יש לי ידיעה ממקור מוסמך שבעיתון בקהילה הפיקו מוסף סאטירי מיוחד לכבוד פורים. לפי מה שנאמר לי, המוסף הוא על כל העיתונים החרדיים. כולם "חוטפים" שם על הראש. כולל קטע מדהים על דודי זילבשלג.
מי יודע מה עשו בשאר העיתונים לכבוד פורים?
נשלח ב-17/3/2004 13:36
סלחו לי, אבל כל אשכול שנפתח כאן על מה בין "משפחה" ל"בקהילה", או מה בין "מפתח העיר" ל"קול העיר" - הופך אוטומטית לבלתי אובייקטיבי בעליל, הרי זה לא סוד שעובדי העתונות החרדית, העורכים, הכתבים והגרפיקאיות מסתובבים כאן השכם והערב. אז סתם חבל. כאילו הדיון הופך ל: האם רוב המגיבים כאן הינם עובדי "בקהילה", או שדווקא ל"משפחה" יש את מספר הנציגים הגבוה.
אין פתרון, פשוט להפסיק להתווכח על הדיאלוגים האלה. קיימים מספיק עיתונים אחרים, שיש בהם פחות פוליטיקות ותככים.
נשלח ב-16/3/2004 12:14
אילו הייתי יודע שניתן לצפות בעיתון הסאטרי כאן, לא הייתי קונה את העיתון.
חבל שלא ידעתי!
וחבל על 3 שקלים חדשים.
נשלח ב-9/3/2004 04:44
מוסף נחמד!
אהבתי במיוחד את "אותם לבלרים, שכירי עט, מכתימי עלים בדיו תעתועים..."
נשלח ב-7/3/2004 17:06
זוהי אחת משעותיו היפות של דודי...
על פי הרוב הוא עובד קשה הרבה יותר...
נשלח ב-7/3/2004 10:23
נשלח ב-7/3/2004 01:41
cholesh יקר,
נראה שאני יכולה ללמד אותך פרק בהלכות הומור...
נשלח ב-7/3/2004 00:26
מ_לביא,
החבר'ה מצפים לתגובתך המנומקת על "יתד השנאה"...
נשלח ב-5/3/2004 21:54
את העובדה שהכניסו את עיתון ברשימת העיתונים מזכיר לי שהכניסו את הרב לנדא ברשימת גדולי ישראל במוסף ימים נוראים
כולם הרימו גבות אז וגם היום אבל לאנשים שחיים בבועה מה זה משנה להם
נשלח ב-5/3/2004 13:50
ברבר יקירי,
כתבתי מה שכתבתי בהומור. הייתי בטוח שתבין. ואין בעיה עם ביקורת. ממך אני מוכן לקבל ביקורת, בכל צורה שהיא...
נשלח ב-5/3/2004 12:20
חזק! במיוחד הקטע עם כפר חב"ד
טוב האמת זה העיתון היחידי שאני קונה.
נשלח ב-5/3/2004 09:05
נראה לי שדווקא "בקהילה" עשה הנחות לעצמו.
נשלח ב-5/3/2004 09:02
דוד10 גם כאשר מחמיאים לך אתה חייב להחזיר. קח את המחמאות ותהנה.
יחד עם זאת יש לפעמים גם גברי ביקורת שנאמרים בצורה עינינית והוגנת ולכן כתבתי את אשר כתבתי בעניין כפר חב"ד. תאמין לי שלא הבנתי. אין לי מושג למה בדיוק הכוונה, בעניין העופות. את אהרונוב הבנתי. זה משהו כמו ליצמן כנראה בהמודיע וגפני ביתד.
ואני חוזר כפר חב"ד אולי מוכר יותר עיתונים מאלו שהזכרת, אבל הציבור הרחב בקושי מכיר אותו.
ובכל זאת ולמרות הכל, כל הכבוד על המוסף הסאטירי. מעבר לדברי הביקורת הקצרים שלי בעניין כפר חב"ד, המוסף מעולה ומהנה.
יאלה קדימה לפרויקט הבא - מוסף פסח ואחר כך מוסף ליום העצמאות.
נשלח ב-5/3/2004 04:40
ברבר יקירי,
א. עיתון 'כפר חב"ד' עדיין מגיע ליותר קוראים מאשר 'יום ליום' או 'בשעה טובה':)
ב. ל'בקהילה' יש גם קהל קוראים חב"די.
ג. מי שכתב את הקטעים על ה'כפר חב"ד' היה דווקא ליטאי:)