בית פורומים בחדרי חרדים עיתונות ותקשורת

כמה זקא כתוב בבקהילה? מהיום-"קהילת זקא"

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-27/2/2004 15:44 לינק ישיר 
כמה זקא כתוב בבקהילה? מהיום-"קהילת זקא"

גולש בשם ישיבה בוחער כתב אשכול בפורום בחדרי חרדים ונמחק

הוא כתב שהגיע הזמן שעיתון בקהילה ישנה את שמו מבקהילה לקהילת זקא.

כמה זקא אפשר לכתוב,לצלם ולצטט בעיתון אחד זה כבר מגוחך,מגעיל ודוחה.

זה שדודי זילברשלג הוא מחותן של משי לא אומר שצריך לכתוב כל היום ולסקר ולצלם כל פיפס שעושים.

זה מגעיל ודוחה!!

צדק הבחור.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/2/2004 16:48 לינק ישיר 

הגאון הגדול,

תמסור לכל החברים שלך ב"הצלה", שכאשר רוצים לכתוב על עיתונות ותקשורת כותבים את הדברים כאן בפורום התקשורת ולא בפורום המרכזי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/2/2004 20:32 לינק ישיר 

הגאון

תבין גם שפיצול הפורום נועד בין היתר לדחות את ביקורת על העיתונות לפינה משהו כמו עמוד 18 למטה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/2/2004 12:20 לינק ישיר 

ואני לתומי חשבתי שהכתבה המכורה בבקהילה בעמוד 6 על "הצלה ירושלים" ושוב "הצלה ירושלים" (המרכאות במקור לכל האורך), תחפה על זק"א שבצדק נכנסו לעיתון השבוע בסיקור גדול על האג שבהמודיע ויתד לא זכה אפי' לאיזכור קטן של זק"א שהם היו המובילים בהסברה בהאג.

גאון גדול שים לב לפני שאתה כותב, ותמסור למי ששולח אותך שעוד כמה שקלים לבקהילה ימנעו את המילים זק"א לנצח...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/2/2004 12:22 לינק ישיר 

אדון טוקר לא נמאס לך מלהשמיץ את זק"א???

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/2/2004 14:06 לינק ישיר 

הביקורת לא מובנת לי.

לא הייה כמעט כלי תקשורת בינלאומי או ישראלי אחד שלא סיקר את האוטובוס של זק"א שעמד בהחלט במרכז מפגן ההסברה בהאג וכיכב בעמודים הראשונים של כל העיתונים המרכזיים.
למה 'בקהילה' צריכה להימנע מהסיקור הזה?

אם 'הצלה' היו יוזמים מעשה דומה אני בטוח שהסיקור היה דומה.

אם כבר מהראוי לציין בחיוב את העובדה ש'בקהילה' ציינה גם השתתפות כוחות מד"א במפגן הזה ואף הביאה את תמונתן במקום בולט.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/3/2004 01:36 לינק ישיר 

דווקא יצחק הראל הביא דיווח טוב
שיתרכז בזה

ויפסיק לבלבל לנו את המוח עם כתבות על מילטון פרידמאן (כאילו שזה מקובל היום בכל העולם)(ועם
קשקושים שישראל נותם הכי הרבה לעניים בעולם ועוד שטוית מכאן עד להודעה חדשה)

כתבה שנראה שחושבים שכולנו לא מבינים כלום בכלכלה
על אף שדוד פירגן לו ע"ז בגדול בחדרי חרדים שהוא פתח את העינים להרבה מנהלים (אבו אם זה נכון שיש מנהלים כאלה בורים)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/3/2004 12:32 לינק ישיר 

קרלינסקי

א. תודה על דבריך בהקשר להאג.

ב. בקשר לכתבה על מילטון פרידמן אינני כלכלן ואינני מתיימר להיות כזה. בסך הכל היה זה דיווח על מה שאמרו בשיחות עימי שורת אנשי כלכלה ביניהם כמה בכירים מאוד: ראש הפקולטה לכלכלה בבר-אילן, ראש האגף לתכנון כלכלי באוצר, ראש אגף (לשעבר) במחלקת המחקר בבנק ישראל, כלכלן חרדי בכיר ופוליטיקאים חרדיים שעסקו בתחום. כל אלה ועוד מצויינים ברובם בשמותיהם בכתבה הנ"ל. זה אינו כולל עוד אנשי כלכלה שמפאת קוצר המצע לא צוטטו, אבל אמרו דברים דומים.

ייחוס הדברים לי אישית אולי מחמיא, אבל מוטעה. אם יש לך השגות על מה שנאמר בו, ראוי שתמקד אותן לכתובת הנכונה ולהתווכח עמם.

אגב: ככל שזכור לי לא נאמר בכתבה שבישראל "נותנים הכי הרבה", אלא שבישראל ההוצאה הציבורית ביחס לתוצר, היא הגבוהה ביותר שבעולם הלא-קומוניסטי. ההוצאה הציבורית כוללת כמובן גם הוצאות ביטחון, חינוך, בריאות והשירות הציבורי- ולא רק הקצבות רווחה.

עיקר המסר של הכתבה, הוא שמדובר במדיניות עם לטווח ארוך, לא במשהו זמני שייגמר או טו טו, אחרי נתניהו. דומני שלא היה מומחה בתחום שאמר אחרת. זו גם הנקודה בדיוק שבה אני גם יכול להעיד, שזה "פקח עיניים" ללא מעט אנשי ציבור.

י. ה.

תוקן על ידי - maranan - 01/03/2004 13:02:03

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/3/2004 15:47 לינק ישיר 

מרנן

לדעתי כשאיש כותב כתבה מרכזית כזאת ולא דעה אישית עליו לשמוע את שני צדדי המטבע (לזה אנשים מצפים)וכנראה ששמעת רק את מה שיש לחסידי השיטה (שהיה פופולרי בשנות השמונים והיום כמעט עבר ובטל) הדברים האלה ידועים לכל אחד שקורא עיתונות ולא צריכים לדבר על זה עם כלכלנים ידועי שם בעיקר מגמתיים כמו אנשי האוצר (שכידוע התוכנית הוא תוכנית מגירה בת שנים שביבי איש הימין הוא הראשון שתאם לדעותיו)

כמובן שאנשי האוצר דוגלים בזה וזה ידוע זה מכבר ואין חידוש בזה

אם רצית להסביר שזה תהליך לתווך ארוך (ולא את ההצדק בתוכנית כמו שאני הבנתי) אני בטוח שאתה זוכר כמה סיפורי ויקם מלך חדש כך שכך תהליך יכול למות מיתת נשיקה

אגב: ככל שזכור לי כן נאמר בכתבה שבישראל נותנים הכי הרבה", עזרה סוציאלית (כשהעובדה הוא שזה לא נכון)

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים עיתונות ותקשורת > כמה זקא כתוב בבקהילה? מהיום-"קהילת זקא"
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext