|
|
| נשלח ב-9/3/2004 18:08 |
|
| |
טור אישי שלי
דמוקרטיה פוליטיקה וצבא שנתערבבו להם יחד כאן
דמוקרטיה כשהכל יוחלט ע"י חוקים חוקי זכויות וחוקי זכויות יסוד
משהו בסגנון יוצר משרתים ואשר משרתיו
פוליטיקה כשמשכן הכנסת ולשכת הממשלה יכתיבו לבית המשפט מה חוקי ומה לא מה שפיט ומה מעבר לגדר
אבל כשהצבא מעורב בכל זה?
זה אפילו מעבר ליכולתה של אנרכייה צבאית..
הביטו והסכילו..
המפקד העליון בצבא הוא הרמטכ"ל? אולי.. כל עוד הוא לא כפוף לפוליטיקה...
כי אזיי שר הבטחון יהיה מפקדו של המפקד העליון... וראש הממשלה יהיה המפקד העליון של המפקד העליון של המפקד העליון
משהו שמזכיר מעט את ההוכחות הלוגיות של הרב אמנון יצחק מגביל שאינו מוגבל יוצר שאינו יצור בורא שאינו נברא < מקווה ששמעתם >
אז הרמטכ"ל אמר מילה כלל לא התעניינתי לשמוע מה היא ועל מה היא
אבל ראש הממשלה שפט אותו צבאית.... באורח פוליטי כשהוא נוגד את אושיות הדמוקרטייה
צבאית ... כי עשה זאת שלא בפניו ... נזיפה היא עונש צבאי מוכר... וכשהוא פסק את עונשו של הרמטכ"ל שלא בנוכחותו למרות שלא נשלח לו זימון למשפט זה משפט צבאי סטנדרטי שראש הממשלה כמפקד העליון בהחלט יכול ורשאי לעורכו
אבל כשזה מגיע אל אוזני הנאשם דרך חברים ששמעו בטמבלויזיה < שוב הרב אמנון יצחק ? >
זו כבר פוליטיקה במיטבה
אם פוליטיקה אז למה לא לתת לרמטכ"ל את זכות התגובה באותה כתבה בטלויזיה? כי אושיות החוק אינה מחייבת....וכאן הגענו אל החלק הדמוקרטי...
הבנתם? אני לא....ואינני בוש לאמר זאת בריש גלי
אני לא הבנתי
בעצם אלו תופעות הלוואי והסימפטומים של תחלואי חברה שחושבת עצמה למתוקנת המתקנת
טור קצר כי הוא נסיוני... אם לא תבעטו בי החוצה מהפורום בשלו .. אשתדל לשפר את הכתיבה ואת הנושאים
תוקן על ידי - דעררעדער - 09/03/2004 18:12:40
 |
|
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|
|
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.
|