חבר הכנסת הרב מאיר פורוש הגיע אתמול בשעה 11 בלילה לאלעד כדי לנסות לגבש את הקהילות החסידים לקראת הבחירות בעיר , בישיבה הסוערת נכחו 20 נציגים מכל החוגים החסידים בעיר וישיבה זו התקיימה עד לשעה אחד בלילה ולאחר מכן הלך מאיר פורוש ביחד עם עזריאל טאובר לצד לשיחה אישית בארבע עיינים שנמשכה כמשך שעה
מישיבה זו מסתמן כי גבירר מסלונים יכהן כראש רשימת שלומי אמונים באלעד ביוזמת מאיר פורוש
פורוש עזב את העיר בשעות הקטנות של הלילה
נשלח ב-31/5/2004 19:44
עם כל הכבוד למשה גבירר ,
ממתווך / משווק דירות באלעד ועד כסא במועצה המרחק גדול...
בהתחלה אתה מנסה עם ציפי ועכשיו אם אשת אברך וכדי שלא יהיה לך הרהורים לחינם אתה מיד בודק שבטוח מדובר באשה ולא בגבר שכותב כאילו הוא אישה
אני רק מקוה שלא כל הבני תיירעס כך אחרת קריספל כבר באמת יכול להיות ראש המועצה הבא
ושאלת המליון דולר זה למי יבחרו החסידים לראשות המועצה??
נשלח ב-2/5/2004 00:55
תודה לך... "אשת אברך..."
בן תיירה שומע לדעת תיירה!!!
נשלח ב-1/5/2004 21:27
לא אברך ולא נעליים...
משווק דירות בחפציבה......ומארגן קראוונים במחטפים זה האיש...והחסידים סתם כפויי טובה לא לפרגן לו להכנס למועצה אחרי מה שאירגן בשבילם עם הקרוואנים....אבל זה העולם מה לעשות
נשלח ב-30/4/2004 11:34
פעכטאר
אין לי מושג מאיפה המידע שלך אני לא שמעתי שהוא ירד מגבירר סופית בכל אופן לפי המידע שבידי רק ביום ראשון יהיה ההכרעה
ואם כבר מדברים על גבירר
"סקופ" - השבת ישבות באלעד האדמו"ר מסלאנים בני ברק
נשלח ב-30/4/2004 01:51
בפעם החמישית
מדובר באברך פעיל ותוסס תושב העיר , והרעיון להעריץ אותו כחבר מועצה הגיע מכיוון שאותו גבירר למרות פעילותו לא הצליח לצבור לעצמו שונאים ולכן פורוש החליט שהוא הכי מתאים אבל כפי שדווח לא נראה כי אכן גבירר יהיה הנציד של החסידיות , יש הרבה שמות שעולים על שולחן הניתוחים עדיין לא נראה קצה חוט לסיפור הזה!!!
נשלח ב-30/4/2004 01:04
מי זה הגבירר הזה?
אפשר יותר פרטים עליו..
בן תיירה שומע לדעת תיירה!!!
נשלח ב-29/4/2004 20:11
אוקי...לגבי המשאית לאחר מחשבה ממושכת אני אוחז בדעה שלך ומצידי אפשר להריץ את רובין לחבר מועצה אה...גבירר... אם כל הכבוד לגבירר אין משאית אז שירגע
ולגבי הפוילישער זה באשכרה סקופ אכזרי עד היום ידוע על חסיד גור אחד באלעד ששמו ראובן כהן והוא כבן 60 ובגלל החסיד הזה ליצמן כבר רצה להריץ מועמד למועצה מטעם גור , עכשיו שכבר יש שתי חסידי גור באלעד זה שליצמן עוד לא הריץ מועמד מטעם גור לראשות העיר הוא ממש בגדר פרייער!!!
ובנושא פורוש הוא לא ניסה לכפות אלא היה נראה לו שזה ילך הכי טוב בגלל שכפי שנאמר שגבירר לא רכש לעצמו שונאים ולכן כמעט אף אחד לא התנגד אבל פורוש לא יכול לכפות אל אף אחד הוא יכול רק לנסות ועוד פעם לנסות ועוד פעם וזהו ומי שיכריעו זה תושבי העיר , אבל פורוש כאיש ציבור ואיש שלומי אמונים חייב לעזור ולסייע כמה שיותר , אגב מההתפתחיות בשעות האחרונות לא נראה שיש סיכוי לגבירר
ושאלת המליון דולר זה למי כן יש סיכוי???
אה??? מה אתם אומרים???
נשלח ב-29/4/2004 19:50
סוף סוף החסידים התעוררו לקלחת הבחירות.
מעניין מאד מה יצא להם, מכל הדיונים שלהם.
רק שאח"כ לא יגיעו לליטאים בטענות שאצלם יש מחלוקותץ כל הזמן.
הגיע הזמן לאחד שורות.
נשלח ב-29/4/2004 19:36
מכיון ש*דשדושים* עירב אותי ושלא על דעתי בקנאות כלשהיא נגד סלמון משטפנשט.
אני חייב להבהיר שלהד"ם, אני מעריך ומוקיר את האיש ופועלו.
העסיקה אותי רק העובדה שהוא מנה בין הקהילות הממשיות, גם קהילה וירטואלית כשטפנשט, שגם אם יש בקרוון שלהם עשרה מניינים, היא עדיין נשארת וירטואלית, כי גייסות בכל מקרה אין להם.
ושוב אני שואל, מדוע פורוש מנסה לכפות את גבירר על תושבי העיר, הלא אתמול התאספו נציגי הקהילות והחליטו (או בעצם לא החליטו) שהם אינם רוצים את האיש כנציגם, ופורוש ממשיך כפיל בחנות חרסינה לנסות ולקבוע עובדות.
צריך להבהיר לו בדחיפות, שהוא לא בעל הבית על אנשי אלעד.
נשלח ב-29/4/2004 19:08
דישדושים,
פיספסת בגדול!
מה עם הגערר-חסידים???
איך יכולת לשכוח???
אעשה זאת במקומך.
חסידי גור = 1 = אני...
נשלח ב-29/4/2004 17:30
דשדושים - נהפוך הוא !!
כמה שיותר אנשים עם "משאיות" ושכמותם במועצה כן ייטב .
עדיפים אנשי מעשה על פני עסקנים משועממים !!
נשלח ב-29/4/2004 16:44
פורוש מריץ דווקא את גבירר היות וגבירר אחד מהפעילים היחידים בעיר שלא הצליח לצבור לעצמו שונאים וזה יכול להירשם כהיסטוריה באלעד "פעיל בלי שונאים" אפילו סלמון משטפנשט שלא תושב העיר ורק מגיע פעם בשבועיים שלש הצליח כבר לצבור כמה שונאים או ליתר דיוק קנאים(קרן זווית וחבורתו)וזה הסיבה שפורוש נדלק עליו שהוא המתאים ביותר.
ולשכטר 2004
האם אתה מתכוון לדובי רובין החתן של יצחק ברס ואחיו של ברוך רובין מזק"א? אם כן זה דווקא מתאים אבל הוא צריך לחפש מחליף לזוגלובק , וחוץ מזה תמסור לו שחבר מועצה לא יכול להסתובב עם משאית אלא מינימום שבמנימום פיאט מולטיפלה-חזי או מיצובישי-צורי
נשלח ב-29/4/2004 15:53
לידיעת כולם, העסק על גבירר לא כל כך סגור.
צאנז רוצים להרית את דובי רובין מזוגלובק להיות נציגם בראשות, הכל עדיין פתוח, אבל אלו העובדות...