| נשלח ב-6/4/2014 23:30 |
|
| |
קניתי כרטיס רשת וגולש לי באיטיות נוראית
קניתי כרטיס רשת של חברת TP LINK בכ90 ש"ח שהמוכר המליץ לי שעסקים קונים את זה
והוא מראה לי שיש קליטה טובה או מצוינת אבל גולש באיטיות נוראית, יש לכך פיתרון?
נ.ב לא השתמשתי לפני"ז בכרטיס רשת אלא בחיבור ע"י כבל.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/4/2014 11:21 |
|
| |
דבר ראשון יש לך סיסמא לוויפי? כי אם לא יתכן שמישהו גולש על חשבונך ומאט את הגלישה. שנית, מה מהירות שאתה אמור לקבל? אם הנ"ל לא נוגע, תעדכן את הדרייברים של כרטיס הרשת. ותתקשר לספק האינטרנט שלך לבדוק אם זה לא בעיה אצלם.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/4/2014 18:11 |
|
| |
יש מצב שהמהירות משתנה כשאני מרוחק אפי' שהקליטה מלאה?
כי בדקתי ליד הראוטר עם קליטה זהה וגלש במהירות הרגילה ושהתרחקתי גלש במהירות מגה
וא"כ יש אפשרות לבדר או שאכלתי אותה....
|
|
|
|
| נשלח ב-8/4/2014 19:08 |
|
| |
יש מצב שמשהו משבש את הקליטה, לשכנים שלך יש וויפי?
|
|
|
|
| נשלח ב-10/4/2014 21:42 |
|
| |
לכל האיזור יש וויפי (נעול כמובן) יש מצב שזה משבש?
נ.ב זה משתנה ממחשב למחשב יש פיתרון?
|
|
|
|
| נשלח ב-10/4/2014 21:52 |
|
| |
לא זה לא קשור. אם זה משתנה בין מחשב למחשב אז כמובן שהבעיה היא במחשב ולא בכרטיס הרשת עכשיו נשאר לבדוק אם הבעיה בדרייברים או בהגדרות אחרות במחשב, אני מציע שתבדוק עם המחשב אינטרנט בצורה שונה כלומר עם כבל ותראה אם זה גולש רגיל או איטי, בנוסף תבדוק אם הדרייברים של הרשת מעודכנים וזה ע"י תוכנה חיצונית, תנסה דרך התוכנה הזאת http://drp.su/download.htm היא חינמית ובעברית ויש לה מסד נתונים ענק!!! בנוסף תתקין advanced tem care שהיא גם חינמית ויש לה כלי מצויין להגברת מהירות האינטרנט ע"י תיקון כל מיני הגדות אולי זה יסדר את הבעיה, (נראה לי שהכלי הוא לא בגירסה החינמית אז דבר איתי בפרטי). תוכל גם לנסות לפתוח משתמש חדש,אולי איזשהם שינויים ברג'יסטרי עושים לך בעיות.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/4/2014 21:55 |
|
| |
עם כבל זה גולש מצוין. השאר אני אבדוק, תודה.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/4/2014 21:56 |
|
| |
סליחה על הבורות אבל מה הכוונה לפתוח משתמש חדש?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-10/4/2014 23:48 |
|
| |
החיים, בהחלט יתכן שזה משבש, היכנס להגדרות הראוטר ובערוץ תבחר משהו שהוא לא 1, 6, או 11. לא מומלץ להתקין תוכנות לבדיקת דרייברים. היכנס למנהל ההתקנים , תעשה קליק ימני על כרטיס הרשת, בחר עדכון תוכנת מנהל התקן, ואז תבחר בחפש אוטומטית וכו'. לא מומלץ לגעת ברג'יסטרי, בפרט שאין קשר.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/4/2014 23:55 |
|
| |
| באושר כתב: |  | לא זה לא קשור. אם זה משתנה בין מחשב למחשב אז כמובן שהבעיה היא במחשב ולא בכרטיס הרשת עכשיו נשאר לבדוק אם הבעיה בדרייברים או בהגדרות אחרות במחשב, אני מציע שתבדוק עם המחשב אינטרנט בצורה שונה כלומר עם כבל ותראה אם זה גולש רגיל או איטי, בנוסף תבדוק אם הדרייברים של הרשת מעודכנים וזה ע"י תוכנה חיצונית, תנסה דרך התוכנה הזאת http://drp.su/download.htm היא חינמית ובעברית ויש לה מסד נתונים ענק!!! בנוסף תתקין advanced tem care שהיא גם חינמית ויש לה כלי מצויין להגברת מהירות האינטרנט ע"י תיקון כל מיני הגדות אולי זה יסדר את הבעיה, (נראה לי שהכלי הוא לא בגירסה החינמית אז דבר איתי בפרטי). תוכל גם לנסות לפתוח משתמש חדש,אולי איזשהם שינויים ברג'יסטרי עושים לך בעיות. |
| הדבר היחיד שיחסית נכון זה שהבעייה כנראה במחשב, כל השאר שטויות. ואני ממליץ בחום להתעלם מההמלצות. תוכנת הדרייברים לא יעילה והיא ספאמרית. אין דבר כזה האצת מהירות אינטרנט ע"י תוכנה, יש דבר כזה וירוס שעובד על תמימים. הרג'יסטרי הוא כלי לשמירת העדפות המשתמש, הוא לא יכול לפגום בהתקנים, אלא אם מישהו שינה בכוונה.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/4/2014 09:02 |
|
| |
איציק אני אמור להיפגע??? טוב אז ככה, התוכנה שהבאתי לך לדרייברים היא תותחית ואין לי מושג למה הוא חושב שהיא ספאמרית, אישית התקנתי בעשרות מחשבים שהיה חסר להם דרייברים את התוכנה הזאת ותמיד היא מצאה הכל. (אגב אפשר להוריד את כל הדרייברים שלה בקובץ אחד ששוקל 4/7 ג'גה {יש אפשרות לבסיסי ויש את כל הדרייברים} וכך להתקין דרייברים לכל מחשב בעולם בלי חיבור לאינטרנט שזה ענק ואיןבשום תוכנה שאני מכיר) לגבי עדכון תוכנת מנהל התקן של וינדוס, אין אני יודע אם אתה יותר תמים או יותר חסר נסיון כי מנסיון שלי תמיד אבל תמיד הוינדוס כתב שהתוכנה מעודכנת גם אם באתר הבית היה גירסה חדשה אוקי? כך שזה לא יעיל. לגבי מה שכתבת שאין כזה דבר האצת המחשב וזה וירוס, אני ממש בהלם ממך ואם אתה לא מכיר את התוכנה שאמרתי לו להתקין שהיא ממש בסיסית בכל מחשב היום ואין לה שמץ של וירוס אז אתה ממש לא מעודכן, תכניס תשם שלה באינטרנט ותראה מה החברה הטובים אומרים. גם לגבי הרג'יסטרי אתה טועה אבל עזוב זבשך, לגבי מה שכתבת שזה בעיה בערוצים אשאל אותך למה רק המחשב הזה מגיב ככה הרי הכרטיס רשת הוא זה שקולט ממיר ומסנן משאר הערוצים את שאר הרשתות אז איך זה שבמחשבים אחרים אין תבעיה????? בכל אופן החיים היפים תכנס להתחל תכתוב בחיפוש משתמשים ואז תוסיף משתמש חדש זה מאוד פשוט, ותשתמש בכל מה שאמרתי מקווה שיעזור. יום טוב
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-11/4/2014 11:37 |
|
| |
| itshak57 כתב: |  | | יש מצב שמשהו משבש את הקליטה, לשכנים שלך יש וויפי? |
|
יכול להיות שזה הבעי' כי עכשיו גם במחשב השני הוא לא קולט יותר ממגה.
יש פיתרון?
|
|
|
|
| נשלח ב-11/4/2014 12:16 |
|
| |
תיכנס להגדרות הראוטר, בהגדרות הWireless תחת Channel החלף למשהו שאינו 1, 6 או 11. באושר, פורום תמיכה טכנית אינו מיועד לנתנצחות אישית, ניתן לפנות באישי. ח"ו אין בכוונתי לפגוע באי מי, כוונתי הייתה להמליץ בחום לא לעשות שימוש בתוכנות הללו. אני עומד מאחורי כל מה שכתבתי! נ.ב. וירוס לא בהכרח גורם נזק למחשב, יש וירוסים שתפקידם לדחוף לך פרסומות וכד'. בכלל אתן לך המלצה לגבי תחזוקת מחשבים, ככל שפחות תוכנות, ועוד ממקורות מפוקפקים, כך יותר טוב. ואחזור שוב, אין מושג כזה האצת גלישה ע"י תוכנה!
|
|
|
|
| נשלח ב-13/4/2014 12:40 |
|
| |
ניסיתי כמעט את כל הערוצים וזה עדיין לא עובר את המגה
אני לא יודע אם זה משנה לא רק בבדיקת מהירות אלא גם כשלוחצים על מצב הוא כותב מהירות מגה
|
|
|
|
| נשלח ב-13/4/2014 13:20 |
|
| |
פנה לספק האינטרנט שלך.
|
|
|
|