| נשלח ב-5/5/2012 22:13 |
|
| |
מהי דעתכם על המכונים ללימוד אנגלית? האם למדתם שם?
לומדה, מכון גייט ,ברליץ, וול סטריט. אשמח לשמוע את דעתכם על המכונים הללו. איפה כדאי יותר? איפה הלימוד ברמה גבוהה יותר במחיר סביר? מה ההבדל בשיטות הלימוד שלהם? איזה שיטת לימוד טובה יותר?
|
|
|
|
| נשלח ב-5/5/2012 22:56 |
|
| |
נטסון - אם תפרט איפה אתה עומד מבחינת ידיעת האנגלית שלך כרגע ולמה אתה רוצה להגיע, יהיה פשוט יותר לייעץ.
|
|
|
| נשלח ב-5/5/2012 22:59 |
|
| |
נניח שיש לי ידיעה אפסית, למה זה כ"כ משנה? כלומר מה הקשר בין רמת ידיעתי לרמה של המכון ?
|
|
|
|
| נשלח ב-5/5/2012 23:11 |
|
| |
יותר מאשר קשר בין רמת ידיעותיך לרמת המכון, יש קשר בין רמת ידיעותיך לשאלה אם ללמוד ע"י מכון או באמצעים אחרים...
http://www.bhol.co.il/forums/topic.asp?cat_id=42&topic_id=2937914 ואם החלטת שאתה הולך על מכון, אז נצטרך לחכות למישהו אחר שייעץ - כי אני לא מתמצאת בהם... מצטערת 
|
|
|
| נשלח ב-6/5/2012 00:03 |
|
| |
בשמחה.
ואגב, לא כדאי לך לוותר בשום אופן על לימוד דקדוק... ידיעת שפה מורכבת מ: 1. ידע (=אוצר מילים ודקדוק) 2. חשיפה לשפה (אם תלמד ותשיר את השירים של מיאמי, למשל, זה יעזור מאוד ;)) 3. מוטיבציה (נראה לי שיש לך ;))
וכאן אני מפנה את הבמה לאנשים שמבינים במכוני לימוד אנגלית...
בהצלחה נטסון! :)
|
|
|
|
|
| נשלח ב-6/5/2012 00:23 |
|
| |
:)
| האשכולות הכי נצפים בשעה האחרונה | | |
|
|
|
|
| נשלח ב-13/10/2013 10:37 |
|
| |
וואל סטריט מדהים! מחולק לפי רמות הלימוד, שיטת הלמידה היא ע''י סרטונים, ומילוי שאלון ממוחשב לאחר הסרטון+אנגלית ספרותית, דקדוקית ואוצר מילים שניקלט בצורה מובנת+ ספרים שמחולקים לפי הנלמד בשיעור של דקדוק וספרות, ושיעור של מורה כל 4 שיעורים. יש גם בלי הגבלה שיעורי מועדון, שיעור חופשי להעשרת השפה. צוות מדהים אבל מחיר יקר. למדתי ביחד עם בעלי חצי שנה ועלה לי ( השני ב50%) 11000 ש''ח
|
|
|
|
|