בית פורומים נזקי האינטרנט

גיוס

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-19/10/2022 23:00 לינק ישיר 
גיוס

❓ *למה אנחנו צריכים לסגור את לוקחים אחריות* ❓ כואב לי להודות... אבל לפעמים אני חושב שאנחנו צריכים *לסגור את הארגון…* תבין רגע, מי שמכיר אותי ואת איתי , יודע *שאנחנו שני משוגעים שנותנים הכל* ותמיד הולכים בגדול, וכל מה שמניע אותנו זה רצון בוער *לעזור להורים, למחנכים, למתבגרים ולעצמנו* לשמור על הטהרה והשפיות שלנו. ככה הארגון הזה קם, מכלום. *ובזכות הורים ומחנכים שמאמינים בנו כמוך,* הגענו תוך *6 שנים למצב מדהים בו אנו עוזרים ללמעלה מ 50,000 הורים, מחנכים ומתבגרים להתמודד נכון* עם האינטרנט ועם כל הדרמות שהוא הביא איתו: ההתמכרויות, חוסר ההבנה שלנו עד כמה *מנצלים אותנו בחברות הגדולות* וכמובן כמובן- מתן כלים אפקטיביים באמת *לדילמות החינוכיות הגדולות* לגבי זמן מסך, תוכן , סינונים והכל. *אבל השיגעון שלנו לדבר עולה לנו ביוקר* *ולפעמים תופסת אותי המחשבה הקשה…* *צריך לוותר..*😱 אם זה הכל או כלום, אז כנראה *שאני צריך לוותר…* מוקדי הסיוע שלנו, שעוזרים *להורים* להתחבר לתוכנות הגנה ולפתרונות טכנולוגיים *,קורסים…* *הקבוצות שתומכות בילדים שלנו* שמתמודדים כמו אריות עם הפינות הפוגעות של האינטרנט *לא מקבלים את כל העזרה שהם צריכים.* *והבנות שלנו* שמחפשות אוזן קשבת, ובמקום להיחשף לדברים קשים כשהן מחפשות בגוגל תשובה לשאלה *שבוערת להן בפנים* - צריכות מענה צנוע ואמין *לא מכירות את האתר המאובטח שהקמנו לנערות בלבד…* *אז בעצם…* למרות ההכפלה של הארגון, והצמאון הגדול של עם ישראל,לפעמים , *אני מרגיש שנכשלתי…* כי אני רוצה שנצליח לעזור לכל אחד *ולא נשאיר אף פצוע בשטח!* *אבל אז איתי נותן לי כאפה ומנער אותי*❗ *ואומר לי :* אני מתפלא עליך בן אדם! מי מתיר לך *להתייאש* ולעצור?? עם ישראל צריך אותנו! *ההורים* צריכים אותנו להדרכות. *המחנכים* צריכים אותנו באולפנות ובישיבות התיכוניות *בני הנוער* צריכים אותנו בלילות הקשים ובמאבק המתמיד על הגשמת החלומות הגדולים שלהם! *אז הגענו לצומת גורלית שתכריע...* (וכאן אני צריך את האמון שלך) האם *בוער בך כמונו 🔥 החלום הזה,* של לייצר חברה שיודעת להשתמש ברשת ובמסכים ובכל הטוב שיש בהם *בלי להיפגע ולשלם מחיר כבד* ? בלי לשלם עם *התמימות של הילדים שלי* שנמחקת? בלי לשלם עם *המרחב הזוגי שלי ושל אשתי* שנשאב על ידי המסך? בלי להרגיש *מכור ומנוהל* שלא שולט בזמן שלו? *אם אתה מאמין בנו* שנוכל לעשות את כל זה, *ולעזור להורים ומחנכים להמשיך לנצח* ברשת במקומות שאין להם תמיד יכולת להשפיע, אני *קורא לך* ולכל מי שמרגיש שותף לחלום שלנו, לעזור לנו להגיע ❗ *תוך פחות מ 28 שעות מעכשיו ל 1,000,000 שקלים שיכריעו!*❗ *יכריעו* האם המוקדים שלנו *יכפילו את עצמם* ויתחילו לתת מענה בקצב מסחרר *לאלפי ההורים המבולבלים* שמחפשים פתרון ועצה❓ *יכריעו* האם יותר *מחנכים מלאי מוטיבציה לשנות את העולם* יקבלו מאיתנו השתלמויות, הדרכות ועדכונים שיעזרו להם *להדריך את הילדים שלנו*❓ *יכריעו* האם *המתבגרים ובחורי הישיבות* שלנו יקבלו מענה רוחני ומקצועיעמוק *לקושי המטורף* של ההתמודדות באינטרנט וינצחו❓ *יכריעו* האם *המתבגרות שלנו* יגלו שיש אתר מאובטח *שהושקעו בו מאות אלפי שקלים* ומטפלות צדיקות שבאות לתת מענה בונה ואמיתי כדי *לחסוך להם נזקים וכאב נפשי אדיר לכל החיים❓* *אני יודע שבזכותך נצליח❗* אני מזמין אותך *להכריע* ולנצח ביחד איתנו ולהצטרף *לאלפי השותפים למהפכה* שלנו תוך דקה *בלחיצה ומעבר לדף הגיוס שלנו כאן!* 👇 bit.ly/lokhimahrayut תודה רבה לך על השותפות, נחמיה כהן – מנהל ארגון לוקחים אחריות *נ.ב* ננצל את הבמה להודות ל *32,344* השותפים שקיבלו את ההודעה הזו ועוזרים לנו להפוך את העולם למקום טוב יותר! *מצטרפים לאלפי האנשים במהפכה שלנו תוך דקה בלחיצה כאן* 👇 bit.ly/lokhimahrayut

דווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אינטרנט ומחשבים > נזקי האינטרנט > גיוס
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext