אחד מחברי הפורום שליט"א מסר לי שלרגל שבוע הספר הם מוכרים את האוצר ב 30% הנחה, כ"כ הוא ועוד כמה חברים קיבלו הנחה נוספת של 10% בגלל קנייה מרוכזת.
כ"כ הוא אמר לי שאפשר לקנות את ה"אוצר" ב 800$ אבל בלי תוכנת חיפוש.
האם יש פה כאלה שמעונינים לעשות קנייה מרוכזת ?
נשלח ב-22/3/2004 09:16
דודיקן,
קיבלת עצה רעה. משפרים את התוכנית כל הזמן ושולחים עדכונים ביחד עם ספרים נוספים. אין שום טעם לחכות. אני כבר התמכרתי למאגר ומתקשה לתאר איך למדתי בלעדיו.
אשכילה בדרך תמים...
נשלח ב-20/3/2004 23:57
האם המשמעות היא שישנם 2 מהדורות כעת.
נשלח ב-20/3/2004 20:02
ביום שישי היתה מודעה שיצאה "מהדורת בני תורה" שקיצצו ממנה בערך אלפיים ספרים (שכנראה אין דעת הועדה הרוחנית נוחה מהם).
נשלח ב-17/3/2004 16:52
אני ביררתי בזמנו וקיבלתי המלצה של חבר חוקר לחכות לגירסאות הבאות של אוצר החכמה. ומי שמחפש אוצר אמיתי זה ישנו רק אצל מורגנשטרן מאשדוד
נשלח ב-17/3/2004 13:26
ומה עם אברכיות כולל?...
נשלח ב-17/3/2004 07:07
מה הכוונה "אין תושבי חו"ל רשאים לרכוש בארץ ישראל במחיר מוזל"???
מי שואל אותם בכלל?
נשלח ב-19/2/2004 00:59
ששששששששש...
שפנטון לא ישמע
אחרת, אנחנו בצרות רציניות
מיימוני
קיבלת
נשלח ב-19/2/2004 00:56
אני קיבלתי את הגירסא המלאה והרב סלע הבטיח לי שהעדכונים לא ימחקו הספרים שהוסרו בגלל הטענות--רק אלה שיש בעיה אם הזכויות. אני מנסה לשכנע אותו להוציא ב' גירסאות--א' עם הכשר הבד"ץ וא' ל"חוקרים" עם ספרי וויסענשאפט וכדומה. אני מציע שאם אתם מעונינם במאגר תתקשרו ותדברו עם הרב סלע על זה שאתם לא קונים בגלל הצנזורה.
הגירסא שנמכרה היא הגירסא המלאה, פחות או יותר.
בתקליטורי העידכון ישנם ספרים נוספים, ו...זהירות, יש שם גם עידכונים מוחקים, כלומר מחיקת ספרים מהמאגר אצלך בדיסק, כגון ספרים שהתברר שיש עליהם זכויות יוצרים, וגם ספרים שת"ח אמיתי עלום שם (שפנטון מכיר, וערבך ערבא צריך) עבר עליהם והחליט שהם ספרי מינות אפיקורסות משכילות וכו'
יש לציין שבחוזה הנכתב עם אור החכמה, הם מודיעים כי לא הספיקו לברר על כל הספרים ויתכן שיהיו ספרים שימחקו בהמשך, אז למי שעוד לא קנה, כדאי לברר קודם אם נשאר משהו כשר, ומי שכבר קנה, היזהר מעדכונים, או שתתן למי שמבין בתיכנות למחוק מתקליטור העדכון את הפקודות המוחקות ספרים מהמאגר, ודי בזה לע"ע
נשלח ב-17/2/2004 08:01
זו הגירסא המצונזרת?
אפשר עדיין להשיג את הגירסא המלאה?
נשלח ב-17/2/2004 07:38
אתכם הסליחה על ששכחתי לעדכן כמו שהבטחתי.
המאגר הוא אכן מדהים. זה משנה את כל אופן הלימוד--במקום לחשוב פעמיים ושלש אם כדאי לפטר זמן למצוא איזה ספר לעיין במ"מ, ולפעמים לא מוצאים את הספר--עכשיו יש לי את כמעט כל התורה כולה ממש מתחת לאצבעות ובאפשרותי לבדוק כמעט כל מ"מ תוך שניות. אגב, יש לי מזמן את פרוייקת השו"ת של בר-אילן ואת התקליטור של DBS, ויש בזה מה שאין בזה: טקסט נקי נוח לקריאה וחיפוש הרבה יותר טוב, אבל אין להשוות את כמויות הספרים כלל וגם הרבה מ"מ הם לדף מסוים--ובמהדורה מסויימת שלעתים קרובות אינה בנמצא בשוק. ולמותר להאריך בהמעלה של צורת הדף--מה שמאפשר לימוד--פשוט לפתוח גמ' על המסך (בשו"ת ובDBS אני משתמש בעיקר לחיפושים וREFERENCE--לא ללימוד גרידא.
החסרונות: לפעמים הSCAN של הדף אינו כ"כ ברור או שהוא עכום קצת.
הרבה ספרים חשובים שיצאו לאור ב40 שנה האחרונות לא יכלו להכניס בגלל זכויות היוצרים (אבל הרבה כן נתנו רשות).
התוכנה חדשה וצריכה שיפור להקל בשימוש (הרב סלע אמר לי שגירסא חדשה כמעט מוכנה).
בכל אופן, אני משוכנע שהמאגר שוה כל פרוטה (אלא שבמקומם הייתי מוכר אותו בפחות כסף ליותר קונים)
אשמח לענות בל"נ על כל שאלה בנוגע למאגר למיטב ידיעתי...
אשכילה בדרך תמים...
נשלח ב-29/1/2004 14:23
חלמישצור
תוכל להסביר את מה שאמרת :"ולפעמים גם לעיין בהם"?למה רק לפעמים?
נשלח ב-29/1/2004 12:39
חויה מיוחדת במינה היא לשבת בספרית הרמב"ם
אשר בבית אריאלה ולעבור על הספרים הגנוזים שם.
ולפעמים גם לעיין בהם.
עכשיו גם לשלם 2000 דולר וגם להפסיד חוייה
מחיר מוגזם.
מענין לדעת על איזו פלטפורמה התוכנה המוצעת?