| נשלח ב-21/7/2014 21:39 |
|
| |
תוכנת אקסס
שלום , בניתי טופס ויצרתי טבלה עם נתונים אישיים של אדם מסויים , אני רוצה להוסיף אופציה כזאת שהיה איפה לרשום את התעודת זהות של אותו אותו ואז יקפצו לי הפרטים שלו ישירות לטופס (כמו חשבונית שממלאים מספר פלאפון והפרטים של האדם עולים)
תודה על העזרה !
|
|
|
|
| נשלח ב-22/7/2014 03:58 |
|
| |
תיצור בטופס - פקד תיבת משולבת, ובאשף שנפתח תבחר באפשרות "מצא רשומה בטופס שלי המבוססת על הערך שאותו בחרתי וכו' ", תמשיך לפי ההוראות (תבחר בהמשך את השדה ת.ז.), וזה אמור לעבוד
תוקן על ידי דרושמקור ב- 22/07/2014 04:01:15
|
|
|
|
| נשלח ב-22/7/2014 19:56 |
|
| |
| brn11 כתב: |  | |
היי , עשיתי מה שאמרת אבל זה נותן לי את התעודת זהות ולא ממלא לי את הפרטים של השם פרטי , שם משפחה וכו' אני תכוון לזה שאני רוצה שיש שדה בודד בטופס שאנ ייקליד את הת.ז של אותו אדם וישר יופיעו לי הפרטים שלו על המסך |
|
יצרת בטופס תיבות טקסט בשביל השדות האחרים?
|
|
|
|
| נשלח ב-23/7/2014 17:06 |
|
| |
לא , שמתי את הפרטים כמו תעודת זהות , שם פרטי ושם משפחה ושאני לוחץ על הנתון מופיע לי רק התעודת זהות של האדם ... התכוונתי לזה שאני ירשום תעודת זהות וכול הפרטים של אותו אדם יעלו במסך ..
|
|
|
|
| נשלח ב-23/7/2014 18:56 |
|
| |
לא הבנתי מה בדיוק עשית, אני יפרט את השלבים שאתה צריך לעשות:
1. ליצור טבלה
2. ליצור טופס ולקשר אותו לטבלה (מאפיינים>>נתונים>>מקור רשומה)
3. ליצור פקדים (תיבות טקסט) עבור השדות שאתה רוצה שיופיעו ולקשר אותם לשדות בטבלה (מאפיינים>>נתונים>>מקור פקד)
4. לבצע מה שכתבתי לך בתגובה הראשונה במדוייק.
יתכן שעשית את הדברים האלו באמצעות אשף, והוא כבר הגדיר לך את כל זה, אבל יתכן שלא אז תבדוק אם יש לך את כל הפקדים הללו עם ההגדרות הנכונות.
בפקד תיבה משולבת של הת.ז שיצרת, צריך להיות כתוב במאפיינים>>ארוע>>לאחר עדכון "מאקרו מוטבע" או "פרוצדורת ארוע", אם אין את זה, לא יצרת את הפקד בצורה נכונה.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/7/2014 13:22 |
|
| |
תודה על העזרה ... ועוד שאלה אם אני רוצה לבנות טופס עם שם משתמש וסיסמה בכניסה לתוכנה צריך קוד מסויים לתכנות או שאפשר גם ככה דרך האקסס בלבד כמו שאני בונה טופס רגיל עם טבלאות ??
|
|
|
|
|
| נשלח ב-24/7/2014 14:02 |
|
| |
תלוי מה אתה רוצה לעשות עם זה,
אם רק לעשות כניסה, אפשר עם טבלה וטופס ופקודת מקרו לא מאוד מסובכת.
אם אתה רוצה לזכור מי נכנס ולהתאים לפי זה את הטפסים ואת הנתונים המוצגים, זה כבר יותר מסובך, יתכן שאפשר ע"י מקרואים אבל בעקרון עדיף ע"י תכנות vba.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/7/2014 14:06 |
|
| |
אני רוצה לעשות את הכי פשוט המשתמש יקליד יוזר וסיסמה וזה יכנס למערכת ..
|
|
|
|
| נשלח ב-24/7/2014 14:22 |
|
| |
איך אני עושה את זה..?
|
|
|
|
| נשלח ב-24/7/2014 14:34 |
|
| |
1. תיצור טבלה עם המשתמשים והסיסמאות.
2. תיצור טופס המבוסס על הטבלה, ותשים בו פקד (תיבת טקסט או תיבה משולבת) עם שמות המשתמש, ותיבת טקסט שבה יקלידו את הסיסמה. (אתה יכול להגדיר מסכת קלט "password" בשביל שיראו כוכביות על המסך)
3. תוסיף לחצן פקודה, ובארוע בשעת לחיצה תגדיר מקרו עם תנאי, כשתחביר התנאי הוא [שם הפקד של הסיסמה בטופס]=[שם שדה הסיסמה בטבלה], ותגדיר את הפקודות מה אתה רוצה שיקרה אם יש התאמה, ומה אם לא.
תוקן על ידי דרושמקור ב- 24/07/2014 15:06:15
|
|
|
|
| נשלח ב-24/7/2014 21:15 |
|
| |
בניתי טבלה וטופס עם מה שאמרת אבל אני לא יודע איך ליצור את הפקודות שרשמת
|
|
|
|
| נשלח ב-25/7/2014 02:29 |
|
| |
תכתוב כאן מה השם של השדה (סיסמה) בטבלה, ומה השם של הפקד (סיסמה) בטופס, ומה אתה רוצה שיקרה אם יש התאמה של הסיסמה, ומה אתה רוצה שיקרה אם אין התאמה.
ליצור לחצן פקודה הצלחת?
|
|
|
|
| נשלח ב-28/7/2014 14:02 |
|
| |
מותר לי להתעלק על האשכול שלך?...
יש לי אקסס עם הראבה כתובות ופרטים של אנשים, ואני רוצה לתת לו פקודה להוריד קובץ פי די אפ עם פרטי כתובות של מלא אנשים
אני יודע איפוא עושים את זה, ולא מצליח לי בפועל. מישהו יכול לעזור?
|
|
|
|
| נשלח ב-28/7/2014 14:46 |
|
| |
אתה צריך קודם כל לבנות דוח על בסיס הנתונים שלך, ואותו אתה תוכל לשמור כpdf
|
|
|
|
| נשלח ב-29/7/2014 01:21 |
|
| |
תודה. אני אבדוק את זה
|
|
|
|
| נשלח ב-8/8/2014 17:32 |
|
| |
איפה ואיך אפשר ללמוד על תוכנת אקסס טוב? האם יש ספר מומלץ או אתר מומלץ?
|
|
|
|
|