בית פורומים הצלה ומדא ישראל

עשרות רבות של כוננים כרגע בהשתלמויות

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-23/5/2004 15:49 לינק ישיר 

מצורף קובץ

.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/5/2004 15:52 לינק ישיר 

אני חייב לומר לכם שזו היתה השתלמות - חבל על הזמן.
שנים שלא היו במד"א כאלו השתלמויות.
ואני עוד לא מדבר על החבר'ה הגדולים מהחיים ישראל פישר, דובי וכו' וכו' שבאמת מגיע להם כל הכבוד.
רק חבל שהתמונות כאלו שחורות ולא ברורות.
והרבה ממה שרואים... היה שם...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/5/2004 15:52 לינק ישיר 

מצורף קובץ

.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/5/2004 19:17 לינק ישיר 

חברה עשיתם לי את היום!!!
איזה תמונות איזה השתלמות... חבל על הזמן, אין מילים בפי להודות למארגנים למדריכים לצוות ולאנשים הקטנים והמקסימים שעושים לנו צחוקים וחוויות ובראש הרה"ג זליג שקרע אותי מצחוק עד עכשיו על הקפיצה המפורסמת למותניו של הרב זהבי. מי שלא ראה ניתור שכזה לא ראה שיכור מימיו!!!
זה היה אחד הטישים המוצלחים ביותר עלי אדמות. השלום במייטבו, ואני לא סתם אומר. אפילו החברה הערבים רקדו לצליליי מוזיקה חסידית... לא יאומן!!!
אני כבר מחכה בקוצר נשימה ובראדי קארדיה נוראית להשתלמות הבאה שחייבת אבל חייבת להיות טובה יותר.
וחברה בפעם הבאה לא להשאיר את המצלמות הדגטליות בבית (כמו שאני עשיתי) חיבים לצלם כל רגע ורגע!!!
חולה עליכם (במובן החיובי).

תוקן על ידי - hyasolin - 23/05/2004 19:27:22

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/5/2004 18:15 לינק ישיר 

אין מה לומר ההשתלמות הייתה ממש נפלאה היה ממש תענוג לראות את החברים מרוכז כל כולו בדברי המדריכים הנפלאים שעשו מעל ומעבר בכדי שהחומר יהיה על רמה המתאימה לכונני הצלה מד"א כלל ארצי יישר כח לכולם ובעיקר לגדול שבחברים אלי ביר שדאג לתעד כל אירוע.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > הצלה ומדא ישראל > עשרות רבות של כוננים כרגע בהשתלמויות
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 6 סך הכל 6 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.