אין לאף אחד בעיה עם דעות אחרות אבל שיהיה ברור - אתה יכול לכתוב מה שאתה רוצה
*** חוץ מקללות ושפה זולה ***
נשלח ב-10/5/2004 10:19
חברה מה קורא לכם ? למה דעה אחרת מרגיזה אותכם?איפה חופש הדיבור?למה לי אסור לומר את דעתי ?תתבישו לכם חבורת פרחחים !!!מי זה גאון מהלך מי אתה שאתה מאיים???מי מתקיף אותי אני מכיר את כולכם דרדסי יקי ריסנר!!!!!
נשלח ב-10/5/2004 00:06
יוסי.......
עוד אחד שמדבר "תנו לחופש הדיבור לנצח" עלק
מה יש לך בראש חוץ מ.... לפני החתונה, ואחרי החתונה...
די!
בן תיירה שומע לדעת תיירה!!!
נשלח ב-9/5/2004 23:33
חברה
קשה לכם לשמוע דעה קצת שונה???
אני בעד למתן אותו אבל לחסום??? מה זה יתן
הרי הוא יכול לפתוח עשרות ניקים אחרים ככה לפחות יודעים מי כל אחד
תנו לחופש הדיבור לנצח
נשלח ב-9/5/2004 18:07
יאיר77,
אתה לא צריך לחזור ולהעלות שוב ושוב את הקונספירציה הטפשית הזו. הספיקה לנו פעם אחת.
לי אישית נראה שאדם עם אינטליגנציה מינימלית לא יכול לייצר זבל ברמה של רסנרוביץ-דעתתורה, גם אם ירצה.
אם יש לך חשבון פוליטי עם רייסנר האמיתי או עם כל אחד אחר, כתוב - בשפה הולמת - את כל מה שיש לך לומר עליו, אבל שום דבר לא ייצא מלהאשים את יריביך בכל נגעי הפורום.
כרגע אני לא רואה סיבה להרחיק את רסנרוביץ כי זה מהותו של הפורום כל אחד כותב דברים לפי דעתו
למי שלא נוח יכול להגיב ולכתוב אחרת
ואני חושב שצריך למחוק רק כשזה עובר את גבול הטעם הטוב!
נשלח ב-9/5/2004 15:16
מבדיקה יסודית שערכנו עולה ברורות, כי רסנרוביץ הלז משתמש בשמות נוספים והם : ציקו, דעתתורה וYEZER2004, כאשר סביר להניח שהכותב שעומד מאחורי כל הניקים הללו הוא יקי רייסנר בעצמו, או אדם מטעמו שמפציץ את פורום זה בניקי תמיכה ביקי רייסנר.
המטרה שלו בשימוש רסנרוביץ, היא להציג כאילו מתנגדי ה"ה רייסנר, הינם נבערים מדעת חסרי כל רמה, העושים שימוש בסגנון מתועב, וכך הוא יוצר במו ידיו גם את תומכיו וגם את מתנגדיו באור שהיה רוצה להציגם.
אני לא אתפלא אם אחד מהניקים האחרים שלו, יתייצב גם הוא וידרוש בכל תוקף את חסימת רסנרוביץ.
אם יש כאן מקום לחסום, אזי יש לחסום את כל הניקים שלו, ולו בגלל הזלזול באינטלגנציה של חברי הפורום.
תוקן על ידי - יאיר77 - 09/05/2004 15:18:35
נשלח ב-9/5/2004 15:01
גם אני מבקש להעיף את חולה הנפש הנ"ל...
(ודרך אגב "רסנרוביץ" תהיה גבר ותשלח לי באישי מי אתה ואח"כ נראה איך אתה יכול להקליד עם גבס. אנאלפאבית עלוב.)