בית פורומים בחדרי חרדים עיתונות ותקשורת

לא מפסיק לדבר\דב אלבוים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-24/3/2004 16:02 לינק ישיר 
לא מפסיק לדבר\דב אלבוים

לא מפסיק לדבר

דב אלבוים יגיש סדרת ראיונות מיוחדת לפסח על שיר השירים בערוץ "התכלת". "זה הבית ספר הכי טוב שיש", הוא אומר ל-ynet
זוהר ישראל

במסגרת הגיחות של אנשי תקשורת שונים לספיישלים בערוץ "התכלת" יגיש דב אלבוים ("חוצה ישראל") סדרה מיוחדת בת 6 פרקים לפסח על שיר השירים. הסדרה "ערוגות הבשם" תשודר מדי ערב ב-21:00 החל מה-28 במרץ. במרכזה – איך לא – שיחות אישיות. בין המרואיינים: שלמה ארצי, הרב יובל שרלו והמקובל בצרי.

בראיון ל-ynet אומר אלבוים כי עדיין לא נמאס לו לדבר עם אנשים, בדיוק להיפך. "תשמע, זה הדבר הכי טוב שיכול להיות. עשיתי 700 תוכניות של 'חוצה ישראל' שבמסגרתן פגשתי את 700 האנשים הכי מעניינים בארץ. זה הבית ספר הכי טוב שיש, אני כל הזמן לומד מהאנשים. מה יותר טוב מלקבל שיעור פרטי מטובי האנשים בתחומם. פשוט עונג בלתי רגיל".

אלבוים, שדומה שאין מתאים ממנו לערוץ "התכלת" בהיותו חוזר בשאלה שנותר עם זיקה חזקה ליהדות, מנסה לקחת בסדרה החדשה את שיר השירים גם למקומות פחות סטנדרטיים. "מה שמדהים, ולכן גם נעניתי לפרויקט המיוחד הזה, זה הניגודים שבו. מצד אחד יש הרב שרלו שהוא מישיבת הסדר, שלוקח את שיר השירים כמגילה שיש בה קודים משיחיים; מצד שני שלמה ארצי שמתייחס לזה לגמרי ברמה הפשוטה והישירה של סיפור אהבה עם כל הקונפליקטים שבו; ואז יש לך את המקובל בצרי שמדבר על כך ששיר השירים הוא לא סיפור על בני אדם אלא על כוחות עליונים שמימיים שיש ביניהם קשרי זוגיות. כל אחד לוקח את זה לכיוון אחר".

לדבריו, "יש לי קשר אישי לשיר השירים. קודם כל כאדם שעשה את המעבר מעולם המסורת לעולם החדש, כל הקריאות של המגילה נוגעות לי עמוק בתוך הנפש והאישיות. מלבד זאת עסקתי בזה גם בצורה האקדמית. הכל מתחבר לי ביחד, זה פשוט מסע מרגש".http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2893629,00.html

דווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/3/2004 10:39 לינק ישיר 

בכל הרגעים האלו אני תמיד מודיע לעצמי שאין מצב, חייבים ערוץ התכלת. גם כשפרסמו את דבר הראיונות עם עמנואל הלפרין עם דמויות מהמגילה.
זה דברים מרתקים בעיניי וכל הכבוד ראוי להינתן לערוץ תכלת שמשביחאת הפקותיו מעל ומעבר לרמה המקובלת.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים עיתונות ותקשורת > לא מפסיק לדבר\דב אלבוים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext