בית פורומים מה ואיך ללמוד?

לימודי הייטק לחרדים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-22/6/2022 22:42 לינק ישיר 
לימודי הייטק לחרדים

https://mego.org.il/reg/?utm_source=kemach&utm_medium=email

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/2/2023 09:25 לינק ישיר 

סקופים
מספר נושא: 779648
#0,י''לא נורמלי שאנשים מפחדים לדבר. כל קרנות ההון סיכון הן בניהול שמאלנים מפונפנים''
נכתב על-ידי Obi-Wan בתאריך 30.01.23 בשעה 08:09
"יש לי חשבון טוויטר בדוי, ושם אני אומר מה שאני רוצה. אבל לא אשים את השם שלי ליד הדעות שלי": ברחוב אפשר לפגוש גם את ההייטקיסטים האנוסים, שחושבים ימין אבל שותקים | משה מאירסדורף והצלם יוסי אלוני
מאת משה מאירסדוף

צומת הרצליה, יום רביעי, 15:30
מילה לפתיחה: נדמה שמחאת ההייטקיסטים תפסה יותר כותרות ממחאת הכלכלנים או המקעקעים, בגלל הסאבטקסט: התעשייה שלהם חשובה לכלכלת המדינה, ולכן הקול שלהם שווה יותר. סמוך לצומת הרצליה, מוקד בתעשיית ההייטק הישראלית, שמענו מהעובדים מה דעתם על רפורמות לוין ועל המחאה. התשובות נעו כצפוי מהבעד עד לנגד, דרך "לא מבין בזה" או "לא מעניין אותי". אבל שווה לשים לב לחיים (שם בדוי), שהיה מוכן לדבר רק אם לא ייחשף שום פרט שיוכל לזהות אותו. בטוויטר מכנים אנשים מסוגו "אנוסים", ונדמה שזו תופעה לא שולית – ולא רק בהייטק. כשמנכ"ל חברה בישראל לא מוכן להזדהות כמצביע נתניהו כי הדבר יפגע בחברה שלו ובעובדיו, המושג "עריצות המיעוט" מקבל משמעות

חיים (שם בדוי), מנכ"ל חברת הייטק
על המפה: עזוב, צדיק. אני ממש לפני גיוס הון, ממש לא יעזור לי לדבר עכשיו. אם אתה רוצה אז בלי תמונה או שם או פרטים מזהים. תקרא לי חיים מצידי.

המצפן: הצבעתי לביבי לא כי אני חושב שהוא "הכי", אבל ידעתי שרק הוא ירצה שביבי יהיה ראש הממשלה. לא רציתי לקחת סיכון אפילו עם סמוטריץ'. ודאי שאני תומך ברפורמה.

מחאת ההייטקיסטים: עצם זה שאני חושש לדבר איתך מראה את המצב. כל קרנות ההון סיכון הן בניהול שמאלנים מפונפנים. קראתי לא מזמן כתבה על הייטקיסטים שמפחדים לדבר. אתה רוצה להביא כסף לחברה שלך, שישקיעו בך, ואתה לא יודע על מי תיפול. מרואיין סיפר שמשקיע אמר לו שהוא לא מוכן להשקיע במישהו עם כיפה, כי אם הוא מאמין באלוהים זה אומר משהו על שיקול דעת שלו. כשאתה רוצה לגייס הון לחברה שלך, ומשקיע יכול לומר שאם אתה בעד הרפורמה הוא לא ישקיע, ברור שאנשים לא רוצים לדבר.

יש לי חשבון טוויטר בשם בדוי, ושם אני אומר מה שאני רוצה. אבל לא אשים את השם שלי ליד הדעות שלי. אנחנו יוצאים לסיבוב השקעה עכשיו. כשפגשתי קרן של חבר'ה דתיים, רציתי שהם ישקיעו בי רק כי אפשר לדבר איתם חופשי. אבל צריך גם לציין שהמשקיע הכי גדול שלנו, שמאלני כבד. לא קרה שמישהו אמר לי שבגלל הדעות שלי הוא לא ישקיע, כי אני מראש לא נכנס לזה. לא נכנס לוויכוח. אני רוצה להביא 10 מיליון דולר לחברה, אז להרוס את זה בגלל שיחה על הרפורמות? מי יכול לדבר? רק מי שכבר "עשו את זה", עשו אקזיט או הצליחו בגדול.

חוגגים פה את חג הגאווה והכריסמס ואנחנו שותקים. שמע, זה לא נורמלי שאנשים מפחדים לדבר, אבל זה גם מעודד אותי כי אני יודע שבסוף הרוב חושבים כמונו. יש פה מיעוט ששולט במדיה ובדעת הקהל.

יובל בן־סימון, שיווק דיגיטלי
דן גולדמן, שיווק דיגיטלי

על המפה: יובל: שיהיה קצר, כי אנחנו באמצע משחק. אנחנו לא ממש הייטק, יותר מרקטינג. שיווק דיגיטלי. חברה שלנו. אני מבלגיה ועליתי לפני 15 שנה. היום אני גר ברעננה.

דן: עליתי לפני שנתיים מפריז. לא בגלל אנטישמיות. המשפחה חיה בארץ, ההורים ואחותי. הייתי לבד בפריז, ואחרי הקורונה החלטתי לבוא לגלות מה זה ישראל. וטוב לי. אני גר בתל־אביב.

המצפן: יובל: חייבים להגיד? עדיף שההצבעה תישאר אישית.

דן: כבר קיבלתי אזרחות, אבל עוד לא הספקתי להצביע.

מחאת ההייטקיסטים: יובל: שמעתי שהלכו להפגין, אבל לא מישהו מהחברים שלי. הייטק זה עניין מרכזי בארץ. ההייטק מביא הכי הרבה כסף, וחוששים שהוא ייפגע. אני לא יודע, יכול להיות שהוא ייפגע. אני לא בטוח שמשקיעים בודקים מה מצב הדמוקרטיה במדינה לפני שהם משקיעים.

דן: אני עוד לא מכיר את הפוליטיקה בארץ. אבל זה מעניין, אשמח לדעת.

על המפה: אנחנו מפתחים סוללות לרכב חשמלי עם טעינה מהירה. אני גרה בטבעון.

המצפן: הצבעתי ליאיר לפיד. אני נגד הרפורמה. נגד הממשלה, נגד ביבי, נגד יריב לוין. זה פשוט זוועה. תהיה פה דיקטטורה. כבר רואים את זה.

מחאת ההייטקיסטים: לא השתתפתי במחאה אבל חשוב שתהיה. עכשיו הולכים להוריד את דירוג האשראי, ויהיה בלאגן. אמרו שההשקעות לא ייעצרו, אבל להייטקיסטים אכפת מהמדינה והם משלמים הרבה מיסים, אז הם מצטרפים.

בן מזרחי, ארכיטקט תוכנה

על המפה: אני עובד בחברת פלריום. זו חברת גיימינג. יש לנו משחק מחשב מצליח: אתה נכנס לארנה עם כמה אנשים, ויורים. זה עף בכל העולם.

המצפן: הצבעתי לגנץ בכל הפעמים הקודמות. וואלה, אני מבסוט. אין לי דעה בעד או נגד הרפורמה. אני חושב שאנשים דואגים למדינה, אבל זה עניין של השקפת עולם. אני חושב שצריכה להיות סוג של בקרה, זה נשמע הגיוני שצריך להיות ריסון מסוים לבית המשפט. אבל אולי הדרך היא הבעיה. זה יכול להיות בהסכמה יותר רחבה.

מחאת ההייטקיסטים: לא יודע למה המחאה של ההייטק מובדלת. אולי יש להייטקיסטים יותר קהילתיות. אצלנו בחברה בכלל לא מדברים פוליטיקה. אני לא יודע מה האנשים בצוות שלי מצביעים.

אייל שמולביץ', עורך דין

על המפה: אני 23 שנים במקצוע, בתחום הפלילים והמשפחה. הקמנו מפלגה, "שווים", שרצה לכנסת בבחירות הלפני אחרונות עם טלי גוטליב, שהיא לוחמת צדק אדירה, מירית ענתבי ופיני פישלר. הבנו שכדי להיכנס לכנסת צריך תקציב של כמה עשרות מיליונים או להיכנס לאחת המפלגות הגדולות.

המצפן: עזוב אחי, עזוב. זה לא לציטוט. אני עדיין מתלבט לגבי מה שאני חושב על הרפורמה. זה שטלי גוטליב ואבי חימי, שהם חברים טובים ומבחינת יכולות משפטיות ותקדימים בעליון הם בטופ בארץ, חושבים הפוך על הרפורמה, זה מסביר לך בדיוק את המצב. אין נכון ולא נכון. למי שלא נמצא בתחום, שלא הגיע לעליון ולערעורים ומכיר את המערכת, זה נשמע כאילו זאת סוף הדמוקרטיה. אבל כשאתה יודע מה קורה בפנים, זו נבלה וזו טרפה. כל המערכת רקובה מהשורש, הכול מושחת. גם בית המשפט, גם הממשלה, גם הפרקליטות, עם נציבים כמו הילה גרסטל ודוד רוזן. הם יגידו לך בדיוק כמה המערכת רקובה. לכן בכל מדינות העולם הממשלה ממנה את השופטים.

מחאת ההייטקיסטים: כל מחאה זה חשוב. אחד מערכי הדמוקרטיה. לא חושב שיש להם חשיבות יתרה כי הם הייטקיסטים.

#1,יגלוי וידוע. רשמומכאן גם כמה חברים דברים דומים. אנשים מפחדים מהטרור השמאלני (אין קשר לשמאל של פעם)
נכתב על-ידי Galgal בתאריך 30.01.23 בשעה 08:10
בתגובה להודעה #0
כמו גם מהטרור הלהטבי....

.
תודה על הבאת הדברים.

#4,יאז הכסף הוא בשליטת ''השמאלנים המפונפנים'' ??
נכתב על-ידי ירמיהו בתאריך 30.01.23 בשעה 08:16
בתגובה להודעה #1
בניגוד לתורת אנטישמיות המסורתית שזיהתה את כוחם של היהודים באמצעות הכסף שבידם.....
האם גם "השמאלנים המפונפנים" נחשבים ליהודים לפי תורת הגזע של "הימין" הישראלי ??
מעניין.

#9,ישמאל זה גזע?
נכתב על-ידי כינוי בתאריך 30.01.23 בשעה 08:20
בתגובה להודעה #4
#10,יכן
נכתב על-ידי עבד לעם קדוש בתאריך 30.01.23 בשעה 08:21
בתגובה להודעה #4
האם גם "השמאלנים המפונפנים" נחשבים ליהודים לפי תורת הגזע של "הימין" הישראלי ??
מעניין.
#14,ייש לך בעיה בהסקת מסקנות... כי זה מה שהיית רוצה שיקרה
נכתב על-ידי נוזו בתאריך 30.01.23 בשעה 08:27
בתגובה להודעה #4
השמאלנים התיישבו על ה***ניהול*** של הקרנות והכסף, בדיוק כמו שהתיישבו בפרקליטות ובבית המשפט אבל לימין נפתחו העיניים והקשר הזה נפרם כל יום יותר ויותר.
נגמרו ימי מפא"י.
#48,יזה לא עניין של כסף. זה השליטה בשיח. תצא נגד מצעד הגאוה ובחברת ההייטק תהפוך למצורע
נכתב על-ידי jack10 בתאריך 30.01.23 בשעה 09:52
בתגובה להודעה #4
אנשים צריכים להיזהר במה אומרים כדי לא להיות נגד ה"ערכים". 
עוד דוגמא: בחברה אמריקאית, אם תתבטא נגד אלימות השחורים בהפגנות, הלך עליך. תהפוך לגזען בן לילה.
#49,יזו אכן ההגמוניה בשיח (כלומר הדומיננטיות בערוצי עיצוב דעת הקהל)... אבל זה גם אומר שלא מדובר בטרור אלא בתופעה אנושית מוכרת
נכתב על-ידי הקרנף של סרטר בתאריך 30.01.23 בשעה 10:04
בתגובה להודעה #48
השליטה המוחלטת על השיח התקשורתי יוצרת מטבע הדברים את ה"נכון" וה"לא נכון".
מכאן אנחנו כבר במסלול מובנה של רציה חברתית ליישר קו עם אותן הגדרות.

נכון שהיום הפוסט ציונות מנצחת... אבל זה לא תמיד היה כך.
היו תקופות שבהן אנשים מהסוג שמציף כיום את ערוצי 12-13 נחשבו כמוקצים ונרדפים.
בתקופה שבהם ערוצי דעת הקהל היו בהגמוניה ציונית מוחלטת - תומכים של מק"י או מצפן, לרבות אנשי רוח מהסוג של רטוש או תמוז שניסו לקדם את ה"כנעניות" - היו מוחרמים.

וזה נכון לא רק לגבי ישראל ולא רק לגבי תקופת המדיה האלקטרונית.

כך עובד המין האנושי.

במוקדם או במאוחר גם ההגמוניה הנוכחית תשתנה למשהו אחר (לא בטוח שיותר טוב).

#53,יאבל גם פה ברוטר זה ככה.
נכתב על-ידי גרפיטי בתאריך 30.01.23 בשעה 10:14
בתגובה להודעה #48
מספיק שאומר משהו אפילו לא נגד, אלא סתם הרהור קל בקשר לימין ואחטוף על הראש שאני שונאת דת, תומכת טרור ואוהבת ערבים.
אף אחד לא יכול לרחוץ בניקיון כפיו.
וזה בולט ממש חזק בממשלה הנוכחית שכל כולה אומרת: "גם לנו מותר", מה שמוכיח שהממשלה הקודמת לא הייתה נוראית, כי אם היא משמשת מודל לחיקוי אז הכל בסדר.
#57,ישילכו עם הכסף שלהם לברלין לא רוצים כלכלה טובה עם כאלה שמוקים!!!
נכתב על-ידי ארץ בתאריך 30.01.23 בשעה 11:27
בתגובה להודעה #4
זה כמו אישה לבעל עשיר וזבל...
#38,ילדעתי מי שכתב את הכתבה הזאת יכול להיות כתב בעיתון ילדים.
נכתב על-ידי הספרדי הנודע בתאריך 30.01.23 בשעה 09:27
בתגובה להודעה #1
קשה להבין מי אמר מה ולמה.
מה זה שמאלנים מפונפנים ? 
שמאלן זה כיוון של אנשי רוח ולא של אנשי הון שמשקיעים בחברות.
#39,י👍
נכתב על-ידי tesla man בתאריך 30.01.23 בשעה 09:29
בתגובה להודעה #38
#44,יברור.. ג'ק דורסי, ג'ורג' סורוס אנשי רוח מובהקים.
נכתב על-ידי Midlife בתאריך 30.01.23 בשעה 09:41
בתגובה להודעה #38
#2,יהעולם נשלט בידי ''שמאלנים מפונפנים''...:)
נכתב על-ידי רוני53 בתאריך 30.01.23 בשעה 08:11
בתגובה להודעה #0
ובידי האילומניטי...
#3,ימצאו בצומת הרצליה אחד בשם חיים
נכתב על-ידי אלעד בתאריך 30.01.23 בשעה 08:16
בתגובה להודעה #0
שם בדוי כמובן.
אומר שהוא מנכ"ל, לך תדע של מי ושל מה, והלכו ועשו מזה כותרת + כתבה.
עיתונות במיטבה.

#18,יאין שום סיבה שהזבל הזה לא יפורסם פה בהתחשב בכמויות העמולה מכווצת המוח שנשפכת כאן בשבועות האחרונים.
נכתב על-ידי Spook בתאריך 30.01.23 בשעה 08:29
בתגובה להודעה #3
וגולשים שמשתמשים בפלטפורמה הזאת כלוח מודעות הפרטי שלהם, אנשים באים לפורום הזה בשביל לברוח מהתעמולה של MAKO YNET ושאר ערוצי תעמולה שבידיים של טייקונים אינטרסנטים,
שמום מה המקורות הצפון קוריאנים האלה משטלתים על הפורום.
#47,יאשכרא מה שחשבתי
נכתב על-ידי efi-elian בתאריך 30.01.23 בשעה 09:47
בתגובה להודעה #3
#5,יהכסף העולמי בידי קבוצה מסוימת אמממ איפה שמעתי את זה כבר 🤔
נכתב על-ידי יוםיום בתאריך 30.01.23 בשעה 08:17
בתגובה להודעה #0
#26,יענק.
נכתב על-ידי LionInZion בתאריך 30.01.23 בשעה 09:00
בתגובה להודעה #5
#6,ישמאל הבולשביקי שמשליט ''טרור'' דעתי על הכלל ..מה חדש? אלה אותם אנשים שדאגו שטחי הקיבוצים יקבלו יותר ארנונה
נכתב על-ידי popay בתאריך 30.01.23 בשעה 08:18
בתגובה להודעה #0
מעיירות הפיתוח , אלה אותם האנשים שדאגו להקים את כל המפעלים בקיבוצים ולקבל דיוידנטים ואת תושבי עיירות הפיתוח הכניסו לתוככי המפעלים רק לצורך עבודת כפיים זולה , אלה אותם אלו שחילקו את הארץ כשלל בינם לבין עצמם (דוגמת מפעלי ים המלח ששייכים דה פאקטו למשפחה אחת) , אלו אותם אנשים שאת תחילת דרכם עשו בתנאים הרבה יותר נוחים מכל תושב אחר שהגיע מעיירת הפיתוח .. איך אמר דוד לוי? המרחק בין מורוקו לישראל אומנם הוא גדול , אבל לפעמים היה נדמה שהמרחק מעיירת הפיתוח לקיבוץ הוא ארוך יותר " 
#17,יארגון ''המקופחים עלי אדמות'' מניף את זרועו ואת סיסמאות הפילוג המשרתות אג'נדה פוליטית דיקטטורית
נכתב על-ידי ירמיהו בתאריך 30.01.23 בשעה 08:29
בתגובה להודעה #6
ומסית כנגד הבולשביקים שהוא עצמו משרת את ערכיו.
הקמת ש"ס נועדה להרים את ראשם של המקופחים על בסיס עדתי ( ובעיקר את הרוח והמסורת היהודית החשובה שהם נושאים איתם) , ומצד שני התקופה הפוליטית האחרונה הוכיחה כי היא רק העמיקה את תחושות הנחיתות שלהם, תוך שהם עובדים וכנועים להגמוניה האשכנזית מקיסריה או מרחביה ( המיוצגת על ידי "האח" של דרעי ) - בכל תחום ותחום ( אמסלם הוא דוגמית לארוע זה.....).

#27,יאיך הגעת לש''ס עכשיו?
נכתב על-ידי מתכנן צ'יפים בתאריך 30.01.23 בשעה 09:02
בתגובה להודעה #17
ערכתי לאחרונה בתאריך 30.01.23 בשעה 09:13 בברכה, מתכנן צ'יפים

<p style="color:red;font-size:x-small;"> ערכתי לאחרונה בתאריך 30.01.23 בשעה 09:09 בברכה, מתכנן צ'יפים</p>יש ש"סניקים בהייטק?
תהיה בטוח שההסתה נגד החרדים, במיוחד השחורים יותר, חמורה מכל הסתה אחרת.
#7,יהתקשורת לגמרי מגוייסת במסע הכפשה והפחדות, מבחינתה תמיכה ברפורמה זה כמו להיחשב מתנגד קורונה של פעם
נכתב על-ידי חוצה גם באדום בתאריך 30.01.23 בשעה 08:19
בתגובה להודעה #0
(אמ;לק אקרא אח"כ)
#8,יאין ריאיון של איש ימין בלי להתקרבן!! אפילו שהם בשלטון ואפילו שהם דורסים את כולם
נכתב על-ידי שמאלני גאה בתאריך 30.01.23 בשעה 08:20
בתגובה להודעה #0
ואפילו שהם עושים מה שהם רוצים, הם תמיד יתקרבנו שהם מסכנים.
שימו לב איך שיחקו בראש של הימין.

יום אחד הקמפיין של הימין זה שההיטקיסטים הם ימניים, ויום אחד שלא נותנים להם לדבר.

אני מכיר יותר שמאלנים שמפחדים להביע את דעתם, מאשר הימין.

במדינת ישראל הנוכחית, השמאל הרבה יותר חושש מאשר הימין.
הימין מרשה לעצמו לשנוא הרבה יותר מהשמאל.
רק לאחרונה השמאל החל לצאת מהארון.

ומי מתקרבן? רק הימין מתקרבנים.
הימין לקח את ההתקרבנות והפך אותו לשיווק מקצועי

#11,יאין ראיון של קורבנות אונס בלי להתקרבן, אפילו כשהמשטרה אתם ובית המשפט אתם והתקשורת אתם
נכתב על-ידי עבד לעם קדוש בתאריך 30.01.23 בשעה 08:23
בתגובה להודעה #8
אין ריאיון של איש ימין בלי להתקרבן!!
#12,י+1
נכתב על-ידי Obi-Wan בתאריך 30.01.23 בשעה 08:24
בתגובה להודעה #11
#15,יהשמאל נרדף הרבה יותר מהימין. בעיקר ברשתות החברתיות. בסקר שבוצע כבר מזמן
נכתב על-ידי שמאלני גאה בתאריך 30.01.23 בשעה 08:29
בתגובה להודעה #11
השמאלנים הכי שנואים. יותר מהחרדים (אולי רק האתיופים היו שנואים יותר).
אם מסתכלים על התקשורת בכללותה, אז יש יתרון לימין.
ערוץ 14, ישראל היום, ערוץ 7, מקור ראשון, העיתונים החרדיים, הרשתות החברתיות ועוד ועוד.

הימין תופס עיתון אחד או כמה עיתונים, ומתלונן על רדיפה,
כאילו שהעיתונים החרדיים והדתיים ושופרות הימין, לא רודפים את אנשי השמאל.

אי אפשר לפמפם רק את מה שקורה בהארץ ולא את מה שקורה בערוץ 14.
אי אפשר להתעלם מהרשתות החברתיות ומהשנאה כלפי השמאל.

הימין שולט בשלטון כבר 40 שנה.
הימין דורס ורומס כל מה שזז.
אבל יודעים להנדס תודעה מכוח ההתקרבנות.

אלופים...

#20,יבוהו...התחלת בתגובה מזלזלת קיבלת תשובה הולמת ועברת להתקרבן ולהתבכיין.
נכתב על-ידי Spook בתאריך 30.01.23 בשעה 08:37
בתגובה להודעה #15
מביך.
#55,יאפשר גם להגיד ששי ג׳ינפינג, שליט סין הוא מיעוט נרדף, כי מפלגת השילטון היא כל כך קטנה לעומת מיליארד ומשהו האזרחים שם
נכתב על-ידי love fire בתאריך 30.01.23 בשעה 10:57
בתגובה להודעה #15
זה בערך המצב פה בארץ, אומנם יש המון מקומות במרחב הציבורי שמלאים בימנים אבל מוקדי כח בלתי מבוטלים נמצאים בשמאל.
אם תרצה דוגמאות לכמה מוקדי כח כאלה, אשמח לתת.

#22,יאחרי שהמהפכה המשפטית תעבור במלואה (בלי פשרות) ואחרי שהשידור הציבורי יהיה מאוזן אולי אז
נכתב על-ידי עבד לעם קדוש בתאריך 30.01.23 בשעה 08:45
בתגובה להודעה #8
יהיה לנו מותר להפסיק להתבכיין, עד אז אתם מונעים מאיתנו לממש את המניות שלנו ולכן לפחות מותר לנו להתקרבן
ואפילו שהם עושים מה שהם רוצים, הם תמיד יתקרבנו שהם מסכנים.
#33,יאחרי הרפורמה נהיה באמת בשלטון
נכתב על-ידי אלף כרמל בתאריך 30.01.23 בשעה 09:12
בתגובה להודעה #8
ו... איסתרא בלגינא קיש קיש קריא
#13,י''לא נורמלי שאנשים מפחדים לדבר. כל קרנות ההון סיכון הן בניהול יהודים מפונפנים''
נכתב על-ידי gold1980 בתאריך 30.01.23 בשעה 08:25
בתגובה להודעה #0
#16,יענק+++
נכתב על-ידי שמאלני גאה בתאריך 30.01.23 בשעה 08:29
בתגובה להודעה #13
#42,יאכן הימין הקיצוני עבר לשיח עם ניחוח אנטישמי
נכתב על-ידי omegalul בתאריך 30.01.23 בשעה 09:30
בתגובה להודעה #13
#19,ימי שמעל בתפקידו בצורה פושעת הם נגיד בנק ישראל ומנכ''לי האוצר,הם חייבים היו לצאת בהצהרות מרג
נכתב על-ידי קוקי בתאריך 30.01.23 בשעה 08:37
בתגובה להודעה #0
הם חייבים היו לצאת בהצהרות מרגיעות לשוק,לכנס מסיבת עיתונאים ולשדר שהכל בסדר והפאניקה מיותרת,כן גם אם זה מנוגד לאג'נדה השמאלנית שלהם,המחוייבות לתפקידם ולכלכלת המדינה קודמת לכך שאולי באופן אישי הם נגד הרפורמה המשפטית.
ההתנהלות שלהם פושעת,הקול שלהם שיכול להרגיע מאוד את השווקים ואת ההיסטריה לא נשמע.
אם הנגיד היה מכנס מסיבת עיתונאים,לא היום אלא שלשום,ועומד מול המצלמות ואומר שהכלכלה לא תיפגע ושהמדוקרטיה שלנו חזקה ויציבה וכו וכו' התבהלה הייתה דועכת
#23,יכל מי שבמין בכלכלה מבין את החשיבות של מסרים מרגיעים מפי דמויות מפתח, ואת הנזק העצום של
נכתב על-ידי עבד לעם קדוש בתאריך 30.01.23 בשעה 08:47
בתגובה להודעה #19
אמירות הפוכות, לכן מי שהתנהל אחרת או לא מבין בכלכלה או שמובל על ידי ערכים שאינם מקצועיים....
#24,יבדיוק! הם יכלו לפתור את זה במסיבת עיתנואים אחת של 10 דקות,זה בדיוק מה שעשה יו''ר הפד במרץ20
נכתב על-ידי קוקי בתאריך 30.01.23 בשעה 08:59
בתגובה להודעה #23
במרץ 2020 בשיא משבר הקורונה כשהשווקים קרסו ב 30 אחוז, וזה מה שעשו ועושים נגידים אחרים בעולם בשעת משבר, המשקיעים זקוקים לקול מרגיע,למבוגר אחראי בסביבה.
אני רק מקווה שהנגיד שלנו לא פועל כפי שפועל (בצורה פושעת) מתוך פוזיציה ואג'נדה דווקא כן לתדלק את התבהלה(זה לא מופרך להעריך ככה) , אם הוא מקריב את האינטרסים של המדינה ושל הכלכלה עבור האג'נדה האישית שלו זה חמור שבעתיים
#21,יאנשים עזבו אתכם מכל הקשקשת אנשים אומרים אמת כשהם לבד!!! והאמת נאמרה
נכתב על-ידי למה בתאריך 30.01.23 בשעה 08:39
בתגובה להודעה #0
לפני כחודשיים 64 מנדטים כל השאר רעשים והממשלה צריכה לרוץ קדימה
#32,ישום קדימה.
נכתב על-ידי גרפיטי בתאריך 30.01.23 בשעה 09:12
בתגובה להודעה #21
הספירה לאחור לנפילתה החלה.
#37,ימשאלות לב זה נחמד אבל זה לא קשור למציאות. מזכיר לי את ההצהרות כאן שבכלל לא תקום ממשלה ועוד שטויות.
נכתב על-ידי Spook בתאריך 30.01.23 בשעה 09:27
בתגובה להודעה #32
#40,ינכון.
נכתב על-ידי גרפיטי בתאריך 30.01.23 בשעה 09:29
בתגובה להודעה #37
הייתה לי משאלת לב שהממשלה תצליח, ועושה רושם שמשאלת הלב שלי לא הייתה מספיק נחמדה.
#25,יאני הייתי בודק תביעה יצוגית נגד מנהלי הקרנות שפגעו בנו בכוונה בגלל דעות פוליטיות ולא מקצועיות
נכתב על-ידי ויקינג יהודי בתאריך 30.01.23 בשעה 09:00
בתגובה להודעה #0
#45,ייש מצב! גם נגד מנהלי הבנקים שהתבטאו בנושא והשפיעו באופן מלאכותי על שערי המניות - כולל חקירת רשות ני''ע
נכתב על-ידי המגן השביעי בתאריך 30.01.23 בשעה 09:42
בתגובה להודעה #25
#61,יבהחלט , יכלו להיות קומבינות בנושא בין שמאלנים רק כי הם מהמשפחה לא כי משהו כלכלי ונכון
נכתב על-ידי igal_474 בתאריך 30.01.23 בשעה 20:33
בתגובה להודעה #25
חייב שקיפות בזה
#28,ייעני אם תלמד ותשקיע במקצועות רלוונטים להווה ולעתיד, תגיע כנראה לעמדות בכירות
נכתב על-ידי LionInZion בתאריך 30.01.23 בשעה 09:07
בתגובה להודעה #0
#29,יוהסקופ בכל מבול המלל הזה היכן הוא❓️
נכתב על-ידי ביריון בתאריך 30.01.23 בשעה 09:08
בתגובה להודעה #0
#30,יבכל הפורום הזה אין תגובה אחת שמדגימה ״טרור שמאלני״.. אבל יש הרבה של ניצחנו ובכי במקביל
נכתב על-ידי the_coon בתאריך 30.01.23 בשעה 09:10
בתגובה להודעה #0
כל מה שמניע את הימין זה שנאה לשמאל ובכי שהשמאל שולט למרות שהשלטון לגמרי בידיים של הימין שמנצל את זה לדרוס אזרחים כי ״לשמאל מותר״
#31,יגם פה בפורום יש אוכלוסיות שפוחדות לדבר.
נכתב על-ידי גרפיטי בתאריך 30.01.23 בשעה 09:10
בתגובה להודעה #30
#34,ימה שקורה לאחרונה הוא טרור פוליטי ואלימות כלכלית. זה מדהים איך המערכת השמאל מצליח לגייס.
נכתב על-ידי סגול88 בתאריך 30.01.23 בשעה 09:19
בתגובה להודעה #0
לא לשום פשרה. לא איכפת להם משום דבר חוץ מעצמם.
#51,יהשמאל המפונפן כולל את השופטים של חיות, באותו שבט חברתי, מתגמלים הדדית
נכתב על-ידי אינו בתאריך 30.01.23 בשעה 10:06
בתגובה להודעה #34
#35,יחשש מובן. מתנגדי הרפורמה חיים בסרט שאנחנו באמצע הפיכה נאצית, איראנית, הונגרית, אין לדעת מה יעשו.
נכתב על-ידי SerahKastel בתאריך 30.01.23 בשעה 09:24
בתגובה להודעה #0
מה יהיה מוכן לעשות מי שמאמין שהרפורמה ותומכיה עד כדי כך מסוכנים ?
איפה המבוגר האחראי בשמאל שיקרא למחנה שלו להתאפס על עצמו ?

#36,ישמעו קטע, אפשר להיות הייטקיסט, ימני ולהיות נגד הממשלה הזאת, ממש פטנט
נכתב על-ידי R_T בתאריך 30.01.23 בשעה 09:26
בתגובה להודעה #0
#41,יהמקורות לכתבה:
נכתב על-ידי Isilidur1 בתאריך 30.01.23 בשעה 09:29
בתגובה להודעה #0

#43,ילא אתפלא אם יתברר המיידוף החדש של קרנות ההון שמסתירות התנהלות כושלת בכספי הציבור וכעת משליכים התוצאה ברפורמה
נכתב על-ידי פלומה בתאריך 30.01.23 בשעה 09:35
בתגובה להודעה #0
#46,יצריך לבדוק כמה ''חברים של...'' ישימו אופציות CALL לאחר הירידות המלאכותיות - לתשומת לב רשות ני''ע
נכתב על-ידי המגן השביעי בתאריך 30.01.23 בשעה 09:45
בתגובה להודעה #43
#50,יאנחנו חיים בעולם שבו הימין מגדיר אנשי שמאל כ״סמולנים״ בתור קללה וזה לגיטימי
נכתב על-ידי קריימר בתאריך 30.01.23 בשעה 10:05
בתגובה להודעה #0
בעולם שבו אסור חלילה (ובצדק) להגיד בצורת גנאי ספרדים/מזרחים/מרוקאים, אבל להגיד אשכנזים על שלל ההטיות זה בסדר.
בעולם שבו אנשים מפחדים להשמיע דעות שמאל בלא מעט דיונים ברשתות החברתיות ובמיוחד ברוטר בלי שיתנפלו עליהם או ישתיקו אותם.
בתור אחד שנמצא כבר 2 עשורים בעולם ההייטק: כן, יש רוב אשכנזי, כן - יש רוב גם לשמאל, לא - מעולם לא ראיתי שמשתיקים אנשי ימין או שהם מתביישים להביע את עמדותיהם בפומבי (חלקם גם חברים מאוד קרובים שלי), וכן - אני בטוח שיש גם מקרי קיצון שבהם אנשים מעדיפים לסתום.
#54,יאין רוב לשמאל בהייטק, זה רק נדמה לקוראי גלובס וקלקליסט.
נכתב על-ידי רייסטלין בתאריך 30.01.23 בשעה 10:43
בתגובה להודעה #50
#56,יאני מדבר מנסיוני והכרותי האישית ולא מקריאה בעיתונים
נכתב על-ידי קריימר בתאריך 30.01.23 בשעה 10:57
בתגובה להודעה #54
#52,ימתחילים להבין לאיזו תקופה אפילה השמאל תמיד דוחף על ידי הטרור?
נכתב על-ידי ANTI-PC בתאריך 30.01.23 בשעה 10:09
בתגובה להודעה #0
זה לא נורמלי שאנשים מפחדים לדבר,
אתם מתחילים להפנים מדוע כמו חוק טבע תמיד בשורה התחתונה יוצא שרק השמאל אשם בהכל?🧐

#58,יהיום : ''כל קרנות ההון סיכון הן בניהול שמאלנים מפונפנים''. פעם : ''כל הבנקים בעולם נשלטים ע''י יהודים''.
נכתב על-ידי איל השרון בתאריך 30.01.23 בשעה 19:49
בתגובה להודעה #0
#59,ימרואיין סיפר שמשקיע אמר לו שהוא לא מוכן להשקיע במישהו עם כיפה, כי אם הוא מאמין באלוהים זה אומר משהו על שיקול דעת שלו.?
נכתב על-ידי igal_474 בתאריך 30.01.23 בשעה 20:23
בתגובה להודעה #0
איזה שטויות במיץ, יש לחילונים השמאלנים האלה את זה ביותר מתנשא? להכליל דתיים בתור בלי שכל
הם אף פעם לא ראו הכרישים?
משקיעים טובים מהם השקיעו באנשים עם אמונה
אין בזה שום רע , זה רק טוב וברכה

שהשמאלנים ימשיכו להשקיע באנשים עם דעת משובשת ואוכלי שרצים

#60,יתגיד להם דבר דומה , שאתה לא מקבל כסף ממשקיעים שמאלנים כי זה שהם בלי כיפה אומר משהו על שיקול הדעת שלהם
נכתב על-ידי igal_474 בתאריך 30.01.23 בשעה 20:25
בתגובה להודעה #0
#62,ינמאס כבר לקרוא את הכתבות המטומטמות על ימנים שחוששים..עוד תעמולה
נכתב על-ידי mirush בתאריך 30.01.23 בשעה 20:47
בתגובה להודעה #0
#63,יזה אמיתי , לשמאל אין שום סובלנות , רק משתיקים
נכתב על-ידי igal_474 בתאריך 30.01.23 בשעה 21:16
בתגובה להודעה #62
בהחלט יש ימניים שחוששים

וכמו שהוא רשם, 
אלה שלא חוששים זה כי הם הצליחו כבר,
עשו אקזיט וכן הלאה ולא תלוים באף אחד ובאף גיוס