בית פורומים נזקי האינטרנט

חשוב

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-10/5/2022 20:40 לינק ישיר 
חשוב

🛑 *להעביר עכשיו לכמה שיותר הורים:* 🛑 *נזק פסיכולוגי: למה הילדים שלי לא עוזבים את המסך* ❓ כל הורה מכיר את *התחושה המתסכלת* הזו אבל לא מדמיין את *המחיר האמיתי....* הדלת נפתחת בסוף יום עבודה… אני רואה כל ילד במסך שלו, (הרבה פעמים גם את *בן הזוג* וזה הכי כואב לי...) *ואף אחד לא מתייחס אליי,* ולא מקשיב לי… וזה יוצר אצלי *תחושה שלא רואים אותי* ולא שמים עליי כהורה. יותר מזה זה גורם לי להרגיש כאילו *אין לי שום סיכוי* לחנך *ולקדם את המשפחה* שלי למקום טוב יותר *וכל ניסיון שלי להלחם בשעות הארוכות וההתמכרות* (גם שלי) למסך, מוביל *לריבים,* צעקות ותחושה שאני *הורה מעיק וחטטן* שיורד לחיים של הילדים... *מה אפשר לעשות כדי לקבל את הסמכות וההובלה בבית בחזרה?* *🔥ביום ראשון הקרוב (15.5) בשעה 21:00* *(הקלטה לנרשמים)🔥* נפגוש בשיחה (לייב בחינם ) להורים ומחנכים את *ד''ר ירון סלע* פסיכולוג קליני *שמטפל וחוקר* את *הנזקים הפסיכולוגיים* של שימוש במדיה וברשתות *בשיחה ד''ר ירון יגלה לנו מהמחקרים החדשים ומהטיפולים בקליניקה שלו:* - מהם *שלושת הצרכים הפסיכולוגיים העמוקים* שהמדיה מספקת לנו ולילדים וגורמת לנו *לחזור שוב ושוב כמו מכורים*❓ - *מהן שתי הסכנות האמיתיות* ברשת ואיך נזהה אותן *ונפעל לפני שהמצב מחמיר❓* - איך יוצרים *שינוי אמיתי שמחזיק לאורך זמן* במרחב המשפחתי *ומקבלים את השליטה* והאווירה המשפחתית בחזרה❓ בסוף ההרצאה ד''ר ירון סלע ייתן *כלים פרקטיים ברורים* שיאפשרו לך כבר עכשיו *ליצור שינוי* בהתנהגות של המתבגרים שלך ובמרחב המשפחתי. *כדי שההרצאה החשובה הזו תתקיים* נצטרך להשקיע הרבה מאוד משאבים. ולכן *רק אם יירשמו לפחות 2,000 הורים* נוכל לקיים את הערב הזה (גם אם קשה לך להגיע, כדאי *להירשם ולקבל הקלטה*) *אם חשוב לך להבין* מה הסכנה הפסיכולוגית שעומדת מאחורי המסך, ולעזור למשפחה שלך להתמודד איתה, *תעביר עכשיו לפני ההרשמה* לכל קבוצת הורים ומחנכים שיש לך (הורי כיתה, משפחות בבניין וכו') כדי שכמה שיותר הורים יוכלו להבין מול מה ואיך מתמודדים. *נרשמים לשיחה בלחיצה כאן:* 👇 bit.ly/3KWvqlu כדאי להגיע לשידור עצמו עם השאלות הכי קשות שלך. *תודה רבה ששיתפת בקבוצות!* מחכים לפגוש אתכם בשיחה על ההתמכרות הפסיכולוגית לרשת, צוות ארגון לוקחים אחריות וד''ר ירון סלע . *נרשמים לשיחה בלחיצה כאן:* 👇 bit.ly/3KWvqlu

דווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אינטרנט ומחשבים > נזקי האינטרנט > חשוב
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext