|
|
| נשלח ב-2/2/2012 16:40 |
|
| |
הבו עזרה נפלתי ב"אייבורי" מחשבים
לפני כחודש רכשתי מחשב יקר ואיכותי בשל עבודתי בתחום הווידאו והעריכות שדרגתי את המערכת המוצעת לי בחבילה ע"י החנות והוספתי כרטיס מסך יקר וכן ספק כח חזק יותר זיכרון ענק ו8 גיגה זכרון פנימי . בקיצור כל מה שמחשב חזק מהיר ואיכותי צריך רכשתי מערכת בסכום כולל של כ5.500 ש"ח התקנתי מערכת הפעלה מקורית מהמחשב הישן ששבק חיים והתקלות החלו כבר מהיום הראשון המהירות הייתה איטית ולאחר זמן עבודה של כשעה המחשב כבה ללא התראה מוקדמת כמובן שניסיתי את כל האפשרויות כגון התקנה מחדש של רוב התוכנות אבל הבאג ממשיך בדקתי בדקדוק רב האם המערכת קיבלה וירוסים או שאר מרעין בישין והתוצאה הייתה שלילית בצר לי פניתי לאחר כמה ימים אל מעבדת אייבורי בפ"ת ותשובתם הייתה לאחר בדיקה של כשעה המערכת תקינה תתקין מחדש מערכת הפעלה ושוב התקנתי מערכת חדשה ניסיונית ל14 יום והסרתי את רוב התוכנות והבאתי טכנאי פרטי אלי הביתה עלה לי 200 ₪ והעיקר שיעזור לי בהתקנה ובהסרה של המערכת הפעלה הישנה ו.. שוב המחשב קורס וכבה ומופיעים מסכים כחולים עמוסים בממל לא מזוהה שוב אני פונה לאייבורי והמחשב נכנס לשבוע בדיקה למעבדה וחוסר עם כרטיס מסך פגום והודיע לי שהוחלף כרטיס מסך ומהיום לא יהיו עוד תקלות שוב אני מגיע הבית ואכן המחשב הפך למהיר ועוצמתי לאחר כיום שוב.... ניחשתם נכון המחשב קרס והופיע המסך הכחול והמערכת נתקעת שוב וכבה שוב עצביי כבר פוקעים אני ניגש לאייבורי המחשב נבדק ומגיע אלי ומובטח לי שהכל בסדר כאן כבר אני דורש פיצוי על עגמת הנפש ועל הטירטורים שאני עובר עם המחשב ואכן הם היו אדיבים וקיבלתי כרטיס זכרון של 4 גיגה מתנה אני שב הביתה מפעיל את המערכת והתקלה שוב מופיע יש לציין כי המחשב זה עיקר פרנסתי וכאשר המחשב היה בתיקונים הפסדתי עבודות זמן וכסף פניתי אל החנות ברמת גן שממנו רכשתי את המחשב וכמעת בדמעות התחננתי בפני המנהל שישיב לי את העסקה ושיתן לי מחשב אחר הנ"ל עונה לי תכניס את זה בפעם האחרונה למעבדה ואם זה ישוב אני ירכיב לך מחשב חדש כמובן הכנסתי שוב ושוב חזר והתברר לי שהמנהל של החנות עזב את המקום וכעת ישנו מנהל חדש שטוען שבמעבדה הודיע לו שהכל בסדר ושאין שום תקנה מה עושים אני אובד עצות

|
|
|
|
|
| נשלח ב-4/2/2012 22:22 |
|
| |
טוב,
אחר כל ההתקנות של מערכת הפעלה, ברור כשמש בצהרים שקיבלת מחשב עם חומרה פגומה, שיגידו טכנאי איבורי מה שיגידו!
אתה צריך להתייצב כמו גבר (ולא להתחנן בדמעות) ולדרוש מהם שיחליפו לך את כל המחשב! אם הם יסרבו תאיים עליהם בפניה לעיתונות ולמדורי צרכנות.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/2/2012 08:04 |
|
| |
תודה אברהם אכן העליתי בעמוד הפייסבוק של אייבורי את האשכול ואת התלונה גם שלחתי להם תלונה מסודרת במייל הם מצידם פנו אלי בתקווה להסדיר את העניין מבחינתי הסדרת הענין הוא אכן החלפת המחשב נקווה לטוב תודה על היעוץ נעדכן בהמשך
|
|
|
|
| נשלח ב-5/2/2012 14:43 |
|
| |
אכן, מסקרן לשמוע את המשך הסיפור.
להשתמע.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/3/2012 00:46 |
|
| |
על זה נאמר חכמים המה להרע
ולהטיב לא ידעו!
כשטוב לו הוא שוכח לעדכן...
|
|
|
|
| נשלח ב-28/11/2015 12:31 |
|
| |
אין באמת בעיה במחשב, אייבורי צודקים.. 0X1E זאת בעיה תוכנה שקשורה להרדיסק, כמה מקום יש לך בהרדיסק? אתה עוסק בעריכה, אם יש לך הרדיסק של פחות מ2TB זה לא מספיק אם נשאר לך פחות מ10GB בפוני בכונן C: אז זאת הבעיה
וסתם עוד כמה שאלות שלא ממש קשורות לתקלה שלך: 1.התקנת דרייברים כמו שצריך? 2.איזה כרטיסי מסך וספק יש לך? 3.כמה זיכרון RAM יש למחשב?
| ניוטרל כתב: |  | טוב,
אחר כל ההתקנות של מערכת הפעלה, ברור כשמש בצהרים שקיבלת מחשב עם חומרה פגומה, שיגידו טכנאי איבורי מה שיגידו!
אתה צריך להתייצב כמו גבר (ולא להתחנן בדמעות) ולדרוש מהם שיחליפו לך את כל המחשב! אם הם יסרבו תאיים עליהם בפניה לעיתונות ולמדורי צרכנות. |
|
זה מסביר הכל, ולא זאת לא בעיה של חומרה, FFS אפילו כתוב לך שהשגיאה היא 0X1E בלי נתוני חומרה ככה שזאת שגיאה של תוכנה בלבד
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|
|
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אינטרנט ומחשבים. פורומים בו תמצאו תשובות ותוכלו לדון על נושאי תכנות, גלישה באינטרנט, לקבל תמיכה טכנית, אתרי אינטרנט מעניינים ועוד.
|