בית פורומים בחדרי חרדים עיתונות ותקשורת

פוטר סגן עורך 'מקור ראשון'

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-7/3/2004 01:13 לינק ישיר 
פוטר סגן עורך 'מקור ראשון'

איתן זלינגר, סגן עורך 'מקור ראשון' פוטר בשבוע שעבר. את ה'שלח תשלח' ביצע העורך בפועל אמנון לורד.

תפקידו בעיתון היה עריכת המוסף הפוליטי.

דווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-7/3/2004 02:16 לינק ישיר 

אני לא יודע אם שרית ילוב דתייה, אבל אמנון לורד לא. אומרים שהוא ליכודניק, לא יודע אם זה נכון.
זה לא חשוב, אני מניח, כי העיתון פונה עכשיו גם לקהלים אחרים, גם לימין-חילוני, אבל אל תתלהבו ותפתחו כל כך הרבה ציפיות. ביג דיל.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/3/2004 01:31 לינק ישיר 

ילוב תערוך את המוסף הפוליטי "יומן שבועי" ותשמש גם כסגניתו של העורך הראשי אמנון לורד.

יש לה ניסיון עשיר מאוד בתקשורת, הן בעריכה והן בכתיבה. בין השאר היא כתבה וערכה בעבר גם במקור ראשון, אבל הפסיקה לעבוד במחאה על מעשה חתרנות שבוצע שם (לפני כשנתיים וחצי - שלוש) או שאולי פוטרה במסגרת עריפת הראשים שהייתה באותה סצנה מכוערת, על פי מה שפורסם בעיתון "הצופה" במדור התקשורת 'על המשמר'

החזרתה של ילוב לעיתון ודאי תתרום לשיפור פניו. בן-צבי אמר שהוא רוצה יותר מקצועיות, ועם אנשים כמו לורד וילוב הוא כנראה יקבל את זה. אני משוכנע שהם יהיו פחות צהובים, יותר נקיים. אצלם בטח לא יופיעו הכפשות והשמצות כפי שהופיעו בתקופה האחרונה (זוכרים שהופיעה שם פגיעה בנכדתו העיתונאית של הרב גץ זצ"ל? זוכרים איך כתבו על רב - "אשכנזי עם כיפה מחפש כיסא?" ועוד).

תוקן על ידי - בחדרי חרדים - 28/03/2004 13:51:41

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/3/2004 01:22 לינק ישיר 

במקומו מונתה שרית ילוב, עורכת מוכשרת מאוד ומנוסה מאוד.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים עיתונות ותקשורת > פוטר סגן עורך 'מקור ראשון'
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext