| נשלח ב-17/10/2012 16:18 |
|
| |
התקנה לאחר פירמוט - דרייברים וגיבוי הגדרות
ב"ה עבר כבר זמן רב מאז פירמטתי את המחשב שלי ואני מעוניין להתקינו מחדש
יש בידי את הדיסק המקורי שהגיע עם המחשב אך לצערי אין לי אפשרות לדעת מה עלי להתקין מתוך הדיסק הזה מהסיבות הבאות
א,ככל הנראה הדיסק מכיל דרייברים לפריטים רבים ישאין לי במחשב אלא בדגמים דומים לו
ב, כל הדרייברים מתאימים אך ורק לויסטה ולא ל7 או XP
האם יש דרך פשוטה וברורה לגלות אלו רכיבים בדיוק יושבים על המחשב שלי ולהשיג עבורם את כל הדרייברים הנדרשים?
מעניין לעניין ובאותו עניין
ב"ה אני יודע כיצד לגבות את התיקיות האישיות שלי באאוטלוק (לא אקספרס כמובן) ואפילו את הכללים אני יודע כיצד לייצא ולייבא.
האם יש דרך לגבות גם את הגדרות האימייל שלי? יש לי כ10 חשבונות אימייל ולא נראה לי ללכת ולהעתיק את ההגדרות כמו ילד מפגר.
יש"כ מראש
|
|
|
|
| נשלח ב-18/10/2012 23:07 |
|
| |
אם אני זוכר נכון, פירמטת לפני יותר משנה וחצי.
זאת אומרת שההארד דיסק שלך הוא בערך בן שנתיים. הייתי מציע לך לשקול קניית דיסק קשיח חדש ולבקש מהטנאי לעשות גוסט. ככה יש לך תמיד את האפשרות לחזור אחורה.
יש תוכנה ששומרת את כל הדרייברים, אבל הפעם האחד שניסיתי אותו, הוא לא עבד כמצופה.
רוב הסיכויים שתוכל להתקין את הדרייברים מהדיסק התקנה שיש לך, די בקלות על ידי הפעלה setup.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/10/2012 23:11 |
|
| |
בנוגע לחשבונות דוא"ל, בxp היה תוכנה מובנית להעברת מידע והגדרות ממחשב למחשב. דרך הרשת זה עבד חלק אבל על ידי שמירה בדיסק זה עהד רק אם הגירסאות היו אותו דבר.
ניסיתי פעם מxp לווינדוס 7 ולא מצאתי. תזכיר לי שבוע הבא ובלי נדר אחפש לך אם הוא קיים בווינדוס 7.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/10/2012 07:43 |
|
| |
בוינדוס 7 זה נקרא wet windows easy transfer
|
|
|
|
| נשלח ב-19/10/2012 15:46 |
|
| |
יש"כ רבותיי
האם תוכל להסביר לי מדוע כדאי לי לרכוש דיסק קשיח חדש?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-21/10/2012 18:42 |
|
| |
החיים של דיסק קשיח הם בין שלוש לשש שנים, תמיד כדאי להחזיק גיבוי של החומר שלך. אם תקנה דיסק חדש ותעשה לו GHOST, יהיה לך גיבוי גם של החומר וגם של מערכת ההפעלה, כולל כל התוכנות וחשבונות דוא"ל. ככה תוכל לנסות לפרמט ולהתקין הכל כשברקע יהיה לך את הבטחון שתמיד תוכל לחזור למה שהיה.
|
|
|
|
|