| נשלח ב-7/6/2004 23:30 |
|
| |
האיש והשלייקס
אהרון גרנות, האיש והשלייקס, הוא כתב בכיר ומוכר מאוד בעיתונות החרדית.
גרנות חתום על הבדיחה הבאה, שעם כל הכבוד לאומץ שלו מול מעסיקיו וקוראיו, היא מוגשת כאן מצונזרת משהו: "כשאני אעלה לשמים אני אתבע להכנס לגן עדן. ישאלו אותי למה, אז אני אגיד שכעיתונאי ראיתי מה קורה עם הרבנים ואם בכל זאת נשארתי דתי אז בהחלט מגיע לי מקום טוב בגן עדן". אהרון, זה כאילו נכנסת לועידה של 'שינוי' עם טלית ותפילין עליך, רק להפך. "יש כמובן את גדולי הדור, אבל, לצערי, חלק מהסובבים אותם הם פוליטיקאים עם זקן".
http://www.nrg.co.il/online/11/ART/725/913.html
|
|
|
|
| נשלח ב-9/6/2004 02:50 |
|
| |
תשובה לגרנות:
כל מה שראית אצל הרבנים זה הרבה יותר טוב ממה שקיים אצל דומיהם להבדיל השופטים. מפקדים. נשיאים ושאר ירקות.
חסרים סיפורים?
הנה רק לאחרונה נתפס בקלונו שר נכבד לשעבר, רופא מסור מאין כמוהו שג"כ לא התכוון אלא רק לבצע כסף,
האם אצל רבנים מצאת דבר דומה? ואם תחטט בארכיונים של בכירים שונים אזי תתחיל לנשק את הרבנים מכל מגזר וחוג שהוא. כל פשע שעשו לא מגיע לקרסוליים של 'הטוב שבמצרים'.
'רק אין יראת אלוקים במקום הזה...'
|
|
|
|
| נשלח ב-9/6/2004 08:30 |
|
| |
אני עם "בלי כבוד לאיש" (תחליף למשפט - "עם כל הכבוד). לא הייתי חותם על הנאמר עליו, "בכיר העיתונות הדתית".
מי שמכירו - ואני אחד מהם, יודע שמדובר באיש מוגבל על גבול האוטיסט.
לא היייתי חושף כך את הדברים, לולי הוא היה משמיע את דברי הנאצה, במעטפה של בדיחה וואלגרית.
אגב, הוא יליד בני ברק בשכון זכרון מאיר. גר היום בחברון ומשמש כרב/ אב רוחני לתלמידים.
ואדם קרוב הוא אצל עצמו, אולי מתוכו ומהכרתו את עצמו, יצאה לו הבדיחה האולמללה הזו.
תוקן על ידי - לונגען - 09/06/2004 9:25:58
|
|
|
|
|
| נשלח ב-9/6/2004 09:37 |
|
| |
לא מבין !!!
במשקל נוצה כמו שלו הוא יוכל לעלות בכלל לשמים???
הרי כל רוח תסחוף אותו לכוון שונה עד שיצנח...
|
|
|
|
| נשלח ב-9/6/2004 18:16 |
|
| |
לונגען
לא יפה לדבר כך על איש
למעשה הוא מבכירה הכתבים הדתיים היום
ואפילו אם הוא דיבר שטויות עוד אסור לדבר כך
|