| נשלח ב-31/3/2004 16:40 |
|
| |
הודעה ליקי ולכל החברים(?) שלו...
תסלחו לי,אבל אתם נראים נורא מגוחך בזה שפתחתם לכם עשרות ניקים ביום אחד ואתם מפציצים בו פורום קטן כזה..
אם אתם חושבים שכך מנצחים מערכת בחירות יש טעות גדולה בידכם. אי אפשר לנצח מערכת בחירות מהבית ומהמחשב,אם כל כך הרבה תומכים אז צאו לשטח והביאו את הבשורה שלכם. אבל בניקים עלומים שכולם כותבים באותו סגנון זה נראה מגוחך ואתה יוצא נפסד מהענין.
|
|
|
|
| נשלח ב-31/3/2004 16:44 |
|
| |
להשמיץ כשלא יודעים מי עומד מאחורי התגובות, תמיד אפשר, אבל את המציאות שחלקים הולכים ונרחבים של תושבי העיר המתונים והשפויים מאמינים ביקי רייסנר, וזו עובדה שמתבטאת אפילו בפורום קטן זה - אי אפשר להכחיש.
יקי - בשביל אלעד ותושביה 
|
|
|
|
| נשלח ב-31/3/2004 17:04 |
|
| |
אדון צורם הנכבד
אם היית מסתכל באשכול הקודם שפתח השייח היית רואה את תגובתי אליו שבמקרה הזה מתאימה בדיוק גם לך.
נאמר שם המשפט הבא :
"ועכשיו לך תוכיח שאין לך אחות"
ובלשון פשוטה : הרי אין שום סיכוי שתאמין שאני לא יקי רייסנר - ויותר מכך - שאני כלל לא מדבר בשמו, ולכן אין טעם להכחיש את זה שוב ושוב .
תרצה תאמין, לא תרצה - לא חשוב .
|
|
|
|
| נשלח ב-31/3/2004 17:21 |
|
| |
אוף!
לא ביקשתי ששוב הניקים החדשים יגיבו,לא עשינו בזה כלום.
יש לי רק לראות שפתאום הצטרפו לפורום המון ניקים שזאת להם ההודעה הראשונה בהייד פארק,זה הכל.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-31/3/2004 17:31 |
|
| |
צורםדוידוב: מה זה חשוב, הוא כותב לבד והוא קורא לבד, כמה בוחרים פוטנציאלים אתה חושב שמסתכלים פה.....
תן לו/לה/להם לשחק בשקט....
|
|
| נשלח ב-31/3/2004 18:01 |
|
| |
צורם
אז הנה אני מגיב בתור אחד שיש לו יותר מהודעה אחת בהייד פארק (אפי' יותר משתיים).
|
|
|
|
| נשלח ב-31/3/2004 21:58 |
|
| |
חברה' חבל על הזמן ה"קול השפוי" מתעורר, איפה הייתם עד עכשיו - שפני הסלע- כשהתנזים של גרוסמן עשה בעיר ככל העולה על רוחו, אך לימדונו חזלינו, "אין מוקדם או מאוחר בתורה" וטוב מאוחר מאשר בכלל לא, אז קדימה למהפכה.....
יקי... לשלטון
|
|
|
|
| נשלח ב-1/4/2004 00:31 |
|
| |
צורם - גם אני מוסיף את תגובתי פה ואם תבדוק בהיסטוריה שלי תראה שיש לי הודעות מלפני חודשים
וגם אני תומך במעמדות של יקי רייסנר למועצת אלעד
|
|
|
|
| נשלח ב-1/4/2004 10:06 |
|
| |
כאן בפורום בטח שהמודרנים ינצחו ברוב מוחץ.
שכן מי גולש כאן בד"כ אם לא מודרנים?
הרוב האמיתי של העיר לא מיוצג כאן מטעמים מובנים.
אז שיקי וחבריו שימשיכו להחמיא אחד לשני.
הפארק האמיתי יקבע ולא הפארק הוירטואלי.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/4/2004 12:14 |
|
| |
שייח
תאמין לי, אם גרוסמן ינצח בבחירות - לא יהיה פארק...
|
|
|
|
| נשלח ב-1/4/2004 12:24 |
|
| |
ברוך,
התכוונתי לפארק לא לספארי.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/4/2004 13:01 |
|
| |
חבר'ה, אתם פתטיים..
לחשוב שכאן תשיגו תומכים לקמפיין החדש...זה פשוט לא עובד ככה
אבל מה שלא, על צוריאל לפנות את הכסא, ויפה שעה אחת קודם.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/4/2004 17:05 |
|
| |
אתם יודעים מאוד נחמד לראות כמה מלחיץ אנשים רבים מזה שתקום מפלגה נוספת.
מה קרה???
אם אתם באמת לחוצים סימן שאתם חושבים שמשהו אצלכם לא בסדר.
תרגעו שנשמו אוויר אולי תדיע ישועה לאלעד
אולי יבואו אנשים חדשים, שיש להם הרבה ניסיון בעסקים, ובאם עם קבלות מתחום העשייה, שבוודאי שוות קצת יותר מקבלות של אלו שיושבים במרפסות הכוללים מעשנים, ומרכלים ומעבירים את הזמן עד כמה שאפשר, חבל שאלו (סליחה לא כולם אבל חלקם בוודאי) מייצגים אותנו כשיש בעיות. ולכן המועצה נראית ככה.
אני בטוח שיותר גרוע מהיום לא יכול להיות.
אז מכל הלב, בהצלחה, ואני בטוח שאם תלכו באופן אישי לרבני העיר, ולגדולי הדור, ותדברו איתם, ולא יפריעו לכם אותם משבק"ים שלהם שכל תפקידם לצערנו הוא לקדם אינטרסים, גם תקבלו את ברכת הדרך.
והכי חשוב הכלל הראשון, ככל שיותר משמיצים שיכנסו ויכתבו, או ידברו כי הם כל כך לחוצים כמו עד עכשיו, סימן שיש דברים בגו ופשוט הם מ פ ח ד י ם.
בהצלחה.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/4/2004 21:26 |
|
| |
שייח וברוך אני מציע לכם להירגע ועוד איך, גרוסמן ישאיר פארקים והרבה הוא צריך את זה לחברה' שלו שבמקום להסתובב בגן החשמל,,,,, וכו' מישהוא זוכר את החברה' שהסתובבו סביבו לפני לא הרבה זמן, ובאיזה פארקים מצאו אותם חברי ה"משמרת",
אחרי כבוד שלחו את מנהל הת"ת זוגו" הג'ינג'ילכל הרוחות, אז מה אתה דואג גרוסמן ידאג לפארקים ועוד איך....
|
|
|
|
| נשלח ב-1/4/2004 21:36 |
|
| |
אם אינני טועה "השייח" כיוון דבריו...
להייד "פארק"........ המקורי דהיינו
"חדרי חרדים" ולא פארקים (גני שעשועים)
תקן אותי אם אני טועה....
|