בית פורומים אחרדים-אלעד

צביקה כהן מול צוריאל קריספל

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-22/4/2004 20:21 לינק ישיר 
צביקה כהן מול צוריאל קריספל

אלו שינויים מנהליים הייתם חפצים לראות אצל צביקה כהן, שאצל קריספל היו גרועים.

ולהיפך אלו דברים הייתם רוצים שצביקה כהן יאמץ מקריספל.

האם נראה לכם שצביקה כהן יהיה שפוט לדמות אחת בעיר שבזכותה כביכול הוא עתיד לקחת בגדול ובחינם את כס ראשות המועצה?

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/4/2004 19:45 לינק ישיר 

מאחר ואין לי שמץ מושג מי הוא צביקה כהן

יש לי שאלה לקוראכפייתי :

לאחר שהבנו שאתה מעריץ של צביקה כהן ומנשק את הרצפה שעליה הוא דורך ( ככה זה נראה מסגנון כתיבתך ), האם תוכל לספר לנו על עברו של מר כהן ?

1. האם הוא התמודד בעבר למשרה פוליטית ? ואם כן - איפה ? ואם כן לאיזה משרות ? ואן כן - האם ניצח או הפסיד ?

2. מהם התפקידים שבהם עסק שלדעתך הכשירו אותו להיות ראש עיר ?

3. האם נראה לך הגיוני שאדם שהוצנח מבחוץ (למיטב ידיעתי מטבריה אבל זה לא משנה מאיפה) יוכל לטפל בבעיות של עיר שהוא לא מכיר על סמך שהות קצרה של מספר חודשים ?

- לפי מה ששמעתי - קריספל הוא "טיפוס" שלא ממש ראוי שימשיך לשרת כראש עיר , אך האם אין בכל העיר אדם אחד מתאים, שצריך לרוץ ולהביא איש מבחוץ?

כמו שכתבתי, אני לא מכיר כלל את צביקה כהן, אבל יש לי הרגשה שהוא פשוט בחור טוב עם חברים במקומות הנכונים שנשאר ללא פרנסה והחברים שלו מנסים לדאוג לו לפרנסה.

קשה לי להאמין שהוא כל כך מדהים ומוצלח .

אתה מוזמן לתקן אותי אם אני טועה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/4/2004 00:13 לינק ישיר 

קוראכפייתי,
אלא תהיה שונא כפייתי, סך הכל שאלתי תכלעס, מה היית רוצה שצביקה כהן יהיה, על זה אין ספק שלקריספל היו חסרונות אבל גם מעלות, לכן צריך לגבש אלו דרישות היית דורש מצביקה כהן!

שלא תבין שאני בעד קריספל או משהוא אחר, סך הכל ביקשתי להעלות נתונים!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/4/2004 21:39 לינק ישיר 

קלם... כמעט אמרתי חלם... תגיד לי אתה קורא מה שאתה מקליד או שאתה פשוט מגבב אותיות והם מתחברות לך על המסך

קריספל לעומת צביקא כהן אתה כל כך התרגלת לרוע, לשחיתות, לחוסר המוסריות, למזוכיזם, לטירוף מערכות, לחוסר ראיה לטווח רחוק.לחוסר אנושיות, לחוסר ביחסי אנוש.אי עמידה בלוח זמנים, במילה. דוגמא לאיש ריב ומדון. דוגמא רעה וחולה לכל תופעה שאנשים חירפו את נפשם במשטרים אפלים כדי להעבירם מין העולם.גנסטר חסר תקנה.

גש חמוד למועצה והקשב לכל העובדים. נסה להתקבל אצל כבוד ראש המועצה (בימים שהוא נמצא) בעצם עכשיו זה כבר לא יעבוד. עכשיו יקבל אותך בזרועות פתוחות. אבל עד לפני כמה שבועות היית מת מרעב ומאפיסת כוחות בהמתנה להוד מעלתו קריספל הראשון.

ימים אלה חלפו ללא שוב.

איש יקר העיר אלעד נבנתה והוקמה והיא עדיין יפה "למרות" קריספל ולא "בגללו".

מולו יעמוד איש יקר ועדין נפש. בעל שיעור קומה. בן תורה אמיתי. איש שהכלל והפרט חשובים לו. איש חם ולבבי. בעל ראייה מפוקחת. קשרים נהדרים. עבר ללא רבב. הצלחה בכל תפקיד. וחסי אנוש מעוליפ, מפרגן לכל אדם, לכל חוג. ישר, הגון וחבר

עשה את חשבון הנפש האמיתי... ידיד. תפסיק להצחיק אותנו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/4/2004 21:26 לינק ישיר 

כולנו עם הגאון רבי מרדכי גרוס.

דבריו יהיו קודש עבורנו גם אם יתמוך ב"קריספל" למען ישיבת הר"ן.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/4/2004 20:48 לינק ישיר 

דבר ראשון שצביקה כהן יפסיק את המלחמות התמידיות בין הציבורים השונים בעיר.
שנית יש לו הרבה הרבה מה ללמוד מקריספל בנוגע לתפעול העיר, ללא רבב, עיר מצוחצחת, מטופחת ונקיה להפליא.

חבל שעבור בצע פוליטי העיר תהפוך לעיי חרבות כמו ביתר, בית שמש, אשדוד.

תנו לאלעד להמשיך ולפרוח...

תוקן על ידי - המעורריםyt - 22/04/2004 20:51:11

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/4/2004 20:23 לינק ישיר 

כל עוד צביקה כהן הומלך ע"י הרב גרוסמן חבל לנו על הזמן .
שיילך לטבריה..

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > אחרדים-אלעד > צביקה כהן מול צוריאל קריספל
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext