אם אתה באורנג אין צןרך לפרוץ פשוט תכניס סים חדש וזה יעבוד מה זאת אומרת? אני יכול להכניס סים כשר של אורנג' לתוך מכשיר נוקיה לא כשר??? אם כן, זה ממש חזק!! (זה יעבוד גם בגולן טלקום)?
אם אתה באורנג אין צןרך לפרוץ פשוט תכניס סים חדש וזה יעבוד מה זאת אומרת? אני יכול להכניס סים כשר של אורנג' לתוך מכשיר נוקיה לא כשר??? אם כן, זה ממש חזק!! (זה יעבוד גם בגולן טלקום)?
ממש לא נכון!!! לי אישית יש גלקסי עם סים כשר. וב"ה טפו טפו טפו עובד מצוייין.
נשלח ב-22/1/2014 13:38
קניתי פלאפון פשוט של sumsung המוכר אמר לי שאם אשים סים כשר של סלקום אז זה יחסם לי מייד ויש לפנות לסניף של החברה שיפתחו לי את הסים למכשיר הספיציפי הזה..
נשלח ב-23/1/2014 22:17
קול_הלב כתב:
קניתי פלאפון פשוט של sumsung המוכר אמר לי שאם אשים סים כשר של סלקום אז זה יחסם לי מייד ויש לפנות לסניף של החברה שיפתחו לי את הסים למכשיר הספיציפי הזה..
ניסית את זה ? זה עבד? באיזה חברה? זה דחוף לי !! כי אני רוצה לעשות את זה מחר!!!
נשלח ב-27/1/2014 09:40
מלכתדיגער כתב:
אם אתה באורנג אין צןרך לפרוץ פשוט תכניס סים חדש וזה יעבוד
ניסית את זה ? זה עבד? באיזה חברה? זה דחוף לי !! כי אני רוצה לעשות את זה מחר!!!
לא ניסיתי לשים בשני סים כשר. שמתי רק את הסים הלא כשר. (אני יודעת שאם אשים סים כשר אז ייחסם לי..אין לי עצבים וזמן ללכת לחברה..כשאגיע לחברה אנסה לידם..)
נשלח ב-5/2/2014 21:43
הפתרון ממש פשוט וקל. אני החלפתי את הimei של המכשיר. יש לי גלקסי 3 עם סים כשר ועובד מצוין!