| נשלח ב-30/7/2013 00:11 |
|
| |
שאלה דחופה / איפה ללמוד?
עשיתי הפסקה די ארוכה מתכנות.. ואפשר לומר - התגעגעתי.
רוצה לחזור לתחום רק ש: - לא סיימתי את תואר ההנדסאי שלי, ויצאתי ללא תעודה. - לעשות תואר ראשון, ניסיתי ויצאתי מזה מצוברחת.. רק המחשבה שזה עלול לקחת לי 4 שנים + מדכאת...
השאלה שלי היא כזו.. באזור ירושלים אין אפשרות לעשות תואר הנדסאי.. אין שום מכללה שמציעה את זה ולכן עברתי לרעיון של ללמוד קורסים בודדים, בתחומים שאני רוצה - ב'ג'ון ברייס' או ב'נס'.. אבל אז ראיתי את אותו רעיון במכללת סלע - ומשום מה זה היה נשמע לי יותר.. הן משום היחס, (הטלפוני בכל אופן), והן משום מה שקראתי.. הם נשמעים אמינים וגם הכיתות קטנות.. זה חשוב לי.. רוב הכשלון שלי היה בגלל שהצטרפנו לכיתה אחרת והיינו יחד כ50 בנות.. אין מצב ללמוד כך.
מי שמבין בעניין.. מה ההצעות? ללכת למכללת סלע (שכחתי לציין.. היא באזור בני ברק) או אם כבר מחוץ לעיר אז לחפש הנדסאי תוכנה וזהו.. או כן עדיף ג'ון ברייס?
אני מבולבלת, ואשמח קצת לעזרה בסדר....
|
|
|
|
| נשלח ב-30/7/2013 10:46 |
|
| |
מה את רוצה ללמוד...
קצת קשה לכוון אותך כי לא ציינת איזה קורס את רוצה ללמוד, בכל מקרה תבדקי גם בהאקריו יש להם גם קורסים מקצועיים.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/7/2013 10:54 |
|
| |
אני מחפשת פיתוח .NET
עכשיו שמעתי עליהם.. וזה נשמע מצויין בגלל ההתחייבות למציאת עבודה..
הבעיה שבעלי לא כ"כ מעוניין במעבר דירה.. וזה נמצא ברמת גן.. ירדתי ממה שלא באזור ירושלים..
|
|
|
|
| נשלח ב-30/7/2013 12:20 |
|
| |
ואם כבר...
אני התחברתי יותר לפיתוח PC, מבחינת עבודה ודרישה, כדאי לי להשקיע יותר בפיתוח WEB?
|
|
|
|
| נשלח ב-4/8/2013 00:42 |
|
| |
מישהו ממליץ על הייפראקטיב? הם בירושלים..
|
|
|
|
|
| נשלח ב-21/8/2013 11:26 |
|
| |
אם את חרדית, יש לך הנדסאי תוכנה במרכז החרדי להכשרה מקצועית. האם בדקת שם?
תוקן על ידי מידעחרדי ב- 21/08/2013 11:26:58
|
|
|
|
| נשלח ב-25/8/2013 14:24 |
|
| |
הייתי שמחה להציע לך
היי אנונימי, למען הגילוי הנאות: שמי נופר ואני עובדת ג'ון ברייס מכללת הי-טק. יש לנו מסלולים מיוחדים לחרדים, גם בת"א וגם בירושליים, הכוללים בין היתר כיתות נפרדות . עבור מגוון קורסים וביניהם קורסי תכנות כגון NET. את מוזמנת לפנות אליי במייל לגבי מתכונות לימודים, מחירים וייעוץ שיהיה בצלחה [email protected]
|
|
|
|
| נשלח ב-8/9/2013 00:43 |
|
| |
אז זהו, החלטתי ללמוד בהייפראקטיב (המורה שם הוא ראש תחום בהארקריו) ובינתיים מרוצה לגמרי.
לא רציתי ללמוד הנדסאי כי אין לי שנתיים+ כדי להשקיע וגם אז לא לדעת כמו שצריך..
אז התחלתי ללמוד קורס מקיף, מעשי שאמור להסתיים תוך שנה ושלושה חודשים..
תודה..
|
|
|
|
| נשלח ב-8/9/2013 01:48 |
|
| |
ג'והן ברייס מרחו אותי בקורס שנה שעברה. ממליץ לא להתקרב
|
|
|