בית פורומים אחרדים-אלעד

הרב מלכא חזר להחזיק במושכות ההנהגה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-14/4/2004 11:32 לינק ישיר 
הרב מלכא חזר להחזיק במושכות ההנהגה

אחרי שתיקה רועמת של כמעט שנה, מאבקי כח קטנוניים מצד ראשי המועצה נגד כבוד המרא דאתרא תוך פגיעה בכבוד התורה ובמוסדות הספרדיים בכלל, ואילו מצד הרב איפוק מדהים.

כנראה שעברו את כל הגבולות האפשריים שכן אמש בכינוס חירום של עסקנים ופעילי ציבור הודיע כבוד המרא דאתרא באופן רשמי על חזרתו למרכז המפה הפוליטית בעיר.

וכמו שרק הוא יודע לעשות גיבש סביבו מיד פעילים כדי ללחום למען היהדות הספרדית בעיר.

כעת מתגבשת קבוצה איכותית של תושבים בראשות חתנו של המרא דאתרא אשר תעלה בימים הקרובים לביתו של מרן הרב עובדיה יוסף להעביר לו ישירות ללא מתווכים את המצב החמור בעיר ולשמוע ממנו על ההמך הדרך.

כל הכבוד יישר כח לאנשי העשיה

ב ה צ ל ח ה

דווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-14/4/2004 12:50 לינק ישיר 

עין רואה

אני מציע שתגש דחוף לבדיקת עיניים. יש לך בעיה חמורה בראיה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/4/2004 14:00 לינק ישיר 

מה שחשוב והוא העיקר שיילכו להנהגה שלהם ה"ה הגר"ע יוסף ומה שהוא יפסוק הם יעשו

וממנו יראו וילמדו... הלוואי עלינו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/4/2004 15:05 לינק ישיר 

לכבוד השייח היקר !!!
ע"פ תגובתך כאן ובפורומים אחרים שאני עוכב אחריך , למרות שזהו "ניק בן יומו" כמו שאתה אוהב לומר ולעקוב , אך זה לא מונע את עצם היותך מגיב קבוע נגד כל אלו שקמו כמועמדים למעט צביקה כהן ידידך .
אפי' הרבסט מפריע לך , כי הוא מפריע לצביקה כהן לכבוש את המלוכה .
אך כפי שכולם צופים , בסופו של יום צוריאל יפתיע שוב וייקח את ההנהגה ואתה יודע מה ?
אולי טוב שכך , תסתכל על העיר ותשקול שוב.
הרי בעצם אלו שקמים בבוקר ויוצאים לעבוד , חוזרים בערב והולכים לישון , ראש המועצה המכהן כיום לא מפריע להם . יכול להיות שהקמפיין שאתם מנהלים נגדו לא מרוכז , לא ממוקד , אולי אפילו לא עניני ונותן הרגשה שמשהו אחר מפריע לכם . אולי ג'ובים , קשרים וכו' .
צבע עורו אולי ? לא , לא מאמין , הגזמנו ....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/4/2004 15:07 לינק ישיר 

השייח,

אני לא יודע על מה אתה מדבר ועל מה יצא קצפך, אדרבא אם יש לך מה להעיר אז בבקשה בלי רמזים לא מובנים.

קורא,

אתה צודק בהחלט וזה מה שסיכמו אתמול וכעת מטפל בצד הארגוני חתן המרא דאתרא.

אגב, הבנתי ממישהו קודם שיש בעיה קצת עם אירגון החתימות כי האנשים פוחדים חלילא מקפידה של מרן הרב עובדיה, מאחר שאמר כבר את דברו בעניין.

ב ה צ ל ח ה

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-14/4/2004 15:29 לינק ישיר 

yezer,

אני שמח שאתה עוקב אחרי. ככה זה באלעד.
אבל המסקנות שלך לא נכונות. אני היחידי כמעט שמשתדל להיות אוביטיבי ולא להתלהב מכל ניק בן ימו שמילדים אותו במיוחד כדי להריץ עו בלון ניסוי.
אני לא חבר של צביקה כהן ולא נגד אף אחד בטח לא נגד צביקה הרבסט שהוא לדעתי משכמו ומעלה.
אם היית עוקב יותר לעומק לא היית מגיע למסקנות כה מוטעות.
עיין למשל כאן ותראה שטעית לגבי בגדול:
http://www.hydepark.co.il/hydepark/forum.asp?forum_id=6589

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/4/2004 19:05 לינק ישיר 

השייח הנכבד !
אנחנו עוד ניפגש ....
ככל שמערכת הבחירות מתקרבת יהיה יותר מעניין .
בסופו של דבר המועמדים יהיו גם צביקה כהן , גם צביקה הרבסט , גם שמואל עמרוסי וכמובן גם קריספל .
חוץ מהם ירוצו עוד איזה שניים שיקבלו 25 קולות כ"א .
לגבי המפלגות גם לא יהיו משהו דרמטי , למעט אולי המפלגה של צביקה שנקר וכו' שזה הדבר המפתיע היחיד שיקרה כאן , כל השאר די צפוי .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/4/2004 13:42 לינק ישיר 

יזר,

אתה נחפז מדי.
עד למומע הגשת הרשימות עוד יעלו שמות חדשים ויפלו שמות קיימים.
יש גם מה שנקרא דיל בין המועמדים.
גם הרב מלכה יריץ מומעמד.
איך אמרת? עוד נפגש....

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > אחרדים-אלעד > הרב מלכא חזר להחזיק במושכות ההנהגה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext