בית פורומים נזקי האינטרנט

מתוך שיחת נערות על האינטרנט

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-3/3/2022 11:17 לינק ישיר 
מתוך שיחת נערות על האינטרנט

רציתי לשתף איתך *את הנקודה הכי חשובה* שעלתה אתמול בסוף המפגש … עדן עצרה רגע את הכל והסתכלה במבט חודר למצלמה … הרגשתי שהיא ממש מסתכלת לי לתוך הלב ואמרה: תזכרו שאתן לא לבד… הייתה לי צמרמורת… *72% מהבנות שלנו* נפגשות בתכנים פוגעניים ברשת, לחלקם יש גם שאלות וסיבוכים קשים ושאלות סביב מיניות שהן פותרות אותם במקומות לא נקיים בלשון המעטה. *והכי גרוע..* שאין להן את האומץ לדבר איתנו ההורים… אני חושבת שהבשורה הכי גדולה של האירוע אתמול היא *שהבנות שלנו לא לבד יותר* *מעכשיו אתר חזקות ברשת* הוא הכתובת של כל נערה מישראל לקבל תשובה כנה, אמיתית וצנועה לקושי שלה בין אם זה סביב המדיה, מיניות או סתם התייעצות עם מטפלות מקצועיות. הכל קורה שם בעילום שם, בצניעות מלאה והתשובות מגיעות ממטפלות ונשות חינוך מומחיות בתחום ויראות שמים שנבחרו בקפידה כדי לעזור לבנות שלנו להתמודד עם כל האתגרים של גיל ההתבגרות והשימוש במסכים *בלחיצה על הקישור:* bit.ly/34T4rs5 אפשר לשתף בוואצאפ עם הבנות ועם קבוצות רלוונטיות את קישור ההרשמה לאתר החדש. *לשם המוגנות:* ההרשמה לאתר כוללת תהליך של סינון באמצעות הקלטה כדי לוודא שרק בנות נכנסות אז לא להיבהל! תפיצו את ההודעה הזו בכל מקום שיש בו נערות, יש כבר מעל 100 שאלות מדהימות באתר שיכולות לעזור. *משתפים את הבנות בלחיצה כאן* bit.ly/34T4rs5 המשך ערב נעים , אפרת אריה - מנהלת 'חזקות ברשת' מבית 'לוקחים אחריות' *נ.ב* כדי להקים את האתר האנונימי לבנות 'חזקות ברשת' השקענו מעל 200,000 ש''ח ושעות רבות, אני מזמינה אותך להשתתף איתנו במהפך הזה ובברכה הגדולה שהוא מביא. התרומה של עוזרת לנו להוסיף מטפלות ואפשרויות שיעזרו לבנות שלנו לשמור על עצמן. *לחיצה כאן תעביר אותך לדף* התרומה המאובטח (מוכר לפי סעיף 46 להחזר מס) secure.cardcom.solutions/e/UgHa

דווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אינטרנט ומחשבים > נזקי האינטרנט > מתוך שיחת נערות על האינטרנט
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext