"התבגרתי" - עופר נמרודי: חשיפה
מתוך הפורום של *pan_dora*:
--------------------------
"הייתי במוד של חייב לנצח - והתבגרתי"
בראיון מקיף ראשון מאז רכש את השליטה בעיתון "מעריב", עופר נמרודי מדבר בגילוי-לב על פרשת האזנות הסתר ("הייתי ב'מוד' של מי שחייב לנצח, ולכן מועד לטעויות"), היחסים עם נוני מוזס ("כיום זו יריבות שיש בה כבוד הדדי"), התחרות מול ידיעות ("את רוב הדרך כבר עשינו"), המהפכה הצפויה בהכשרת הישוב ("עד סוף 2005 נגדיל את ההון העצמי ל-500 מיליון שקל"), השכר שלו ("בהחלט סביר ולא ראוותני"), והחיבה לאריאל שרון ("אני מעריץ אותו").
עופר נמרודי: חשיפה
שי שלו, גלובס
http://www.globes.co.il/serve/globes/docview.asp?did=785813
ציטוטין נבחרין:
"בתו של נוני, הדס, ובני דניאל למדו יחד בבית-הספר בליך. בשנה שעברה, כשהדס ערכה את עיתון בית-הספר, דניאל בני פרסם שם מאמר פרי עטו. הנה גם מפי עוללים - עוד הוכחה שניתן לעבוד אחד עם השני ולא אחד נגד השני".
"..לאחרונה אני מוצא את עצמי מהרהר באפשרות ליצור עם עמוס שוקן שיתוף עסקי, ולעשות משהו גדול ביחד. אני בהחלט מעריך אותו וחושב שיש מה ללמוד ממנו. אני קורא לו לאחד כוחות ולייצר ערך מוסף לכולנו. אני מאמין שאנחנו יכולים להגיע לתוצאה של Win-Win".
"אני משתדל להיות אדם עניו"
"אמא שלי תמיד אומרת, 'הישמרו פן יגבה לבכם',
ואצלנו, במשפחות הספרדיות, האמא היא המצפון של המשפחה".
"אני לא מנסה להגיד שמעריב זה קומברס. לא מדובר בפוטנציאל של תא קולי בכל בית, אבל יש מאיפה לקחת כסף כבד מאוד, ואני מאמין בעיתונות לטווח הארוך, לצד האינטרנט, ולכן אני מפתח גם את הערוץ הזה. העיתונות והצורך בפרסום בעיתונות לא ייעלמו, כי יש משהו
שונה בלהחזיק ביד עיתון לעומת יתר המדיות".
--------------------------------------------------------------------------------
מעריב החזקות הציגה הפסד של 6 מיליון שקל ברבעון הרביעי;
ההכנסות ב-2003 ירדו ב-10% הסתכמו בסך של 517 מיליון שקל;
ברבעון הרביעי ב-2002 רשמה החברה הפסד של 33.9 מיליון שקל
שירות גלובס 13:01 31/3/04
http://www.globes.co.il/serve/globes/DocView.asp?did=785457&fid=821
--------------------------------------------------------------------------------
צודק נמרודי באומרו ש"יש משהו
שונה בלהחזיק ביד עיתון לעומת
יתר המדיות".
עתון אפשר ללעוס בשעת מצוקה
 |
|
|