| נשלח ב-22/6/2004 21:26 |
|
| |
מרנן,
א. אני עומד מאחורי דבריי. ב. אתה הוא זה שנוהג לערב עובדות, משאלות, ופרשנות קונספירטיבית לעיסה דביקה ופסבדו-חדשותית אחת; אני לפחות מפריד בין הדברים.
בכל אופן, אין לי סבלנות למריבות הקטנוניות האלו. יש באלעד נושאים מעניינים יותר מאשר אמינותו של ניק אלמוני, ואני מעדיף לעסוק בהם.
כדי להיות פייר, אני משאיר לך את זכות המילה האחרונה, אבל אחריה, אנא, בוא נתחיל להיות עניינים יותר.
BTW, אתה יכול להמשיך לקרוא לי חציפי. אותי זה משעשע.
רב הפרוייקט,
בין אם הרבסט יהיה ברשימה ובין אם לא - אף "מודרני" אחר לא ייכנס לרשימה, ובוודאי לא רייסנר. על חמשת המקומות הראשונים תתנהל מלחמת עולם בין הליטאים, החסידים והסב"תים, כאשר אף קבוצה אינה מוכנה להסתפק בפחות משני מקומות... צפוף שם מכדי להכניס נציג לקבוצה שהרב גרוסמן מעדיף להכחיש את קיומה. אז אל תשלה את עצמך.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/6/2004 22:21 |
|
| |
חצי טון ידידי,
אני בהחלט מרים את הכפפה ומוכן לחתום, אם לא על "הסכם שלום", לפחות על חוזה "אי לוחמה"...
(ולא אגרר להגיב לסעיף ב' בדבריך,
אופס - הרגע עשיתי את זה...)
ו"מעט" יותר ברצינות,
איני זוכר על איזה רקע "התחלנו", אך בהחלט אשמח, מכאן ולהבא לדון לגופם של דברים, עניינית, ללא "משפטי מחץ" מיותרים.
והנה, כבר התחלה טובה :
עם הסיפא של דבריך אני מסכים לחלוטין, כפי שכבר הבעתי את דעתי בעבר.
תוקן על ידי - מרנן_ורבנן - 22/06/2004 22:23:11
|
|
|
|
| נשלח ב-23/6/2004 11:11 |
|
| |
ממידע חדש שהגיע אלי אתמול בלילה אני יכול לספר שאכן כפי שהדברים נראים כרגע - רייסנר רץ לבד.
הבלאגן שיש מאחורי הקלעים - עצום
|
|
|
|
| נשלח ב-23/6/2004 12:26 |
|
| |
אם לעצתי ישמע - שיתאחד עם אלון לוק.
אולי ביחד הם יצליחו לעבור את אחוז החסימה.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/6/2004 12:41 |
|
| |
חצי,
מצד אחד - אתה מזלזל ברייסנר.
מצד שני - גוטרמן\גפני\הרבסט\כהן\עמרוסי\קריספל\ויז'ניץ\חסידים - נפגשים איתו לשיחות רציניות.
איזה צד יותר משמעותי ?
|
|
|
|
| נשלח ב-23/6/2004 14:56 |
|
| |
א. גם אלון לוק טוען שכל אלו נפגשו איתו, כך שהם עדיין אוחזים באותו שלב.
ב. בהחלט ייתכן שכל הנ"ל נפגשו עם רייסנר כדי לנסות לקנות את הקולות שהוא מחזיק בידו. עבור צביקה כהן, למשל, 200 המצביעים של רייסנר שוים הרבה. הוא עשוי בהחלט לרצות לקנות אותם מרייסנר תמורת ג'וב קטן. מצד שני, עם 200 ואפילו עם 400 קולות אי אפשר לרוץ לבד. אם רייסנר רוצה באמת להתמודד בבחירות, הוא חייב להתאחד עם כח נוסף בסדר גודל דומה.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/7/2004 13:36 |
|
| |
תוקן על ידי - מרנן_ורבנן - 05/07/2004 13:51:42
|
|
|
|