| נשלח ב-5/4/2004 09:50 |
|
| |
אמרתי לכם - המודיע הכי טוב
כפי שאמרתי. כל השבועונים יכולים להסתכל מלמטה על המודיע שיצא הכי טוב מכולם. ממוסד ממוסד, אבל הכי טוב.
גם יתד נאמן בדרגה אחת מעל כל השבועונים. יש מה לקרוא בעיתונות הממוסדת. עיתונות טובה ונקייה, לא צהוב, הרבה יותר מעניין, קריא ונקי. כל הכבוד.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/4/2004 08:46 |
|
| |
קרצר
כל מילה פנינה!
(נזכרתי מאוחר אבל טוב מלעולם לא)
על טעם וריח אפשר להתווכח אבל אין ספק על דבר אחד - להגדרה עיתון חרדי שמיועד לציבור חרדי, עונים קודם כל יתד והמודיע, יותר מכל השאר שספק אם הם ראוים לתואר
|
|
|
|
| נשלח ב-9/4/2004 11:47 |
|
| |
וגם אם אתה תחזור על דבריך 90 פעמים זה לא יעזור. מה לעשות שעיתוני המימסד יותר טובים. פחות סנסציות, פחות כותרות רעשניות, פחות צהבהות, והרבה יותר עיתונות טובה, נקיה אמינה ומענינת. קשה להתווכח עם האמת ובודאי שהיא כואבת לכמה אנשים, בפרט אלו המסתובבים כאן.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/4/2004 01:49 |
|
| |
ענית לו בצורה ברורה
חולק עליך בעניין אחד: להצופה יש פוטנציאל טוב.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/4/2004 00:20 |
|
| |
לצערך, העובדות לא ישתנו גם אם תחזור על דבריך 89 פעם. עובדה. עיתוני הממסד החרדי, יתד והמודיע, יכולים להתחרות רק בעיתוני ממסד אחרים. קרי: הצופה ועיתון התנועה הקיבוצית. חבל שסגרו את עיתון דבר. אולי את דבר הם היו עוקפים. אולי.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-9/4/2004 00:11 |
|
| |
חלילה לי לזלזל בעיתונות הדתית. אבל העיתונים של פסח הוכיחו ללא ספק מי המובילים ומי המובלים. המודיע ויתד היו הטובים ביותר. כל השאר נגררו, היו טובים, אבל הרבה פחות. יש בהחלט מקום לכולם ללמוד עוד הרבה מהמודיע וגם מיתד. אגב, זו לא בושה ללמוד מהם. הם פשוט הרבה הרבה יותר טובים מהאחרים. מה לעשות. עם עובדות קשה להתווכח.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/4/2004 23:45 |
|
| |
הוא אמר שהוא שונא אותם?
שהוא אוהב?
הוא אמר שמשפחה הוא עיתון מקצועי. זו דעתו, ושיהיה בריא אם הוא חושב כך.

|
|
|
|
| נשלח ב-8/4/2004 23:42 |
|
| |
ידיעה
פתאום אתה אוהב את משפחה?
|
|
|
|
| נשלח ב-8/4/2004 22:42 |
|
| |
כן. יש להם, להמודיע ויתד, ממי ללמוד. מבקהילה ומשפחה.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/4/2004 22:39 |
|
| |
ובכל זאת ולמרות הכל, המודיע היה מצויין. תענוג קריאה אמיתי. גם יתד נאמן היה מעולה. כל השאר בסדר, אבל יש להם ממה וממי ללמוד.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/4/2004 21:48 |
|
| |
בריסקר (תלמיד של JB.?)
לדעתי רק אתה הרגשת כך
|
|
|
|
| נשלח ב-8/4/2004 17:05 |
|
| |
בריסקער,חג שמח!
אתה, לא לבד! 
|
|
|
|
| נשלח ב-8/4/2004 16:47 |
|
| |
אינני מאוהבי או משונאי אף אחד מהעיתונים. אבל קראתי בצרותי את המודיע ותסבירו לי למה לכל הרוחות הייתה לי הרגשה שאני מחזיק בידי עיתון מתקופת ה'מליץ'.
לא יודע, למרות הגרפיקה היפה וההשקעה, כל הסגנון ודרך הכתיבה וההגשה הייתה מאוד מיושנת מסורבלת וקטנונית. אחרי שססימתי לרפרף הייתה לי הרגשה הקרובה ביותר לקריאה ב"מעשי הגדולים"+ שבחי הבעש"ט"+ תולדות יעקב יוסף+ שנכתב ונערך על ידי הסופרת המוכשרת ר. פרידמן.
האם רק אני הרגשתי ככה?
|
|
|
|
| נשלח ב-7/4/2004 14:07 |
|
| |
לדעתי שלשת העיתונים לפי סדר א"ב בקהילה משפחה המודיע הפיקו עתונים מצוינים לחג כל עיתון והנישה שלו,
יתד נאמן מתייצב במרחק רב מאחוריהם וחבל יש במערכת העיתון כותבים מוכשרים אבל כולם רוצים להביע השקפה והשקפה פעם ביתד השבוע ופעם במוסף וכו' חבל שאינם מאחדים כוחות ומייצרים עיתונות טובה
|
|
|
|
| נשלח ב-7/4/2004 02:50 |
|
| |
אני בוש להודות, אבל רכשתי את "יתד נאמן" לרגל החג.
אני מתחרט על כך. את אחת הכתבות, הם פשוט העתיקו כלשונה מהעיתון של השנה שעברה. כל השאר - קיטש יתדי מוכר להבחיל. כתבה על אופקים, פסבדו "סקירה טכנולוגית" אנד דטס איט.
כל השאר פרסומות.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/4/2004 01:45 |
|
| |
נו נו. הרשה נא לי, לחלוק על דבריך.
ממה שהספקתי לקרוא בהמודיע, הוא ממש לא משהו.
כמה סיפורים, שאפשר להשבע, שהמציאו אותם, מוסף מטופש על שעונים, שחוץ מהפרסומות והתמונות של השעונים, לא בדיוק היה מה לקרוא, המודיע הצעיר - ברמתו הרגילה, המפונטזת וה'מרוממת' [עלק], הבית שלנו - נו נו.
וכשאגמור לעלעל בעיתון, אגיד את ההמשך.
האמת? התאכזבתי. אחרי שאמרו כאן, שהוא צפוי להיות מוצלח מהרגיל.
|
|
|
|
|