בית פורומים תמיכה טכנית

התקנת ווינדוס 7 על 2 מחשבים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-21/2/2010 22:48 לינק ישיר 
התקנת ווינדוס 7 על 2 מחשבים

שלום,
אחותי קנתה מחשב נייד עם שידרוג לווינדוס 7 מויסטה.(כרגע יש לה ויסטה אבל היא אמורה לקבל ווינדוס 7).
בחנות אמרו לה שהיא לא תוכל להתקין את הווינדוס 7 על המחשב שלי כי אז זה ימחק לה את שלה ? או משהו כזה?
זה הגיוני? שאני לא אוכל להתקין את הווינדוס ממנה? אני די מתכננת לקנות מחשב חדש ולהתקין ממנה את הווינדוס 7 על המחשב שלי אז אני אשמח אם תענו לי:)
תודה

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/2/2010 09:18 לינק ישיר 

א. אין שום סיבה בעולם שלא תוכלי להתקין את הוינדוס על המחשב שלך גם כן,
רק שכשתבואי לעשות אקטיבציה מול מייקרוסופט -
הם יזהו שגרסת הוינדוס הזאת כבר הותקנה במחשב אחד ותעלה לך הודעה שהתוכנה איננה מקורית.
ובהחלט יכול להיות שהגרסה אף תחסם לשימוש.

ב. בשום מקרה שהוא אנו איננו ממליצים להשתמש בתוכנות לא חוקיות או שנקנו עבור מחשב אחר

בהצלחה!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/2/2010 16:43 לינק ישיר 

זה משהו חדש רק בווינדוס 7? כי נניח באקספי התקנתי את האקס פי שלי גם עם שלה,גם על של חבר שלי וזה לא ממש עשה בעיות

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/2/2010 23:57 לינק ישיר 

כנראה ש- Windows Update היה לא פעיל ולכן מייקרוסופט לא גילו את זה,

ושוב אחזור ואומר - לא תגנוב הוא מעשרת הדברות...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/2/2016 19:17 לינק ישיר 

שלום רב ,

הנדון – מחשב נייח עם ווינדוס 7 64  תקלה חוסר ב WINDOWS INSTALLER ותקלה במערכת .

1.    תיאור המערכת והבעיות

a.     יש לי מחשב עם כונן ראשי SSD בנפח 128 GB  אשר מתמלא כול הזמן .

b.     היות ולתיקון דיסק מערכת ההפעלה נדרשים קרוב ל 17 GB לא ניתן לבצע תיקון הדיסק הנ"ל בעזרת דיסק הווינדוס של מיקרוסופט . ( חייבת להיות שיטה אחרת לתיקון דיסק המערכת בעזרת הדיסק של מיקרוסופט .)

c.      איני רוצה לפרמט הדיסק הנ"ל מכיוון שיש עליו הגדרות רבות כמו הגדרת רשת ועוד – חייבת להיות דרך תיקון חכמה יותר אשר תאפשר תיקון הדיסק גם כאשר יש נפח פנוי של פחות מ 1 GB .

d.     ה WINDOWS INSTALLER ניזוק או אינו קיים יותר ולכן לא ניתן לקבל עדכונים עם כול הכרוך בזה .

e.     אין לי תמונת מערכת של המחשב .

f.       אני מניח שניזוקו עוד שירותים שהיו על דיסק המחשב .

g.     בנוסף , לעיתים יש "מסך כחול " .

2.    הבקשות שלי

a.     לקבל סיוע / תדרוך להחזיר מצב דיסק ההפעלה של המחשב בעזרת הדיסק שבעזרתו התקנתי את תוכנת הווינדוס במחשב ללא מחיקת נושאים שאינם קשורים למערכת ההפעלה .

b.     האם יש דרך להעתיק תוכן הדיסק שבמחשב לדיסק אחר שיחליף אותו ? אם כן , איך ניתן לבצע התהליך .

c.      האם יש דיסקים פנימיים שאינם SSD וקרובים בביצועים ל SSD ? . אם כן , על מה הייתם ממליצים ?

d.     האם יש דיסק פנימי SSDH  ( היברידי ) המכיל " הרבה SSD"   ונפח גדול כמו 4T ע 8T   כאשר הSSD בתוכם הוא בסדר גודל של לפחות 256 GB  ?

e.     נא הפיצו לכול אנשי התמיכה הטכנית הרלוונטיים .

בתודה מראש ,

אשמח לקבל תשובות גם לדוא"ל .

amram707

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אינטרנט ומחשבים > תמיכה טכנית > התקנת ווינדוס 7 על 2 מחשבים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext