מאחר וזה זמן ותוהים באי הפורום מי הם גדולי המעלה העומדים מאחורי הכינויים השונים, פניתי בבקשה לכל אחד ממאורות הפורום וגדוליו שבמטותא יעביר לי פרטיו כולל שם, גיל, טלפון, משלח יד, ת.ז. ומספר כרטיסי אשראי. לצערי נעניתי בשלילה ובחומה בצורה.
אך אין ייאוש בעולם כלל, והנה איקלע ה' לידי זה כבר לכבוד עלייתי המירונה את צלם דמות דיוקן קודשו של רבי שמעון בר יוחאי מחבר ה'זוהר' הקדוש.
כה נפעמתי מדמות הדיוקן הנ"ל שפניתי במהרה בבקשה לאותו אחד שזכה לצלם את רשב"י שנא במטותא ישיג לי בבקשה גם את דמות הני דיוקנא קדישא דבאי הפורום ויקויים בנו 'והיו עיניך רואות את מוריך'.
ואכן צלחה המלאכה בידיו ובאשכול זה הנני להתכבד להביא לפניכם את הצילומים המקוריים כפי שהגיעו לידי.
(אני מקוה שאין איסור אאוטינג בתמונת אדם ששמו מפורש בכרטיסו ויל"ע. ואם שגיתי ילבינו חטאי כשלג)
נשלח ב-3/6/2009 22:00
אמאלה,
כף היד היא הניק (שאותו חושפים).
נשלח ב-3/6/2009 21:47
השכן,
"נשות הפורום"?! לא ידעתי שהפורום נשוי, ועוד בנישואים פוליגמיים....
[אני גם מוחה בתוקף על הרמיזה כאילו נשות הפורום כ"כ בלתי צנועות עד שהיתה מי מהן מעזה לחשוף את כף ידה בציבור, שהרי הלכה בידוע שכף-יד באישה ערוה וגו'.]
נשלח ב-3/6/2009 21:07
זה דווקא נראה לי כמו תמונה מכינוס גברי הפורום.
נשלח ב-3/6/2009 21:03
תמונה מכינוס נשות הפורום
בסימן "שחורה אני ונאוה"
נשלח ב-24/5/2009 02:21
מסתבר שהם לא יודעים להפסיד בכבוד...
נשלח ב-21/5/2009 22:26
הוא זכאי !!
לכל מי ששאל מדוע אני מבלה כל כך הרבה זמן בבתי המשפט - הנה התשובה, שחור-על-גבי-המודיע [ותודה לBETARI מבח"ח]:
נשלח ב-7/5/2009 16:31
אגב, ברור לכל שהשחור [בלי גזענות] אינו חבד"י... לפי המלבושים הוא "צאנזי" או "ויזניצאי", והדומה.
ועוד אגב, מניחי התפילין בעולם בעשרות אלפי משרדים בכל יום ששי, אחראים להסברה היהודית הקבועה הרחבה בעולם.
נשלח ב-7/5/2009 15:36
בוגי
זה נכון.
ומי שלא נזהר בזה, בולט אפילו יותר מאשר כהה העור. מוכנים לסלוח לנו על שגיאותינו ואפילו על עוולותינו, ולכן גם על צבע עורנו. אבל בשום פנים ואופן לא יסלחו לנו על שאנו צודקים. (מישהו אמר את זה קודם ושכחתי מי). צא וראה מה היחס לפורום שלנו משום שהוא מעז להיות צודק...
משום מה אתה מצטייר לי כמי שבולט כ'יוצא דופן' ומצד שני מנסה לטעון שהוא בתוך הדפנות וגם מנסה לקרב אחרים אל תוך הדפנות! (ההשואה לחסיד כהה העור היא רק סמלית)
נשלח ב-7/5/2009 15:16
בצד של- המאיר פנים ומאריך אף!
נשלח ב-7/5/2009 15:05
בוגי
באיזה צד אני בתמונה?
זה של החבדניק השחור(סליחה על הגזענות) או של החילוני הלבן והשמאלי (כנ"ל)?
כמו כן, אני בעד הסברה יהודית, אבל לא בעד הנחת תפילין ברחובות. ואני גם לא שמאלני ולא שמאלי (אאוטינג!)