|
|
| נשלח ב-24/4/2003 21:58 |
|
| |
בירוגרפיה
למד בחברון
היה רכז טכני בקיטנת שבטי ישראל
התחתן
לא הסתדר בארץ וירד לחו"ל
שם מחר נעלים בחנות
חזר לארץ וכל השאר דימיון
|
|
|
|
|
| נשלח ב-24/4/2003 22:31 |
|
| |
אינתלגנתתתתתתת... יקר
ראשית כל אני עומד מאחורי כל מילה שלי , וחס ושלום אני ממש לא שונא את האיש להפך אני אוהב אותו ואת כל עם ישראל.
רק שמאהבה שלי ליהודי ועד לבחירה בו כראש עיר רחוקה...
עם כל הכבוד לברג ( שלפי ההגנה שאתה מעניק לו כאן זה נשמע שהוא שלח אותך באקספרס לפה..)
יגאל עמדי ישב שנים על גבי שנים בעיריה ויש לו את הותק והנסיון... והרקורד שלו קצת יותר מתאים.
אבל מי הם עמדי , ברקת, דליה איציק, רוני בראון, או צביקה ברג, כאשר יש לנו את מאיר פורוש....
|
|
|
|
| נשלח ב-25/4/2003 00:35 |
|
| |
ישיבישער,
קצת קשה לי להבין איך אתה עומד מאחורי כל מילה שלך בשעה שלא הבאת לדבריך סימוכין. אפילו לא אחד.
חוצמזה, תרשה לי להיעלב עמוקות מהטענה כאילו נשלחתי לפה להגן עליו. פשוט, לא ניראה לי שתקציב הבחירות שלו יאפשר לו את זה (סתם...).
סך הכול מדובר בבחור טוב שהייתה לו סייעתא דשמיא והצלחה בעסקים, ובמקום להכפיש אותו ממניעים אישיים (או פוליטיים?) כדאי גם לשמוע עליו קצת דברים טובים. ויש הרבה כאלו.
אגב, שבענו כבר מקשקושי הרקורד המפוקפקים של שלל הפוליטיקאים שהזכרת. שבענו והקאנו.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/4/2003 00:49 |
|
| |
יש לנו עוד מערכת בחירות סוערת פפה
|
|
|
|
| נשלח ב-26/4/2003 23:46 |
|
| |
חבר'ה א-צביקה ברג לא רץ לראשות העיר וגם לא למועצה תירגעו. ואם הוא כבר היה רץ אז בנינו הוא היה המועמד הכי נורמלי שיש, למי שקצת מכיר את הכושר אירגון וביצוע שיש לבחור הזה
|
|
|
|
| נשלח ב-17/4/2023 13:14 |
|
| |
נבל_הכנעני
| קריתספרניק כתב: |  | | חבר'ה א-צביקה ברג לא רץ לראשות העיר וגם לא למועצה תירגעו. ואם הוא כבר היה רץ אז בנינו הוא היה המועמד הכי נורמלי שיש, למי שקצת מכיר את הכושר אירגון וביצוע שיש לבחור הזה |
| נכון ראו את זה בארגון נופש הפסח שעשה במקסיקו
|
|
|
|
| נשלח ב-17/4/2023 13:35 |
|
| |
מתי ירחיקו מהפורום מי שמקפיץ אשכולות ישנים כפי שנהוג ברוטר?
|
|
|
|
| נשלח ב-17/4/2023 13:51 |
|
| |
המשועמם הזה אשכרה הקפיץ אשכול מלפני 20 שנה !!!! למה לא חוסמים את האדיוט שעשה את זה ?? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-17/4/2023 15:08 |
|
| |
|
|
|
|
|