| נשלח ב-27/4/2004 11:53 |
|
| |
מפלגה אידאלית???
לדעתי, המצב האידאלי לאלעד יהיה ברגע שתקום מפלגה חוץ מפלגתית לטובת העיר בלבד שאינה קשורה לשום מפלגה ארצית ולאינטרסים צרים.
מפלגה שתכלול בתוכה מכלל הציבור באלעד: מודרנים, בני תורה ליטאיים, חסידים, ספרדים וכן, כן גם דתי לאומי.
יקי רייסנר בהחלט יכול להיות חלק ממפלגה זו, אבל מפלגה מודרנית בלבד ראשית תהפוך לשק חבטות של ה"גדולים" וגם המעט יידישקייט שנשארה לנו תעלם כאשר את כל האנרגיה נפנה בסוף למלחמה פנימית בין הבני תורה למודרנים, וחבל.
להקמת מפלגה כזו נצטרך לבחור מועמד מקובל על רוב כל סקטור, מישהוא מוכר בכל הסקטור, אחד שכל סקטור יראה בו כמייצג. שילוב כזה יהיה שילוב מנצח גם לטובת העיר וגם לשקט תעשייתי בתוכנו.
יקי רייסנר, כנציג המודרנים יכול להיות מתאים, אני אישית לא מכיר אותו אבל אישית אני הייתי מעדיף אחד עם יותר ניסיון בפעילות ציבורית מישהוא כמו צביקה הרבסט כמובן אם יתנתק מ"דגל", אחרת אישיותו ודעתו כבר לא תהיה חשובה כי הוא יהיה כפוף לכל הפוליטיקאים שם למעלה.
אשמח לקרוא תגובות בעניין.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/4/2004 11:58 |
|
| |
והכי חשוב זה שיעמוד בראשה מי שמכיר טוב יותר מכל אחד את העיר, מי שהקדיש את חייו להקמתה, ביסוסה ופיתוחה, ומי שהכי מתאים לעמוד בראשות העיר היפה הזו.
צוריאל קריספל 
|
|
|
|
| נשלח ב-27/4/2004 13:00 |
|
| |
יבלונקה
שכחת להוסיף: ומי שתרם להחרבתה, לסכסוכים בין כל הזרמים.
בתוך המועצה, בתוך המפלגה שלו בינו לבין התימנים, האשכנזים, הספרדים, החסידים. בין החסידים.
בקיצור כל הרוע
רק הוא ראוי... אתה יודע למה? ללכת הביתה
העיר אלעד נבנתה "למרות" קריסטל ולא בגללו...
|
|
|
|
| נשלח ב-27/4/2004 16:15 |
|
| |
אתה לא קוראכפתי, אלא כפוי טובה כרוני.
מי שמחריב את העיר, הם חוגי הרבנות שסמנו את צוריאל, עוד לפני הגיעם למקום, בגלל שהוא לא הסכים שהעיר תהיה טריטוריה פרטית של מישהו.
מה שבטוח, שאם ח"ו צוריאל לא יהיה ראש העיר הבא, עוד שנים רבות יתגעגעו אליו, ולסכסוכים שהיו בימיו, אחרי מה שיקרה בעיר כשחוגי הרבנות (האשכנזית) ישתלטו עליה, ויהפכו אותה ל....,
ה' ירחם, יגן ויושיע.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/4/2004 19:20 |
|
| |
"טריטוריה של מישהו"... הצחת אותי. אתה בכלל מכיר את האיש הזה? הוא הרי לא מסתדר גם עם עצמו? הוא לא פיטר את הרב אשואל?בגלל שהוא אשכנזי? הוא לא הסתכסך עם הרב מלכא ? גם בגלל שהוא אשכנזי? עם הר"ר קיסוס?
תגיד שם אחד שהאיש הנלוז הזה לא הסתכסך איתו?
חלא'ס הביתה ומהר
|
|
|
|
| נשלח ב-27/4/2004 19:25 |
|
| |
"טריטוריה של מישהו"... הצחת אותי. אתה בכלל מכיר את האיש הזה? הוא הרי לא מסתדר גם עם עצמו?
הוא לא פיטר את הרב אשואל?בגלל שהוא אשכנזי?
הוא לא הסתכסך עם הרב מלכא ? גם בגלל שהוא אשכנזי?
עם הר"ר קיסוס?
בתוך המועצה, עם כל העובדים כמעט.. והרי כוווווולם אשכנזים, כידוע.
אתה תייר כאן?
תגיד שם אחד שהאיש הנלוז הזה לא הסתכסך איתו?
חלא'ס הביתה ומהר...
|
|
|
|
| נשלח ב-27/4/2004 21:36 |
|
| |
יספל אכן הסתכסך עם רבים, אך צריך לזכור באיזה תפקיד הוא נמצא, מקום שבו כל אחד מושך לכיוון אחר, והא ראש המועצהצריך לשמור על הקופה.
אז נכון שהוא פיטר את אשואל, אבל הוא גם החזיר אותו, והיום הם חברים די טובים...
בכלל כל מי שעומד בראש הפירמידה אוהבים לשנוא ולא משנה מה יהיה, כי תמיד יהיה משהו לא מרוצה,
כך הוא דרכו של עולם... במקום שבו יש שני יהודים יש שלוש דעות...
מה שבטוח שראש המועצה הבא, אם זה לא יהיה קריספל העיר תעבור מהפך חזיתי, ולא דווקא לטובה...
אבל איך אמרים...
בן תיירה שומע לדעת תיירה!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-28/4/2004 13:04 |
|
| |
רק נקווה שאלעד לא תהפוך ל"שפן נסיונות" כמו שקורה בבני ברק עם פרנקנטהל שלמרות שהוא מנסה הוא לא מצליח למלא את מקומו של קרליץ שכנגד כל הציפיות עשה גדולות ונצורות.
אני לא מכיר את קריספל (שים לב קוראכפייתי - עם "פ") אבל מביקור שערכתי אתמול באלעד העיר נראית במצב תקין, כך שאני באמת לא מבין את המניעים של אלה שיוצאים נגדו .
|
|
|
|
| נשלח ב-28/4/2004 20:15 |
|
| |
צריך לזכור שקריסםל לא קיבל בעיר יום אחד של חסד, משפחת גרוסמן ראתה אותו מלכתחילה כנטע זר, היות ושם החליטו כי העיר שייכת להם, ללא כל קשר למי שגר בה וזכותו עליה.
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|