בית פורומים מישקיי ניוז

ייעוץ נישואים נוסח "הרב" פופיק ארנון

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-13/5/2004 08:44 לינק ישיר 
ייעוץ נישואים נוסח "הרב" פופיק ארנון

הרב מרדכי (פופיק) ארנון, בעברו בדרן ובוהמיין, מייעץ לזוגות חרדים במשבר נישואין * עכשיו נודע: הוא התיר לאישה לצפות בקלטות מין במשרדו * הרב ארנון: "היא הביאה את הקלטות, לא אני שכרתי אותן"
דורית גבאי

מרדכי (פופיק) ארנון נטש לפני 30 שנה את עולם הזוהר התלאביבי וקריירה משגשגת כבדרן, וחזר בתשובה. מאז הוא מעניק ייעוץ לזוגות נשואים ומנסה להשכין שלום-בית בשעת הצורך. לזכותו נרשמו לא מעט הצלחות, אולם מקרה אחד שנחשף לאחרונה מחולל סערה במגזר החרדי. לפני חמש שנים, במסגרת טיפול לשיקום חיי הנישואים, התיר הרב ארנון לאישה חרדית לצפות במשרדו בקלטות פורנוגרפיות. הסיפור נודע עתה, במסגרת המלחמה המשפטית שמנהלת האישה להחזרת ילדיה לחזקתה. האישה טוענת כי ארנון היה זה שמסר לידיה את הקלטות. "במסגרת הטיפול הרב ארנון הביא את הקלטות הפורנוגרפיות וביקש ממני לצפות בהן, כדי שאלמד לענג את בעלי, מכיוון שהיו לנו בעיות בחיי המין", אמרה .
הרב ארנון טוען מנגד: "היא עצמה הביאה את קלטות המין. אני לא שכרתי אותן, רק התרתי לה לצפות בהן במשרדי, לאחר שהיא טענה שרב גדול נתן לה היתר לכך. אמנם זו לא עבירה לצפות בקלטות מין, אבל זה בהחלט לא ראוי. אני מודה: טעיתי, שגיתי, זה סתם סיבך אותי עם אישה בעייתית. זו היתה טיפשות גדולה מצדי. אבל כשטיפש זורק לבאר אבן, 1,000 חכמים לא יוכלו להוציא אותה".
פופיק ארנון היה בעבר שחקן, זמר ובדרן, חבר בלהקת שלישיית התאומים לצד חנן גולדבלט ואושיק לוי, וחברו הטוב של אורי זוהר. כיום נחשב הרב ארנון לאחד מגדולי המחזירים בתשובה. הוא מנהל את מדרשת בית הלל בירושלים, ועוסק בעריכת סרטי תדמית למוסדות חרדיים.

* "הרב אמר להתלבש סקסי"
לפני חמש שנים ניסה הרב ארנון להשכין שלום-בית בין זוג חרדי. ארנון נפגש עם האישה החרדית במשרדו, ובמספר פגישות נוספות השתתף בעלה. במהלך הטיפל, צפתה האישה החרדית בקלטות פורנוגרפיות במשרדו של ארנון במדרשת בית הלל. "בעלי ממש כפה עליי לקבל את הטיפול אצל הרב ארנון, כי היו לנו בין היתר בעיות בחיי המין", סיפרה האישה אתמול. "הרב המליץ לי להתלבש באופן סקסי, להתאפר, לשתות יין לפני שבעלי מגיע הביתה, כדי שניכנס לאווירה מתאימה. בשלב מסוים במהלך הפגישה, הרב ארנון נהג לצאת מהמשרד, כדי שאוכל לצפות בקלטות הפורנוגרפיות לבדי. הוא חשב שצפייה בקלטות תשפר את חיי המין שלנו. הוא אמר לי:'כשתסיימי לצפות בסרט, תתקשרי אליי. תיהני מהסרט, ותלמדי ממה שאת רואה'. כל מה שראיתי באותן קלטות - מין שאינו כדרך הטבע - לא היה ידוע לי קודם לכן. בתום הצפייה נהגתי להתקשר לרב ארנון, והוא היה חוזר למשרד, ושואל אותי איך הרגשתי", המשיכה האשה. "למחרת הטיפול, הוא נהג להתעניין אם חל שיפור ביחסי המין שלי ושל בעלי ולשאול עוד שאלות שמאוד הביכו אותי".
הרב ארנון הסתייג מחלק מהדברים שאמרה האישה: "בני הזוג הגיעו אליי לטיפול, כדי לנסות לשקם את הנישואים שלהם", סיפר . "יישמתי בטיפול הזה דברים שלמדתי ב מכון אדלר, לאחר שבעבר אני עצמי עברתי גירושים מאשתי הראשונה. נעתרתי לבקשתה לצפות בקלטות במשרדי, כי למשפחות חרדיות אין טלוויזיה בבית. בדיעבד לא הייתי אמור להסכים, אבל בתורה כתוב שמותר להתרפא גם באמצעות שדים, כי אין דבר גדול משלום בית. בפגישות בינינו דובבתי אותה לספר לי איך היא מנהלת את הבית, על מה היא משוחחת עם בעלה, ובין היתר שאלתי אותה שאלות כלליות בלבד בענייני מין: אם יש לה סיפוק מחיי המין עם בעלה, אם הם מקיימים יחסי מין סדירים. הצעתי לה להתלבש יפה, להתאפר, להיות שמחה לקראת בעלה - כל זה כתוב בתורה ולא אני המצאתי את זה".
במסגרת הטיפול החתים הרב ארנון את האישה על הסכם סודיות. "החתמתי אותה על הסכם, כי לא רציתי שהיא תספר שהיא צפתה אצלי בקלטות מין", הסביר . "היה לי ברור שמדובר באישה שיש לה פה גדול, וחששתי מהנזק שייגרם לשמי".

* הסכם סודיות נחתם
העתק של הסכם הסודיות שנחתם בספטמבר 1998 הועבר לידי מעריב על ידי הרב ארנון. האישה הצהירה בו: "אני מצהירה בזאת שהסכמתי מרצוני החופשי לקבל ייעוץ נישואים ביחד עם בעלי, וכל אחד לחוד, על ידי הרב מרדכי ארנון. במסגרת הטיפול, לאחר התייעצות עם הרב הפוסק ובהסכמתו, שכרתי קלטת וידאו להדרכה בחיי המין בנישואים, לשיפור הקשר עם בעלי, כדי להביא לשלום-בית". המטופלת טוענת עתה: "בהסכם שעליו חתמתי מעולם לא נכתב שאני שכרתי את קלטות המין. הרי כאישה חרדית, לא יעלה על הדעת שהלכתי לספריית וידאו ושכרתי קלטת פורנוגרפית. מי היה משכיר לי? בכלל לא ידעתי שקיימות קלטות כאלה, ובטח שלא ידעתי שניתן לשכור אותן". הניסיון להשכין שלום-בית בין בני הזוג נכשל, ולימים הם התגרשו. ילדיה של האישה הוצאו מחזקתה, והיא פנתה לבית המשפט לענייני משפחה בירושלים באמצעות בא כוחה עורך הדין משה יצחק אוסדיטשר, בבקשה להורות כי ילדיה יוחזרו אליה למשמורת.
מעריב

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/5/2004 02:37 לינק ישיר 

הרב פופיק? מי מכיר אותו? רק השם שלו לא מוצא חן בעיניי.

תוקן על ידי - פנייהושוע - 19/05/2004 2:38:47

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > מישקיי ניוז > ייעוץ נישואים נוסח "הרב" פופיק ארנון
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext