בית פורומים תמיכה טכנית

עזרה בשמיעת מוזיקה ב- POWER POINT

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-11/6/2012 20:02 לינק ישיר 
עזרה בשמיעת מוזיקה ב- POWER POINT

אני פתאום לא יכולה לשמוע את המוזיקה כשאני מפעילה מצגת של POWER POINT, עשיתי כמה מצגות עם קבצי מוזיקה מקושרים (אני לא יודעת איך עושים מוטבעים) והכל עבד מצוין. לפני כמה חודשים רציתי לראות חדשות מערוך 2 או משהו כזה ונראה לי שבטעות עשיתי משהו לנגן של ברירת המחדל, נראה לי שמאז המוזיקה בPOWER POINT הפסיקה לעבוד. כשאני לוחצת על הסמל של הצליל במצגת הוא נותן לי הודעה שגיאה "אין אפשרות להפעיל את הקובץ שצוין בהתקן ה-MCI שצוין. יתכן שהקובץ פגום, אינו בתבנית נכונה או שאין מטפל בקבצים זמין עבור תבנית". בעזרה באינטרנט מצאתי שיש לנסות להפעיל את קובץ המוזיקה בנגן WINDOW MEDIA PLAYER כדי לבדוק אם הקובץ יכול להיות מקושר, קבצי המוזיקה שלי הם של BS PLAYER אבל אין לי שום בעיה להפעיל אותם בWINDOW MEDIA. כדי לבדוק אם הבעיה במחשב שלי, לקחתי את המצגת בדיסק און-קי לעבודה והכל עבד מקסים עם המוזיקה. התחלתי לעבוד על מצגת חדשה כדי לראות אם זה עובד, וגם לא שומעים שום מוזיקה, אני ממש עובדת עצות, אני חייבת להכין מצגת לאירוע במשפחה ואני לא יכולה לשים מוזיקה. אולי מישהו יכול לעזור? תודה מראש

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/6/2012 18:54 לינק ישיר 

האם את יודעת איך לבחור התקן  שמע ברירת מחדל?
איזה מערכת הפעלה יש לך?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/6/2012 16:40 לינק ישיר 
אני לא יודעת

איך לבחור נגן שמע ברירת מחדל.
יש לי WINDOWS XP

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/6/2012 16:42 לינק ישיר 

אני לא יודעת איך לבחור התקן שמע ברירת מחדל
יש לי WINDOWS XP

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/6/2012 16:56 לינק ישיר 

התחל -> הפעל -> 

mmsys.cpl

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/6/2012 17:39 לינק ישיר 

אם הבנתי נכון - לחצתי על התחל, אח"כ הפעלה (אין הפעל) ואז כתבתי mmsys.clp והוא כתב לי שאין אפשרות לאתר את הקובץ. תוכל להסביר יותר ברור בבקשה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/6/2012 11:53 לינק ישיר 

cpl 

זה קיצור דרך להגיע למקום הנכון בלוח בקרה, במקום זה אפשרי לפתוח לוח בקרה ולחפש את האייקון או תפריט הנכון להגיע לבחירת התקני שמע.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/6/2012 22:58 לינק ישיר 

אין אפשרות לבחור התקן שמע, יש לי רק אופציה אחת בהתקני שמע

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/6/2012 17:23 לינק ישיר 

תנסי קליק ימני על הקובץ קול, פתח באמצעות, ותבחרי להשתמש תמיד כברירת מחדל במדיה פלייר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/6/2012 23:25 לינק ישיר 

עדיין לא עוזר לשמיעת קול במצגת

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/7/2012 09:24 לינק ישיר 

האם כשאת עושה DOUBLE CLICK השיר נפתח במדיה פלייר?
אם כן ובכל זאת לא נפתרה הבעיה, יש אפשרות להגדיר יוזר חדש במחשב, ולנסות מתוך היוזר החדש.
אם את משתמשת ביוזר עם השם שלך, או כל שם אחר שאינו Administrator , תנסי לכנס בחשבון Administrator, בדרך כלל ללא סיסמא.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אינטרנט ומחשבים > תמיכה טכנית > עזרה בשמיעת מוזיקה ב- POWER POINT
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext