בית פורומים בחדרי חרדים עיתונות ותקשורת

ערביי ישראל נגד בשעה טובה?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-19/2/2004 18:10 לינק ישיר 
ערביי ישראל נגד בשעה טובה?

פורסם ברוטר:
בלעדי: ערביי ישראל מאיימים על העיתון ה חרדי ''שעה טובה''

סיפור פיקנטי הולך ומתפתח בין חברי הכנסת הערבים לבין השבועון החרדי "שעה טובה" שבעבר עורר סערות ציבוריות רבות בציבור החרדי. לפני כשבועיים נכתב במגזין של העיתון בצהלה על הערבים שנרמסו ונהרגו בדחיפות במכה. הדברים נכתבו במדור הפובלציסטי- סטירי הידוע - "תשעה קבין". להלן ציטוט: "הם בוודאי לא ישמחו על זה. אבל אולי זה לא במקרה, שיום אחרי ששליחי האיסלם רצחו עשרה יהודים בפיצוץ אוטובוס (19) נרמסו מאות ערבים... וזה כמובן רק התשלום הראשון". בסמוך לזה נכתב: "הפעם באמת היה אפשר לקרוא לחגא במכה "חג הקורבן" כי היו שם כמה מאות יפות של קורבנות...". החכי"ם הערבים זועמים ומאיימים להחרים את כל החברות שיפרסמו בעיתון. הם פנו לחברת שטראוס ולחברות פרסום רבות בכדי להזהירם שלא לפרסם בעיתון. מו"ל "שעה טובה"לא מודאג: "אם יחרימו את תנובה, טרה, שטראוס, עלית, אוסם... הם יצטרכו לצום". בנוגע לעצם הדברים אמר הלפרין: "הם רוקדים על הגגות כאשר אנו סופגים טילים, הם מחלקים סוכריות כאשר מחבל מתאבד. כאשר קורה להם אסון רבים מאוד שמחים. מי שאומר שלא הוא פשוט משקר.
אגב, הלפרין מאשים את עורך בקהילה דודי זילברשלג במסירת המידע לערבים, על רקע סיסכוכים אישיים. לדבריו זילברשלג קשר עצמו בעצמו לפרשה "מאחר והשבוע הוא כותב בטורו האישי ב'בקהילה' כי החכי"ם הערבים פנו איליו בעניין במסגרת דיון שנערך בכנסת. מתוך תחקיר שערכנו התברר שלא נערך כל דיון בכנסת, וכי הכל יזום על ידו מתחילתו עד סופו. זילברשלג אינו מבהיר באיזה דיון בדיוק זה קרה. הלפרין אומר כי אם זילברשלג מאוד כאוב על מה שקרה לערבים במכה, הרי שהוא שולח לו תנחומים מעומק הלב...
הסיפור רק מתחיל וכנראה ועוד צפוי לנו דברים מענינים בהמשך.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/2/2004 20:09 לינק ישיר 

אני ממש מופתע. עיתון "שעה טובה" לא נחשב ל...עיתון משהו, ומעניין איך שהוא מקבל רייטנג כל כך גבוה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/2/2004 19:21 לינק ישיר 

כן נחשב או לא נחשב. הוא לבטח, טוב מעיתון בקהילה. לפחות הוא לא רוקד מה יפית

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/2/2004 22:38 לינק ישיר 

ראיתי את הידעה העיתון, והאמת זה עשה לי צמרמורת.
אם אני שמח שמתו 250 ערבים או לא, אני לא אפרסם בעיתון, ממש ידעה מיותרת ויתכן אפי' מזיקה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/2/2004 23:05 לינק ישיר 

הייליגער אתה צודק.

כנראה שהם לא קראו את "על דעת הקהילה" השבוע ב"בקהילה".

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים עיתונות ותקשורת > ערביי ישראל נגד בשעה טובה?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext