| נשלח ב-25/5/2003 15:19 |
|
| |
העדרות הרב מיימוני שליט"א
התבקשתי מבית הרב מיימוני לבקשת סליחה בשמו, שהוא אינו יכול לכתוב בימים האחרונים עקב מחלה קצרה.
הוא מרגיש שהיה עליו להתייחס להרבה דברים שנאמרו כאן, אבל ממש אין לו כוח. הוא צופה שתוך יומיים ישוב להיות עמנו.
ברכת רפואה שלימה
נא להתפלל
שם החולה: מיימוני בן עכח!
|
|
|
|
| נשלח ב-6/8/2009 00:38 |
|
| |
הדפדפן תוקן בזכות עצתו של חבר נעלם באחד הפורומים הפרטיים!
מקווה להיות יותר. אם אוכל.
כמובן, כדי לכתוב צריך להיות מה. לא תמיד יש. לפעמים נסתמים המעיינות. צריך סייעתא דשמיא.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/8/2009 13:34 |
|
| |
הרב מימוני איכה????
|
|
|
|
| נשלח ב-5/8/2009 05:45 |
|
| |
ואף מילה אחת על העדרותו עדיין של נושא האשכול ?
|
|
|
|
| נשלח ב-5/8/2009 03:41 |
|
| |
ואם בדפדפנים עסקינן.
לגולשים כבדים כמו רוב חברי הפורום, הייתי ממליץ על דפדפן מקסתון 2 בעברית.
יש לי את כל סוגי הדפדנים, אופרה גוגל אקספלורר פיירפוקס (שועל האש :) ואין כמו המקסתון.
אני ממליץ לכם להוריד ולהתקין. [אחר התקנה ראשונה, אפשר להעתיק לכל מקום ללא צורך בהתקנה]
הדפדפן כולל 1. חוסם פרסומות מעולה - מנטרל לי את כל הפרסומות בבחדרי. [אפשר לנטרל את המנטרל בלחיצת כפתור]
2. מנהל הורדות מעולה.
3. סרגל מעדפים, אם אפשרות להכנסת צלמיות לכל לינק.
4.אופציות שמירת דפים מתקדמות.
5.האצת גלישה
6. הוא מהיר מאוד.
7.לא כבד על המחשב [הדפדפן הפחות מעמיס מנסיון ]
8.אפשריות מחיקת היסטוריה מתקדמות.
9.צריך להוסיף ? תשתמשו איתו פעם אחת ולא תוכלו להשתמש עם אחר.
בקיצור דפדפן 10.
11. נעילת כרטסיות.
ועוד ועוד.
הדפדפן מלא פיצ'רים שונים, והוא סובלני לכל שינוי שאתם מבקשים לחולל בו, התקינו אותו והשוו לו את הצורה אותה אתם רוצים. אפשר לשנות ולהזיז כל דבר, רק תנסו.
נ.ב.
אין לי מניות בחברה.
מדובר בדפדפן סיני, ואולי לכן הוא לא חזק בשוק.
אין כמו הדפדפן הזה, זה בדוק.
הוא מבוסס על הקוד של אקספלורר כך שאין כלל בעיה של תאימות, שיש כן בשועל האש.
אם תתעקשו, אני העלאה אותו מוכן לשימוש לחברי הפורום.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-5/4/2009 23:52 |
|
| |
משלי שועלים?
או שבאמת יצא שועל מבית קדשי הקדשים של מרן מיימוני?
|
|
|
|
| נשלח ב-3/4/2009 15:20 |
|
| |
כצעד ראשון, הייתי מציע לך לבטל כל התוספות של השועל, ולראות אם אתה מצליח להתחבר. אם זה לא עוזר, אתה יכול לגבות את מועדפים, או להתקין התוסף ,FOXMARKS שבה אני משתמש לסנכרן את המועדפים בין כמה מחשבים, כולל סיסמאות. תסיר את השועל, ותתקין מחדש.
תוקן על ידי oldbriskr ב- 03/04/2009 15:19:34
|
|
|
|
|
| נשלח ב-3/4/2009 01:15 |
|
| |
| מיימוני כתב: |  | בעל בעמיו וכל המעוניין ויכול לעזור (וכמובן תודה על הכל)
אני כותב באוונט לפי המלצה שראיתי בח"ח.
השועל שלי אינו מציג לי את החץ שאני רואה באוונט לשם התחברות מחודשת.
יש עוד בעיה. לאחר שיצאתי מהדפדפן וסגרתי את המחשב, כשאני חוזר צריך הרשמה מחודשת. כך היה לפחות בשבוע שעבר. לא ברור לי המצב כיום.
המוזילה אינו מאפשר כאמור לעשות זאת. וכל ההגדרות שלי נמצאות בו כך שקשה או היה קשה מאד למצוא את הסיסמאות והלינקים להתחבר לעצור, הייד פארק והדואר שלי. (אני מסתדר לאט לאט, אבל זו מעין התנצלות עבור אלו שחכו לתגובה זמן רב מא-ד).
האם זה יהיה פתרון להסיר את המוזילה מהמחשב ולהתקין מחדש? או רק למחוק קוקיז ולנסות? או לשנות הגדרות בשועל? הרי המעלה שלו שהוא אינו מציג את הפירסומות המכבידות שיש באקספולרר הרגיל?
כבוד הרב מיימוני, האם הסתדרת כבר? אני משתמש כבד של FIREFOX, ואני חושב שאוכל לעזור לך. תוכל לכתוב לי לאי מייל OLDBRISKR @ GMAIL.COM או לפה, ובלי נדר אבדוק את האשכול. מנסיוני, הבעיה היא בהגדרות. הסיסמאות תוכל לראות די בקלות. אם אתה משתמש ב FIREFOX באנגלית, זה יהיה די קל לעזור לך.
אולי תנסה את גירסת ה-PORTABLE, שהעליתי בעברית.
http://rapidshare.com/files/207722723/FirefoxPortable3.7.zip
תוקן על ידי oldbriskr ב- 03/04/2009 1:13:47
|
|
|
|
| נשלח ב-1/4/2009 23:03 |
|
| |
אם כבר,
מישהו אולי מצא עצה מה לעשות עם הבלאגן בהודעות של האשכולות הישנים?
|
|
|
|
| נשלח ב-29/3/2009 09:56 |
|
| |
.
ברוך השב!
שועל האש שלי עובד כרגיל, אז אין לי בכך המלצה.
אולי,
נסה להוריד ולהתקין את ה"כרום" של גוגל, ולייבא לתוכו את כל ההגדרות שיש לך בשועל האש. אחר כך, תוכל להסירו לגמרי, להתקינו מחדש, ולייבא לתוכו מחדש את כל הנתונים.
לחילופין - ייצא משועל האש לקובץ חיצוני את כל המידע, הסר לגמרי, הורד מחדש והתקן - ואז ייבא לתוכו שוב.
(מואדיב, שמשתמש כיום במקביל בשלושה דפדפנים באופן יומיומי...).
|
| נשלח ב-29/3/2009 09:54 |
|
| |
"יש עוד בעיה. לאחר שיצאתי מהדפדפן וסגרתי את המחשב, כשאני חוזר צריך הרשמה מחודשת. כך היה לפחות בשבוע שעבר. לא ברור לי המצב כיום".
תנוח דעתך, גם באקספלורר אתה עלול להתקל בבעיה הזו. משהו שקשור בפלטפורמה, לא בגלשן.
"הרי המעלה שלו שהוא אינו מציג את הפירסומות המכבידות שיש באקספולרר הרגיל?".
את הפרסומת בצד תוכל להשמיט גם באקספלורר, בביטול ההרחבה הנוגעת לפרסומת. מצד שני, אחרי כמה ימים תתבקש להתקין איזשהו רכיב חסר, תקליק "אישור", ותגלה שזו הפרסומת הזו...
באופן כללי, לא נראה לי שיש הבדל משמעותי בגלישה בין מוזילה לבין אקספלורר. מקור ההשואה שלי הוא גולשת כבדה בביתי, שגולשת מהמוזילה. אלא מה? כשהאקספלורר נתקע, אנחנו מקללים את ביל גייטס [אתה לא מקלל, רק אנחנו], ונשבעים בזקנו שלא ניגע יותר במוצרי מיקרוסופט. כשהמוזילה עושה קונצים, אנחנו מצקצקים בלשוננו, כמו שנעשה אם האחיין שלנו ירטיב את השטיח במרכז הסלון, ואומרים לעצמנו, שאלו צעדי ההתבגרות של החבר'ה הטובים שנלחמים בביל גייטס, ואוטוטו הכל יסתדר ומליוני עובדי מיקרוסופט יפשטו יד, כי כל התוכנות תורדנה חינם-אין-כסף.
[ואז אנחנו נזכרים שגם עבור האקספלורר לא שילמנו, ואנחנו מתביישים אבל בכל זאת עוברים לאקספלורר כדי להשלים את מה שהתחלנו, אבל זה כבר ענין אחר]
|
|
|
|
| נשלח ב-29/3/2009 08:24 |
|
| |
בעל בעמיו וכל המעוניין ויכול לעזור (וכמובן תודה על הכל)
אני כותב באוונט לפי המלצה שראיתי בח"ח.
השועל שלי אינו מציג לי את החץ שאני רואה באוונט לשם התחברות מחודשת.
יש עוד בעיה. לאחר שיצאתי מהדפדפן וסגרתי את המחשב, כשאני חוזר צריך הרשמה מחודשת. כך היה לפחות בשבוע שעבר. לא ברור לי המצב כיום.
המוזילה אינו מאפשר כאמור לעשות זאת. וכל ההגדרות שלי נמצאות בו כך שקשה או היה קשה מאד למצוא את הסיסמאות והלינקים להתחבר לעצור, הייד פארק והדואר שלי. (אני מסתדר לאט לאט, אבל זו מעין התנצלות עבור אלו שחכו לתגובה זמן רב מא-ד).
האם זה יהיה פתרון להסיר את המוזילה מהמחשב ולהתקין מחדש? או רק למחוק קוקיז ולנסות? או לשנות הגדרות בשועל? הרי המעלה שלו שהוא אינו מציג את הפירסומות המכבידות שיש באקספולרר הרגיל?
|
|
|
|
| נשלח ב-25/3/2009 09:54 |
|
| |
בעל
יש עובד ויש עובד יש שועל ויש שועל יש אש ויש אש, יש בעיה ויש בעיה,
|
|
|
|
| נשלח ב-25/3/2009 08:45 |
|
| |
מוזר אני עובד עם שועל האש ולא נתקלתי בבעיה דומה.
|
|
|
|
|