בית פורומים אחרדים-אלעד

מי אחראי להפרדת החסידים מהליטאים?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-13/6/2004 16:16 לינק ישיר 
מי אחראי להפרדת החסידים מהליטאים?

מי עומד מאחורי מסע הפרסום האחרון שמקורו ב"א. ק." הזכור.. ממערכת הבחירות הקודמת, כשחרחר ריב בשליחותם של כמה גורמים אינטרסטיים.

ועכשיו....

החסידים על הפרק, מישהוא שולח את ידיו לערב את תבשיל החסידים, בשביל אינטרסיים אישיים שלו.

האם ידועים פרטיים נוספים, או השערות.....

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/6/2004 08:02 לינק ישיר 

אוי החוצפה החוצפה
אין בהם לא תורה ולא יראה
אוטובוס זה דיני ממונות ומי שקנה כרטיס זכותו לשבת היכן שירצה.
מי שרוצה לנהוג חסידות שיסע הוא במונית ומצידי יתעטף שחורים וכו'

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/6/2004 23:40 לינק ישיר 

שאלתי חסיד אחד שהתווכח איתי על אוטובוס מהדרין..מה תעשה אישה בהריון שנסיעה מאחורה גורמת לה בחילה?
והאם הוא חושב שהיא צריכה להסביר לכל אחד למה היא יושבת מקדימה רח"ל? או שיש פה צנעת הפרט?

יודעים מה ענה לי האידיוט???

שתסע במונית העיקר שלא תשב קדימה.....זה נקרא בין אדם לחברו....

אז חסידים יקרים בבקשה הניחו לנו תמשיכו להתפלל שחרית בצהריים וככה בשעות הבוקר לא יהיו בעיות בתח"צ....בשאר שעות היום פשוט מאוד תקימו לכם מערך חילופי....ובא לציון גואל

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/6/2004 09:16 לינק ישיר 

שמתם לב ...

זה לא מרנן ורבנן...

אלא מרן ורבנן...

תוקן על ידי - נוברדוק00 - 20/06/2004 9:18:49

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/6/2004 00:09 לינק ישיר 

נחזור לפתיחה!

האם נכונה השמועה שמאחורי מודעות הפילוג בין החסידים לליטאים עומד לא אחר מאשר ראש המועצה..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/6/2004 19:57 לינק ישיר 

אוי, מרנן ורבנן!!!

מי יטול כלי מלחמתך וישיב מלחמה שערה מול כל המלעיזים נגדך!

איי, ממש תענוג לקרוא דברי אמת אלו אשר נאמרו כאן באשכול זה אשר דרך אגב, סטה ממסלולו אשר יועד לו בנוגע למודעות ההשמצה בעד הפילוג של ק.----

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/6/2004 15:26 לינק ישיר 

תודה על הרוח-גבית שהפחת במפרשי, שכל מטרתך למנוע /להצר/ להוציא/ לזרוק/ את רגלי החסידים בעיר....

הם מפריעים לך בעצם נוכחותם בעיר, ולא בגלל המהדרין....

מיקומה של שוהם לא רחוקה מאלעד.....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/6/2004 15:22 לינק ישיר 

סלובדקא מכובדי,

להבא, אשתדל לעצור לך בטרמפיאדה ונדסקס בדרך...

לגופו של עניין,
את שהיה לי לומר באשר לתופעת ה"מהדרין", אמרתי.

אם סייעו דברי, ולו במקצת, להמחיש את חומרתה של תופעת "הכפיה החסידית" הסוטה והחולנית, אשר קורמת עור וגידים בעירנו,
והיה זה שכרי.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-17/6/2004 15:13 לינק ישיר 

מרנן ורבנן!

אכן יאמר לשבחך שצברת שעות של גלישה בפורום חרדים אלעד, וכפי שכבר ציינתי שאנו מאד מעונינים שתשאר בפורום, ככה יהיה לו רייטינג לא רע!

אבל מנגד צברת גם כן כמויות של שנאה עצומות, אשר מעבירים אותך על דעתך השפויה (לדבריך), לכן אינך יכול לשמש בדבר זה כשופר אובייקטיבי, כשמנגד יתכן שאכן בדברים שבינך לבין קהילתך הנך באמן אוביקיטיבי וחסר מניעים אישיים, אבל כאן, עם כל הכבוד איבדת את ה'צפון', הגזמת בהשמצות, עברת את כל גבולות הנורמה.

וכדי שלא תוכל לטעון שבכל זאת לא הגזמת ואלו הם פני הדברים, וגם כאן אינך זז ולו מילימטר מדרכך ה"אובייקטיבית", לכן הבאת את כל העובדות דלעיל, שלהם אני עד אישית.

אם זה נקרא אובייקטיבי מה זה סובייקטיבי!!!!

לטובתך האישית להבא תשתדל לא להגזים בעובדות, וגם אני יהיה לעזרתך, כי גם לי המהדרין עומד קצת כמו קוץ, על אף שאיני מתנגד לו באופן נחרץ ואולי גם נחלץ לעזרתו, כי בכל זאת מבין אני אותם!

ויש לי מקום נוח ומרווח לפני הדלת האחורנית עם אשתי וילדיי.

דבר אחד צריך להבין!

לכל חוג יש את עשרת הדברות שלו, וצריך להבין אותם! סך הכל לא כל האוטובוס מהדרין רק כמה ספסלים ראשונים, ואם גם את זה לא יתנו להם הרי זו כפיה חילונית למהדרין מן המהדרין,כך אנו נשתדל לתת להם את הספסלים הראשונים, ולנו תבא המנוחה.

איש על מחנהו ואיש על דגלו!!!!!

תוקן על ידי - סלבודקא26 - 17/06/2004 15:15:34

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/6/2004 15:05 לינק ישיר 

ובכל זאת,

הגבת...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-17/6/2004 15:02 לינק ישיר 

מצורף קובץ

מרנן ורבנן!!!

הסגנון שלך בוטה, אשר לא היה מבייש את טובי האנטישמיים שבתוכנו,ואינו ראוי לתגובה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/6/2004 14:53 לינק ישיר 

סלבודקא,

חן חן,
על נסיון הטלת הדופי העובדתי בדברי...

ובכל זאת, אני סבור, שברבות הימים, האשכולות והעידכונים,

צברתי כאן מספיק קרדיט בכל הקשור לאמינות דיווחי

ויעידו הכותבים!

(חצי טון וציפי, למשל... )

עליך להבין,
שבניגוד לאנונימיותך הבלתי מחייבת,

הרי ששמי, נחשף כאן בעבר והוא גלוי וידוע (לא לשמחתי הרבה...), לחלק מהכותבים כאן.

תוקן על ידי - מרנן_ורבנן - 17/06/2004 15:03:29

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-17/6/2004 14:51 לינק ישיר 

שלום לכם מרנן ורבנן, ומרן מנוברדוק!

בדברי לא רציתי לעמוד בצד אחד, אלא להראות בפניכם את הצד השני של המטבע, אישית אני חסיד-ליטאי-מודרני כמו רבים, אני מרגיש קצת שייכות אליהם, ויודע אני היטיב את מנהגיהם ואת אורחות חייהם של שני הצדדים, לכל צד יש סיבות טובות להשמיץ את רעהו.

וחבל על ה"התנגשויות" שרצות כל הזמן, הן ללא תכלית וללא תועלת, אם אמנם יש לאיזה אדם טענה ענינית על עובדה פלוני אול אלמוני שיפנה אישית ויפעלך נגדו, אבל לא להכליל אנשים אחרים בתוכו, ולא לצאת נגד מהות המהדרין.

אני עדיין מפשוטי עם שנוסעים יום יום לעבודה בקו 280 ברבי עקיבא, ללא טענות, ויודע היטיב את מצב התחבורה.
גם לולי משפטך האחרון ניכר היה היטיב שאינך עושה דרכך באוטובוסים, אחרת היית נוכח במו עיניך באווילות המונחת בכל טענותיך!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/6/2004 14:36 לינק ישיר 

סלבודקא

אודער יו אודער נישט...

תוקן על ידי - נוברדוק00 - 17/06/2004 14:37:27

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/6/2004 14:33 לינק ישיר 

סלבודקא:

על איזו פלנטה אתה חי???

אהיה כנה איתך,
אישית, איני נמנה על נוסעי התח"צ
ועד היום, "לא זכיתי", להנות משירותי חב' "אגד פלוס"...

אך מתאור הדברים, כפי שאני שומע מאשתי, שנוסעת בתח"צ יום-יום, ומידידי שנתקלים בתופעות מהסוג שהזכרתי ובתדירות גבוהה, אני מבין
ש"היה ונברא"!

הן לפני עידן הספסל החמישי והן אחריו...

לצערנו, היער קיים וה-"דובים" עולים מתוכו...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-17/6/2004 14:10 לינק ישיר 

מרנן ורבנן!

הוא אשר דיברתי, כל הסיפורים שלך נראים כמצוצים מהאצבע,
עובדה - שאתה מציג על סיפורים כאלו החוזרים על עצמם מידי יום ביומו, דבר שלא היה ולא נברא!!!!
אדרבה, בתקופה הראשונה עדיין עלו אברכים לאוטובוסים והסבירו באופן כללי לכל ציבור הנוסעים את מטרת קו המהדרין, באופן נינוח ופייסני, (לבר מקרים מסוימים ש"להכעיס'ניקים" -תרתי משמע, פעלו נגד המהדרין בצורה מעורר סלידה וחלחלה.

יום אחד נסעתי בקו 280, התיישבתי כדרכי בספסל השלישי (זה היה לפני עידן הספסל החמישי), ספסל אחד מאחורי היה ריק ומאחריו ישב אברך ליטאי שאת שמו אני מכיר וגר בשכנותי, הלה מיד עם עלותו לאוטובוס הניח שקית על הספסל הרביעי, וכל אשה! שעברה הרים את השקית כדי שתתיישב שמה וחלילה המדהרין לא יעבור את הספסל השלישי, כל מילה נוספת מיותרת.
כל הדרך חשתי סלידה נוראית ממעשיו, אתה לא רוצה מהדרין בסדר, אבל ללכת ולהתנהג כך....

אכן על זה אמר הכתוב "מהרסייך ומחריבייך ממך יצאו"....

מבין שיטי דבריך מבצבצת ועולה מטרתך הנילוזה, ושכל כתיבתך מתבצעת כדי לעשות דה-לגיטמציה קנאית-פאנאטית לציבור החסידי בעיר, וכשאתה מספר סיפורים הכל טוב וישר, וכשהשני מציג בפניך עובדות מהצד השני הוא נהפך ל"חלק ממספרי הסיפורים".

אגב,
אני אישת מאד מוקסם מכושר הריטוריקה שהנך מכניס בדבריך, אבל סבורני שמרוב עצים היער מוסתר, הנך חוזר שוב ושוב על טענותיך ה"בלתי ענינות", לחזור ולזמר כל היום אותן זמירות סוטים, מטרידים, ועוד ביטויים יפים מאלה...

התנהגותם בהחלט ראויה לשבח, הם מכבדים כל אדם באשר אדם הוא, עזרתם בית אינה נופלת על עזרת אברך ליטאי מן השורה, החלוקה באוטובוסים נעשית גם עם הילדים, שכהילדים הגדולים שמרעישים כל הנסיעה יושבים ליד אבותיהם, אפשר להגיד דבר שבקדושה ללא פקפוק (מנשים חילוניות אשר נקלעות למערך האוטובוסים),

אין עוררין, שהוא דבר חשוב!!!!

עובדות אלו מוצקות ונכונות כפי יעידו אלפי נוסעי ונוסעות האוטובוסים בכל שעות היממה!!!!!!!!!

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > אחרדים-אלעד > מי אחראי להפרדת החסידים מהליטאים?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 4 לדף הבא סך הכל 4 דפים.

bholext