בית פורומים נזקי האינטרנט

שאלון

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-24/9/2022 20:45 לינק ישיר 
שאלון

❓❓ *למה הילדים מסתירים ממני מה שקורה ברשת?* ❓❓ (להעביר לכמה שיותר הורים ומחנכים) *יש שאלה קשה אחת* של הורים שעולה פעם אחר פעם בקבוצות שלנו שחייבים *לשים על השולחן ולפרק לעומק....* *למה בכל פעם שאני מנסה להבין מה הילד שלי עושה בפלאפון, הוא מסתגר ומסתיר ממני ? למה זה תמיד גורם חיכוכים ומריבות?* ❓ *בפרק הראשון בפודקאסט* החדש שלנו , אני שואל את *איתי שאוליאן* (מנהל הארגון, מאמן NLP שמתעסק עם מתבגרים במסכים ומחוץ להם כבר שנים) את השאלה החשובה הזו - *ועולות כמה נקודות רגישות* שרוב ההורים ששאלתי לא חשבו עליהן.. *כמו:* - ❓ מה *התחושה המוטעית* של ההורה ביחס למסך ואיך זה גורם לו להגיב? -❓למה ההתנהגות שלי *גורמת לילד להסתיר* ממני את ההתמודדויות שלו *ולא לבקש עזרה?* - ❓ איך *משנים את היחס* הזה ומחזירים את הקשר למרות המסך ש"מפריד בנינו"? לפודקאסט החדש שהשקנו קראנו *המסך שבנינו -* כי ברגע שההורים יבינו מה זה המסך הזה ואיך מסתכלים עליו נכון, *הבית יהיה מקום טוב יותר.* כדאי לחכות למומחים הבאים שנראיין כי הכנו המון פרקים בנושאים שלא דיברו עליהם ככה מעולם. *נכנסים לשמיעת פרק ההשקה כאן:* 👇 🔥ספוטיפי : spoti.fi/3xEU4Dm 🔥אפל פודקאסט apple.co/3BXpes4 🔥יוטיוב: link.mmb.org.il/pod 🔥 באתר החדש שלנו bit.ly/3dqdqW1 מחכה לשמוע את דעתך על עבודתנו הקשה, סער חלק - מנהל מחלקת תוכן לוקחים אחריות. נשמח מאוד אם תעבירו לכמה שיותר הורים ומחנכים.

דווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אינטרנט ומחשבים > נזקי האינטרנט > שאלון
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext