בית פורומים סטודנטים דתיים וחרדים

כל מי שצריך סיוע בעבודות אקדמיות ,סמינריון וכו'...

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-23/5/2017 12:42 לינק ישיר 
כל מי שצריך סיוע בעבודות אקדמיות ,סמינריון וכו'...

יש חברה בשם אקדליסט, הם נותנים סיוע בכתיבת עבודות אקדמיות, עבודות סמינריון, תזות וכו'.
שילמתי על עבודת סמינריון אצלם ויצאתי מאוד מרוצה. הם שיתפו אותי בכל התהליך, הראו לי מה הם עושים ובאמת שגם קיבלתי ציון טוב, אז אני בכלל מרוצה.
יש להם באתר מחירון של קניית עבודות , אני מציע פשוט להתקשר אליהם, הם מאוד נחמדים ומסבירים יפה.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/5/2017 10:57 לינק ישיר 

היי אורלביא,
מאיפה אתה מכיר אותם? אשמח לדעת כמה לקחו לך מחיר סמינריון.
אני קיבלתי המלצה מחברה שלי שקנתה 2 עבודות סמינריון מחברה שנקראת טופ סמינר והייתה ממש מרוצה. הם גם עוזרים בכתיבת עבודות אקדמיות http://topseminar.co.il/%D7%A2%D7%91%D7%95%D7%93%D7%95%D7%AA-%D7%9C%D7%93%D7%95%D7%92%D7%9E%D7%90/

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/6/2017 11:31 לינק ישיר 
מה נראה לכם?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/6/2017 19:27 לינק ישיר 

אני אישית ביררתי לפני איזה שנה על הרבה חברות שמתעסקות בכתיבת עבודות לסטודנטים, יכולה להגיד מהרבה פידבקים ותגובות שאני רואה שטופ סמינר חזקים בתחום, והרבה ממליצים ורושמים שהם מרוצים מהם. בסוף עשיתי את העבודה שלי בעצמי, אז לא הייתי זקוקה לאף חברה,מה שכן, רצוי תמיד להסתכל על עבודות לדוגמא לפני שמזמינים. עבודות לדוגמא:

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/10/2017 16:17 לינק ישיר 

אני חושב שאחד הדברים שמאוד משפיעים על זה שהעבודות של טופ סמינר מוצלחות הוא שהם מתייחסים מאוד למה שהמרצים כותבים ומבקשים בסילבוס. זה אולי נראה לחלקנו זניח, אבל לרוב זה מה שיוצר את ההתאמה של העבודה האקדמית/סמינריון למה שהמרצה מכוון. 
הם אפילו מדברים על החשיבות של זה באחד מהפרסומים באתר שלהם. ממליץ לכל מי שעושה עבודה אקדמאית (בין אם לבד ובין אם דרך סיוע חיצוני) לקרוא:

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/4/2020 12:40 לינק ישיר 
טל_אקרמן

אני ממליץ רק על סילבוס עבודות אקדמיות.

יש לי ניסיון איתם במהלך התואר שעשיתי וגם המלצתי לכמה חברים שלי שהיו מאוד מאוד מרוצים וגם קיבלו ציון ממש גבוה על העבודות.

עזרה וסיוע בעבודות אקדמיות ועבודות סמינריון זה רק סילבוס עבודות אקדמיות ולא שום מקום אחר! פשוט מקצוענים!

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > לימודים > סטודנטים דתיים וחרדים > כל מי שצריך סיוע בעבודות אקדמיות ,סמינריון וכו'...
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext