בית פורומים מה ואיך ללמוד?

לימודי אנגלית.

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-29/3/2011 12:35 לינק ישיר 
לימודי אנגלית.

בחור בשידוכין,שבעתיד[הלא כ"כ קרוב] מתכוון לצאת לעבוד,מעוניין ללמוד אנגלית.יש לי רקע בסיסי טוב.
איפה אפשר? אין לי יכולת מימון גבוהה,כמובן.  
תודה רבה!

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/3/2011 14:49 לינק ישיר 

ישנן מספר אפשרויות ללימוד אנגלית. יש אפשרות ללמוד אנגלית באופן מתוקצב במסגרת של מכינה קד"א ובמסגרות נוספות.
נשמח לתת לך מידע ספציפי יותר באמצעות פנייה ל'יעדים' במייל: [email protected]

'יעדים' - הכוונה והשמה אקדמית חרדית.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/3/2011 18:18 לינק ישיר 

בעלי הלך לוול סטריט ונוא התאכזב הם מלמדים בעיקר אתה מול המחשב  ובמבחנים שלהם אתה מקבל ציון על ההקשבה שלך על זה שאתה חוזר אחרי המחשב בלי להבין ואז אתה מקבל 100 בלי לדעת כלום והם טוענים שהצלחת מטופש לעומת זאת שמענו המלצות על ברליץ
מה שבטוח על תלך על חארתות לא יצא לך מזה כלום

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/3/2011 09:57 לינק ישיר 

אחי דווקא היה שם והיה מאוד מרוצה.
זה מפתיע לשמוע על המחשב כי לו היו רק כמה שיעורים בודדים מול המחשב, אולי זה תלוי ברמה הנלמדת.
ברליץ טובים אבל הם לא מתמחים באנגלית, אז קשה לי להמליץ עליהם. מה גם שהם קיבלו שם כזה של בית חרושת לשפות, אז אולי אתה צריך משהו קצת יותר אינטימי.
בהצלחה!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/4/2022 15:35 לינק ישיר 
קורס לימוד אנגלית

שלחתי את הבן שלי לקורס ללימוד אנגלית אונליין 
בינתיים הוא היה בחמישה מפגשים וכרגע נראה שיש התקדמות למרות שהמפגשים הם לא הרבה זמן

https://www.novakid.co.il

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/8/2022 08:30 לינק ישיר 

בס"ד
בפסח האחרון רכשתי לבת שלי שעולה לכיתה ג קורס אנגלית של חברת וולסטריט ואני חייבת לומר שהופתעתי לטובה. השיעורים גם מוקלטים וגם חיים, עם מדריך, ויש קשר רציף וקבוע עם התלמידים. אמנם שאלך היא מלפני עשור, אבל אני חייבת לומר שהייתי ממש מרוצה מהקורס ויש לי ציפיה שהבת שלי תצליח השנה הרבה יותר בשיעורי אנגלית. www.wallstreet-english.co.il/english-for-your-children/

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > לימודים > מה ואיך ללמוד? > לימודי אנגלית.
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext