| נשלח ב-12/6/2004 22:54 |
|
| |
כן, על העיוות שבתמונות...
צלם אנוש, ביקש להשפיע על דעת המצביעים הגולשים באתר, ובשיטה תת-הכרתית, הראה להם: תצביעו לפלוני, הכל יהיה ורוד יותר. כפי שאתם ראוים ברקע המועמדים. לדעתי העשירה, העיוות היה מכוון ומתוזמן.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/6/2004 00:18 |
|
| |
חצי טון,
אחרי בדיקה יסודית שעשיתי - אתה צודק לחלוטין - ואפילו יותר ממה שחשבת !!
1. המפד"ל לא קיבלו אפילו 600 קולות - רק 480 !
2. אפילו אם מצרפים את כל מי שהצביע למפד"ל ולאיחוד הלאומי ולליכוד ולחרות ( אני יודע שחלק חרדים אבל אפילו ...) לא מגיעים לאלף קולות !
מה שאומר שאם המפד"ל יעבדו קשה מאוד הם יכניסו שלושה נציגים - מקסימום .
לא נותר לי אלה לקחת בחזרה את מה שרשמתי קודם
אבל, אם ככה אז יוצא שלחרדים+ש"ס+חרדים מודרנים יש 10 מושבים , מעניין איך זה יתחלק ...
|
|
|
|
| נשלח ב-13/6/2004 10:51 |
|
| |
קודם כל שלום לכולם
הצטרפתי היום לפורום אחרי הפרסום הרב שקיבלתם בעיר בשבועות האחרונים, הצצתי ונפגעתי והנה אני כאן, הפורום מאוד מעניין, כל הכבוד.
ועכשיו לעיניננו, אל לנו לטעות ולחשוב שהמפד"ל הולכים לישון, לפי מה שראיתי ביום חמישי ושמעתי בשבת, נכנסו כוחות חדשים ורעננים שדוחפים מאחורי הקלעים, הנציגים אותם נציגים(עמרוסי,חורי וחבריהם), אבל מאחורי הקלעים מתחילה לעבוד קבוצה משומנת, ראיתם את ספר הבוחרים שהיה להם שם ואת מערכת המיחשוב, כפי שהבנתי יש להם כבר רשימה של יותר מ- 2500 חברים, לפי מה שדיברו בעיר כל המערכת קמה תוך כמה ימים ולכן הם הצליחו להביא רק 1000 בוחרים לקלפי, לפי מה שראיתי ביום חמישי גם הרבה לא היה להם כח לעמוד בקלפי וחזרו הביתה ולא הצביעו.
אז הזלזול יהיה בסופו של דבר בעוכרנו, לפי דעתי יש להם 3 חברי מועצה והם הולכים לעבוד על הרביעי חזק.
ההימור שלי הם הולכים להיות הפתעת הבחירות (כי אצלנו הכל סגור וצפוי מראש).
דרך אגב, משהו יודע מי עומד מאחורי הקבוצה הזו, וארגן הכל????
יום טוב ושבוע טוב לכולנו 
|
|
|
|
| נשלח ב-13/6/2004 10:54 |
|
| |
הלוואי שיביאו 4 מנדטים .
אם הייתי יכול (אני עדיין לא תושב העיר) הייתי מצביע להם.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/6/2004 11:04 |
|
| |
צ'יקו
כדי שלעיר הזאת תהיה סיכוי, כדאי לנו שיהיו להם 4 מנדטים.
אף פעם אסור לומר נואש.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/6/2004 14:01 |
|
| |
מפלה לרב גרוסמן!
עמרוסי הוביל במפד"ל את הקו בעד קריספל ונגד חבררות עם הליטאים.
המכה הסופית שהרב גרוסמן עומד לקבל, מינויו של צביקה הרבסט כיו"ר מטעם יהדות התורה.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/6/2004 14:18 |
|
| |
מי היום משמש\ים נציגו\יו של הרב גרוסמן במועצה ?
האם הוא\הם אמור\ים להתמודד גם הפעם ?
אם לא, אז מי אמור להתמודד ?
|
|
|
|
|