרק הם ינהלו את הציבור לפי דעת תורה, בעצם מנוהלים על ידי מאכערים רשעים.

אני מוחה על כבוד התורה!
הטענה שמאכערים מנהלים את גדולי התורה ומסתירים מהם מידע היה מאז ומתמיד טענת המשכילים הארורים ימ"ש!

"אך מאידך בנוגע לפנייה לבית מרן הגר"ח שליט"א עד לרגע זה לא התקבלה תשובה על מכתבו של מו"ז שליט"א למרות שעברו מספר חודשים ולמרות שפנו מספר פעמים שיתייחסו לבקשת מו"ז שליט"א ויעבירו את דעתו של מו"ז שליט"א למרן הגר"ח שליט"א, וההתייחסות היחידה לפניות מצד מו"ז שליט"א היתה שליחת מכתב מא' מגדולי הרבנים שליט"א בעיר אלעד ותורפו עדות על הרב יעקב קנייבסקי שהוא מתנהל בענייניות ולשם שמים".

"לפני מספר שבועות, כאשר ראה מו"ז שליט"א שכל נסיונותיו הנ"ל להעביר את הדברים לידיעת מרן הגר"ח שליט"א אינם צולחים, קרא לאחד מבני משפחתו של מרן הגר"ח שליט"א הנאמן ע"י מו"ז שליט"א, ושלח על ידו מכתב למרן הגר"ח שזו דעתו וזו דעת מרן הגרי"ג, ואכן מרן הגר"ח צירף את הסכמתו והוסיף דברים בכת"י וחתם את חתימתו, אך למחרת הגיע שליח אחר עם מכתב שבו כתוב דברים אחרים, כאשר במכתב השני הטופס והחותם בשני כתבים שונים הם כתובים". 

"אציין עוד" כותב נכדו של הגר"ד: "כי בכל עניני ההצעות להסכמים שעלו וירדו השכם והערב מו"ז שליט"א לא הסכים להתערב כלל, ונותר איתן בדעתו שראוי שראש העיר ימשיך בתפקידו.

.... והשי"ת יערה רוח טהרה עלינו ממרומים וישיב שופטינו כבראשונה"*

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/9/2026 18:11 לינק ישיר 

חריף_ומקשה כתב:
האם באמת נראה לך שהגדולים אמרו שילכו וישימו להם את מכתב ההדחה על דלת ביתם?
הגדולים פסקו שיחליפו אותם, הא ותו לא.
את הצורה המבזה בה שילחו אותם, "פרשיית ההדחה", החליטו לעשות המאכערים /גבאים /מסתובבים בבית הרבנים, מן הסתם משיקולים לא נבונים ולא חכמים.
אל תערב את הגדולים בכל הקשור לצורת ההדחה, ותהיה בטוח במאת האחוזים, שאילו היו באים ואומרים לגפני ומקלב בצורה פשוטה שהרבנים החליטו שמחליפים אותם, הם היו הולכים בכבוד ובשקט.

במאמר המערכת של יתד, כתוב שהרב לנדו הכריע להודיע לנציגים באופן "ישיר ומיידי" על שליח ישיר מבאי ביתו להודיע לנציגים.

מה הקשר בין הדברים
בעוד אני דיברתי על להניח מכתב פיטורין ליד הבית
מאמר המערכת מדבר על שליח אישי שיבוא עם מכתב וימסור אותו, ולא שיניח ככה ליד הבית

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/9/2026 13:01 לינק ישיר 

https://t.me/Moshepargod/67874.  המאמר ביתד

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/9/2026 13:01 לינק ישיר 

איש_חשוב כתב:
האם באמת נראה לך שהגדולים אמרו שילכו וישימו להם את מכתב ההדחה על דלת ביתם?
הגדולים פסקו שיחליפו אותם, הא ותו לא.
את הצורה המבזה בה שילחו אותם, "פרשיית ההדחה", החליטו לעשות המאכערים /גבאים /מסתובבים בבית הרבנים, מן הסתם משיקולים לא נבונים ולא חכמים.
אל תערב את הגדולים בכל הקשור לצורת ההדחה, ותהיה בטוח במאת האחוזים, שאילו היו באים ואומרים לגפני ומקלב בצורה פשוטה שהרבנים החליטו שמחליפים אותם, הם היו הולכים בכבוד ובשקט.

במאמר המערכת של יתד, כתוב שהרב לנדו הכריע להודיע לנציגים באופן "ישיר ומיידי" על שליח ישיר מבאי ביתו להודיע לנציגים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/9/2026 10:52 לינק ישיר 

אני תמיד אוהב איך מצד אחד גדולי הדור יש להם עיני בדולח והם באמת מנהלים את הציבור בחוכמה אבל מצב שני איך הם כל פעם מחדש עסקנים ומאכערים מסובבים אותם ומנהלים את הציבור.

זה יפה איך אנשים כל כך גדולים שחשוב שרק הם ינהלו את הציבור לפי דעת תורה, בעצם מנוהלים על ידי מאכערים רשעים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/9/2026 09:40 לינק ישיר 

אני חושב שלא צריך לדבר נגד רבנים וצריך לכבד אותם ולכן אגיד זאת בצורה עדינה .ישנם רבנים שהם רבנים גדולים והם יודעים מצויין ללמוד תורה פי מליון ממני .הם לא יודעים לרפא ולא להטיס מטוס ואולי גם דברים נוספים.גם גנרל בצבא יתכן שיהיה כשלון מוחלט בשדה הפוליטי .לתת לרבנים להחליט הנהגות בעניינים שהם פוליטיים יתכן וזה לא מעשה חכם .יתכן והם לא מוכשרים לכך ולא בטוח שהחיילים אשמים פה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/9/2026 08:07 לינק ישיר 

ממשיכים לשקר ומאשימים את העוזרים של החכים במרד נגד גדולי ישראל. בה בעת, שכל בר דעת יודע ומבין- שאין  שום סיכוי שבעולם שעוזרי החכים יקבלו את ההחלטה על דעת עצמם מבלי שקיבלו מראש את אישור החכים שמעליהם: במקום להעמיק בשקר: מציע אני שמכאן ואילך, להחתים מראש את ח"כ שבמידה וירצו לשלוח אותם הביתה, הדבר יעשה באי הכללת פרטיהם ברשימות החדשות של הרשימה לכנסת, אחרת הפלצנים האלה טוענים לחזקה ולעוד המצאות כמו: מי שקיבל אותם לראשונה הוא שיפטר אותם, או לפנות במידת הצורך ל"רשם הצוואות והירושות" ומי יודע עוד אלו המצאות ובקשות ואולי מה שיכול לעזור לגפני הוא צו מניעה של הבג"ץ נגד המהלך כי אחרי הכול: גפני הוא שמאלן ידוע ע"פ הצהרותיו בעבר, ואולי למצער שהגדולים יתייעצו קודם למהלכיהם עם ידידתו הקרובה של גפני, הגב' מירב מיכאלי  תליט"א איך ובאיזה רגישות מפטרים את משה גפני ור מקלב?!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/9/2026 20:24 לינק ישיר 

גם אני הייתי נעלב . אבל גם אם נוריד את העניין הרגשי .לי זה לא מרגיש נכון . נראה בקלפי מה מרגישים שאר הבוחרים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/9/2026 20:14 לינק ישיר 

ועדיין יש דרך

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/9/2026 19:18 לינק ישיר 

ראו מה בין בני לחמי. אייכלר שידע מראש על הכוונה להחליפו, וקיבל היום את הדין
בהכנעה ובאצילות נפש.

גפני לעומתו שידע חודשים מראש על הכוונה להחליפו, לא השלים עם כך, הוא פתח
במסע חובק זרועות נגד הזזתו. גייס לשם כך רבנים, עסקנים, ואנשי תקשורת במטרה
לסכל את המהלך. 

עכשיו הוא מאד נעלב נעבעך על שהדיחו אותו במכתב. וכי הוא הותיר ברירה אחרת?

את הבעיטה המשפילה שקיבל, הוא קנה ביושר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/9/2026 17:29 לינק ישיר 

נער הייתי וגם זקנתי וזכרתי את לורנץ, כיצד גמר ומי היה אחראי לזה, זכרתי גם כיצד גמר רביץ ומי אחראי לזה, בקיצור עדיף לא לדבר

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > "ועשית על פי הדבר אשר יגידו לך וגו" !? שקרנים: תלמדו התנהגות מנציגי "יש עתיד"
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext