בית פורומים חדשות אנש אין בילדער

כח הפועל בנפעל_קרן הצלה_מי יגלה עפר

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-24/6/2004 19:34 לינק ישיר 
כח הפועל בנפעל_קרן הצלה_מי יגלה עפר

http://www.hydepark.co.il/hydepark/topic.asp?topic_id=993751

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/8/2004 00:13 לינק ישיר 

מצורף קובץ

איינער פון מיינע ידידים אין תולדות אהרן האט מיר געפעקסט דעם צעטעל.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/8/2004 19:26 לינק ישיר 

ידידי .אני לא ראיתי פתקים מסוג אלה פה בי-ם.(בגאולה ומא"ש בוודאי שאין הרי הם יקרעו אותם מיד)אני עוד הערב יהיה בשמחת שבע ברכות ששם יהיו כמה מידידי ביניהם שתי סקוור'ס אני ישאל אותם אם יש אצלם בבהמ"ד פתק כזה או שהם שמעו מכזה פתק.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/8/2004 18:39 לינק ישיר 

קעכער, כתבתי את הדברים בערבון מוגבל ורק בע"פ מה שזכרתי, כאמור לא יכולתי - כאדם זר - לעיין כ"כ. ונדמה לי גם שהיה כתוב שמי מהמוסדות הנזכרים לא מזדהים עם המערכה שיפרסמו את זה.
האסט געזען די צעטלעך פון סקוער? אין ירושלים האבען זיי עפעס געהאנגען?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/8/2004 18:10 לינק ישיר 

לידידי כורמיזא .סאטמאר אני יודע .תולדות אהרן ...נו .תולדות אברהם יצחק השד יודע..... .דושינסקי ? דושינסקי ? (ועוד פעם)דושינסקי ??????????? לא לוקחים כסף מהמדינה והעיריה ? כנראה אינך יודע מה קורה במוסדות דושינסקי בב"ב !!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/8/2004 18:02 לינק ישיר 

גייט די מערכה ווייטער אן?
איך בין געווען נעכטען אין שטעטל סקווער און איך האב געזען עפעס א צעטל אז מ'זאל אויפהערען צו שטיצען די מוסדות וואס זענען אינטער 'עדה חרדית' ארום 10 מוסדות, תולדות אהרן, תולדות אברהם יצחק, דושינסקי און נאך, עס איז דארט געווען א קופקע וואס האט געליינט דעם צעטעל דעריבער האב איך עס נישט געקענט געהעריג לייענען און אוודאי נישט מיט נעמען מיט מיך, דעריבער איינער וואס האט פרטים וועגען דעם זאל ביטע פאוסטן.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/8/2004 23:10 לינק ישיר 

מצורף קובץ

א אלטע/נייע מחאה:

(פאר נאך נייע מחאות:
http://www.mechaot.exe.co.il )

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/8/2004 04:51 לינק ישיר 

עס הייסט אז די יורשים פין ר" ליפא לעפקאוויטש עה ר' ישע" אין ר" חיים הערש לעפקאוויטש זענען די
BOARD OF TRUSTEES פין קרן הצלה , וואס איז אייער מינונג . אין זענט איר ציפרודען פין דעם?

ביטע פאסט אייער מיינונג

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/8/2004 04:23 לינק ישיר 

איך האב מורא אז אסאך מוסדות פאלען יעצט אוועק ווייל זיי האבען נישט קיין שטיצע פונען היימישער עולם.

אהרונים גיבן נאר פאר די וואס זענען נאנט מיט די אהרונים, זאלונים פאר די וואס זענען נאנט מיט די זאלונים, אין די וואס זענען רובצים בין המשפתיים בלייבען שטעקען מיט גארנישט.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/8/2004 08:33 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/8/2004 07:44 לינק ישיר 

אוודאי

די ירושלימער עולם רעכנט זיך שטארק מיט די פאשקווילען,

מען ווארט איינער זאל עפענען א קאמעניץ אין סקווער המקורית.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/8/2004 21:00 לינק ישיר 

קעכער
איך ווייס נישט ווי ר' יעקב בלוי קומט דא אריין, זיין חתימה איז קיינמאל נישט אויף קיין שום צעטל.

אגב וואס איז טאקע געווארען? דער עולם נעמט ארויס די קינדער פון די צויי מוסדות?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/8/2004 01:34 לינק ישיר 

כנראה שאת הדף הזה הוציא אחד ממכשכשי זנבו של גרשון...

חבר הבד"צ היחיד שיודע להעמיד את ר' גרשון על מקומו זה הרה"ג רבי יעקב בלוי שליט"א .ואולי גם ר' משה הלברשטאם שליט"א . השאר לא נראה לי ....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/8/2004 01:03 לינק ישיר 

קעכער

באם הבד"ץ בידי ר' גרשון שטעמר, ואתה טוען שהוא כותב את המכתבים האלה., למה באמת לא החתים את הרבנים, באם הם ממש בידיו.?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/8/2004 22:24 לינק ישיר 

אתה ממש אבל ממש תמים .....

חוץ מזה לכתוב משהו נגד זאלונים או האהרוינים אתה השתגעת ?הרי באותו רגע העידה גומרת את חייה .אין כסף ואין תמיכה !!!!

ר' גרשון קובע מה יעשו ומה לא !!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/8/2004 21:31 לינק ישיר 

ממש כך קעכער?
גרשון מבשל וכולנו אוכלים?

תאמין לי שחברי הבד"ץ יודעים להגיד יפה לגרשון עד כאן, והא ראיה אין שום איסור או קול קורא נגד סאטמאר פלג האהרונים.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > חדשות אנש אין בילדער > כח הפועל בנפעל_קרן הצלה_מי יגלה עפר
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext