בית פורומים אחרדים-אלעד

מחדלי סניף הדואר אלעד

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-3/4/2004 20:23 לינק ישיר 
מחדלי סניף הדואר אלעד

בעיר אלעד יש רק סניף דואר אחד. מכיוון שאין בנקים במקום והרבה אנשים משתמשים בשירותי בנק הדואר, נוצרים שם תורים ארוכים.

למרות זאת לא רק שלא פותחים סניפים נוספים, אלא גם את הסניף היחיד מאיישים בפקיד אחד, ופעמים רבות המדובר בפקיד זועף שעושה לך "טובה" שהוא בכלל מתייחס אליך.

מתברר כי באלעד אין המדובר בסניף של רשות הדואר, כי אם בסוכנות דואר, מה שאומר שמדובר בזכיין שמנסה לחסוך כמה שיותר בעלויות בכדי לגרוף לכיסו כמה שיותר רווחים.

לרגע היה נראה שהמצב הולך להשתנות, זאת בעקבות הצבת הקראוון החדש של רשות הדואר ברח' שמאי, אך ככל הנראה גם כאן כמו בכל דבר אחר בעיר הזאת דבר לא זז (חוץ מרכבי המועצה...) ואנו התושבים ממשיכים לסבול בדומיה!?

תגידו לכם זה לא מפריע???

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/11/2004 10:38 לינק ישיר 

אזבו את הפקידות. נגיד שהן בסדר.

הבעיה זה השרותים המצומצמים שניתן לקבל כאן להבדיל מסניפים אחרים וגם חוסר כ"א.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/11/2004 23:22 לינק ישיר 

חברים.

הסניף החדש רק עכשיו נפתח.

תנו כמה ימי חסד להתארגנות נאותה ואחר כך תתחילו לשפוט!

זה לא חכמה להעביר ביקורת תכף.

למה מישהו כאן הסתדר פיקס בביתו בחודש הראשון לאחר שהוא עבר דירה?

היו סבלניים...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-25/11/2004 20:23 לינק ישיר 

תת רמה של שירות ושל יחס.

ואיפה צביקה כהן שיעשה סדר?

גם זה לא קשור אליו?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/11/2004 14:43 לינק ישיר 

כל מערכת הדואר בעיר היא מתחת לכל ביקורת השירות בסניף עצמו קצת יותר טוב יש יותר אנשים שמטפלים בך.
לגבי הדוור זה מתחת לכל ביקורת הוא בכלל לא עולה עם דברי דואר רשום לבתים הוא ישר משאיר את לגשת לסניף הדואר אע"פ שהוא מחויב לנסות קודם בבית.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/11/2004 10:17 לינק ישיר 

אוף....שום דבר לא השתנה גם בסניף החדש ברחוב שמאי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/8/2004 16:47 לינק ישיר 

כתושב מודיעין עילית גם כאן יש בעיה דומה של סניף אחד שמשמש אלפי משפחות בישוב שמתאכלס בקצב מסחרר.

בזמנו שלחתי מכתב לרשות הדואר ולאחר זמן רב קיבלתי תשובה כי יש להם קריטריונים כלכליים לפתיחת סניף או זכיין הוסף כרגע לא אולי ב 2005 יעשו בדיקה חוזרת.

כרגע המצב שיש זכיין עם זכויות בלעדיות והוא כמובן רוצה לחסוך כמה שיותר על חשבון נוחות התושבים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/8/2004 12:00 לינק ישיר 

chiko 10

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/8/2004 11:33 לינק ישיר 

כולם יודעים רק להתלונן.

חשבתם פעם על הצד השני ?

יושב\ת פקיד\ה וצריך\כה לתת שירות לעשרות אנשים ביום.

אם הם יתחילו לקבל פקס מכל לקוח או יתחילו לבדוק מי הוא - הם ילכו הביתה באמצע הלילה !

אז במקום לבכות ולהתלונן על משהו שהוא אשמתה הבילעדית של אשתך !! שהרי כולם יודעים וזה גם כתוב על הטופס של הדואר (למרות שאני בטוח שאשתך לא טרחה אפילו לבדוק ) שבשביל להוציא דבר דואר רשום צריך ת"ז, אולי פשוט תגיד לה לקחת אתה את הת"ז שלה, ובכך גם למנוע טרחה מיותרת מהפקיד\ה .

אני מקווה שבפעם הבאה שאתה או אשתך או כל מי שקורא את זה תלכו לדואר, אתם תקחו אתכם ת"ז ותמנעו טרחה מיותרת מהפקיד\ה, טרחה שהם כלל לא אמורים לטרוח.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/8/2004 11:15 לינק ישיר 

החלטתי

שאני נרגע.
כל אחד צריך להיות יותר סבלן כלפי השני.

תוקן על ידי - chaim_2003 - 17/08/2004 12:00:56

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/4/2004 06:27 לינק ישיר 

זו בדיוק הבעיה?

א. יושבים אצלך 50 לקוחות?

תשלם לעוד פקיד ותן שירות נורמלי.

ב. הציבור החרדי אינו מכיר את המושג "שירות לקוחות",
ההקבלה שלך לב"ב היא פנטסטית, פשוט, מצפים למינימום של שירות, כאילו פקיד הדואר "עושה לך טובה" שהוא מתייחס אליך.

אני אומר לך באחריות,
בכל עיר אחרת הבנאדם היה עף על טיל, מזמן.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-5/4/2004 01:47 לינק ישיר 

אני רוצה לחלוק עליכם

יוצא לי לבקר בדואר לפחות פעם בשבוע והיחס של מנהל הסוכנות ממש בסדר אי אפשר לצפות שמי שיושבים לו 50 לקחות שבדרך כלל גם מביאים ילדים לחייך לכולם . בסה"כ הכללי הוא עובד במהירות ויעילות . ושוב אני אומר את זה בתור בעל נסיון שעובד הרבה עם הדואר ורואה איך סניפים מתנהלים . תבקרו פעם בב"ב ברחוב הרצל או אצל אליוביץ בשרת ותבינו מה זה יחס אנטיפטי
ומגעיל

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/4/2004 22:46 לינק ישיר 

מדוע פתיחת הסניף החדש בשמאי מתעכבת ?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/4/2004 22:36 לינק ישיר 

דוקא בבוקר ישנה פקידה שנותנת שירות סביר, אולם בשעות אחר הצהריים נמצא במקום מנהל הסניף הבנאדם אנטיפת אמיתי, לא עונה לשאלות, טועה ותולה את בעיותיו בלקוחות וכו' וכו'.

גועל נפש.

תוקן על ידי - מרנן_ורבנן - 03/04/2004 22:37:54

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > אחרדים-אלעד > מחדלי סניף הדואר אלעד
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext