בית פורומים נזקי האינטרנט

איפה הבת שלך גולשת

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-20/10/2022 12:30 לינק ישיר 
איפה הבת שלך גולשת

ראיתי איפה הבת שלך גולשת כדי למצוא תשובות לשאלות שהיא לא מעיזה לשתף איתך…. והתוצאות שהיא נחשפת אליהם עלולות לפגוע בה מאוד… תעזרו לנו לתת לה את המקום הנכון והטהור לקבל בו תשובות לשאלות החשובות שלה. מצטרפים למהפכה שלנו בגיוס המיליון תוך דקה בלחיצה כאן: bit.ly/lokchimachrayutsms

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/10/2022 22:43 לינק ישיר 

❓ *מה משתולל בראש של הבת שלך בשעות הקטנות של הלילה* ❓ (כדאי להפיץ בקבוצות) עלינו *בלוקחים אחריות* על דבר *הזוי ומטורף* והיינו חייבים לשים לו סוף... גילינו שבשעות הקטנות של הלילה, *כשהמתבגרות* שלנו מחליטות להניח את הפלאפון וללכת לישון מתחילות לצוץ להן *שאלות קשות ומטלטלות בראש כמו…* מה קורה *לגוף שלי?* (שאלה שכל נערה שואלת את עצמה) איך קמים *מנפילה באינטרנט?* (40% ממש צופות ו70% נחשפות) אולי אני *נמשכת לחברה שלי?* (שאלה מסוכנת בדורנו) *שאלה לדוגמה* מאתר "חזקות ברשת" המאובטח שלנו : *ציטוט כואב מהאתר של לוקחים אחריות:* *''* אתם הראשונים שאני מספרת להם את זה .לא סיפרתי לאף אחד על זה בחיים לפני איזה שנתיים שהייתי *בתחילה כיתה ו נחשפתי לאתר של פ!רנ!* כשראיתי את זה בפעם הראשונה מיד סגרתי אבל אחרי יומיים מתוך סקרנות נכנסתי לאתר שוב... מאז אני ממש מצטערת על זה שראיתי את הדברים האלה אבל מרגישה *שאני ממש רוצה לראות את זה שוב יש מה לעשות??? "* ומה הדבר הראשון שהבנות שלנו עושות? *התשובה היא נוראית…* הרי, היא לא יכולה לשתף אותך בשאלה הזו כי זו *פאדיחה עצומה…* היא פשוט מחפשת *בגוגל…* *ומה היא מוצאת שם?* אני משאיר לך לדמיין לבד כמה זה גרוע... *מה יועצות או סתם זרים שלא מעריכים טהרה וצניעות* *ינחו ילדה בכיתה ח' שנחשפה (וזה לא משחרר אותה כבר שנתיים) לעשות?* ומשם כמובן הראש נדלק, ונפתחים כיווני חשיבה והיא *יכולה למצוא את עצמה שעות* בין *אתרים קשים* ופוגעים שמשאירים אותה *שרוטה עד עמקי נשמתה* עם מחשבות *שסביר להניח שירדפו אותה גם בחיי הנישואין שלה…* ועכשיו אני רוצה לספר לך על הפתרון שמצאנו אבל *הסוף עדיין עצוב…* השקענו מאות אלפי שקלים בזכות *הורים כמוך* שמאמינים בנו, והקמנו *אתר מאובטח למתבגרות* –"חזקות ברשת" בו הן שואלות את השאלות הבוערות האלה,*שמפריעות להן להירדם* בלילה מרוב אשמה ומקבלות תשובות בונות טובות, כנות ובונות *ממטפלות ומנחות מיניות מקצועיות* ויראות שמים שנותונות להן תשובות מלאות חום ותקווה. ועד היום ברוך ה' *נרשמו לאתר הזה כבר 1,179 בנות* *אבל הנה החלק המתסכל…* בכל שכבת גיל יש אלפי בנות והאתר שלנו מתאים לבנות מגיל 13- 23 כלומר שיש *עוד עשרות אלפים מהבנות שלנו* שהאתר הזה יכול *להציל את הנפש שלהן* ולחסוך להן שריטות איומות. זה פשוט *לא הוגן,* לא נתפס ולא הגיוני שאפילו אחת מהבנות שלנו *תפגע בעצמה* ולא תדע על האוצר הזה! ❓ *אז למה אנחנו לא מצליחים להגיע אליהן*❓ בגלל שהנושא צנוע *ואי אפשר לצעוק* אותו ברחובות, אנחנו משתמשים בדרכים יצירתיות כמו הכנס שעשינו *בהשקת האתר עם יובל דיין ועדן הראל* שבו נכחו אלפי בנות! ובשביל להצליח לקחת את הפרוייקט הזה קדימה למקום שעליו אנחנו חולמים *ולהציל את הבנות שלנו מהרס העולם האינטימי הטהור שלהן* ❗אני צריכה את האמון שלך❗ יחד עם פרויקטים נוספים *יצאנו לגייס שותפים לחלום* *שיעזרו לנו להגיע ל 1,000,000 שקלים ב 16 השעות הגורליות הבאות* שיכריעו אם נצליח להפוך את המסכים והרשת למקום שבו *הבנות שלנו ואנחנו מנצחים* ומשתמשים בכל הטוב שיש לרשת להציע. או שאנחנו ממשיכים *להיפגע ממנה ולתת לבנות שלנו* להיחשף לדברים קשים *ולמצוא את עצמן פגועות…* *אני מזמינה אותך להצטרף אלינו ולאלפי השותפים למהפכה עכשיו בלחיצה כאן!* 👇 bit.ly/lokhimahrayut מודה לך על השותפות, אפרת אריה- מנהלת חזקות ברשת- מבית *לוקחים אחריום* הפרויקט שמציל את הבנות שלנו *מתשובות הרסניות.* *נ.ב* חשוב לי להגיד שהשקענו בפרויקט הזה *סכומים אדירים למען הבנות שלנו* ואנחנו *חייבים את השותפות שלך* כדי להטיס אותו קדימה !! *מצטרפים לאלפי התומכים שלנו למאבק כאן* 👇 bit.ly/lokhimahrayut נא להפיץ בקבוצות!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/10/2022 22:44 לינק ישיר 

😓 *הנפילה המתסכלת של 52% מבני הישיבות.* 😓 (כדאי להעביר בקבוצות של הורים) כמי שלמד לא שנה ולא שנתיים בישיבה (יותר קרוב ל 7 שנים) *הדבר שהכי מטריד אותי,* שלא לומר מטריף אותי, זה *לפגוש שאלה קורעת לב* בקבוצות שלנו של *לוקחים אחריות* של גיבור שלומד בישיבה ומרגיש *שהיצר פשוט שובר לו את הצורה…* אני רוצה לשתף אותך *בדוגמא* לפתיחה של *שאלה כואבת* אחת (מתוך עשרות השאלות שמגיעות יום יום מבני ישיבות ומכינות) ולאחר מכן אשתף אותך איך אנחנו עוזרים לו לפתור דבר כזה מהשורש... *הנה ציטוט שובר לבבות מהקבוצה של לוקחים אחריות:* 💔 "עוד 4 ימים והייתי מצליח 4 חודשים רצוף בלי ליפול אבל זה לא קרהה *הייתי בטוח שיצאתי מזה* וזהו שאני כבר חזק מספיק כדי להתמודד אבל הינה אני שוב נופל *אני שבור* לא יודע איך לצאת מהבור הזה. הייתי במקום כל כל גבוה *ופשוט נפלתי והתרסקתי* אני חשבתי שזהו זה נגמר ושלפני 4 חודש זו הייתה הנפילה האחרונה אבל מסתבר שלא *אני נופל כמו תמיד כי ככה אני"* "אני נופל כמו תמיד כי ככה אני…" איזו אמירה קשה על עצמך... מרסק... את... הלב... לא? יש בקבוצות "חזקים ברשת" שלנו (קבוצות המאפשרות לבני ישיבות ומכינות לשאול שאלות אנונימיות על ההתמודדות שלהם ברשת) *מעל 872 התייעצויות שוברות לב כאלה.* *שמדגישות נקודה אחת מתסכלת.* *מצד אחד* הילדים שלנו רוצים לעלות בקודש ולהיטהר *ומצד שני* הם מתארים את *ההרגשה הקשה* שיש בתוכם מפלצת שכל פעם מושכת אותם למקומות האלה וגורמת להם להרגיש שככה הם, ושהם פשוט דפוקים... ובטח שהם *לא יכולים לפנות אליך אבא* מרוב בושה... מי יעזור להם? *איך מתמודדים עם זה? ולמה הסוף עדיין עצוב❓* אחרי שנים שבהם ניסינו לדבר על סינונים למכשיר כזה ולמכשיר אחר הבנו שהאמת היא... *שאת הסינון צריך להתקין על הלב של הילדים שלנו…* לעזור להם *להבין מהשורש* מה הכח העצום הזה של היצר? ולמה הוא *שותף אותם בעוצמה* כל כך חזקה ומנפץ אותם כמו גל שמתרסק על שובר הגלים? ובעיקר, לעזור להם למזער את *הנפילות והנזקים* שעלולים לפגוש אותם בעתיד ולהשפיע להם *על חיי הנישואין.* כך הקמנו עם עזרה של שותפים כמוך, *קורס אינטרנטי טיפולי ועמוק בשם 'סוד היצר והיצירה'* בהנחיית מטפל ירא שמים שכבר עזר למאות בנים *לצאת מההתמכרות לעולם האוננות והפורנוגרפיה* ע''י הבנה עמוקה מה עובר על הנפש שלהם, והגוף שלהם ואיך להגיע למקום של שליטה ואיזון פנימי. *והחלק הכי מיוחד הוא* שבגלל שאין למתוקים האלה כסף, ובטח לא אומץ לבקש מההורים שלהם, *החלטנו שכסף לא הולך להיות מה שיעצור בחור* מלקבל מזור ומרפא לנפש שלו. והשקענו את כל הכסף הדרוש כדי להרים מיזם כזה (ומדובר באלפי שקלים) ושכל בחור ישיבה/ מכינה שמרגיש שהוא *זקוק לעזרה* יוכל להתחבר לקורס בכל מקרה *ולתמוך בכל סכום שהוא מרגיש שהוא רוצה ויכול לשלם. כן, גם שקל.* *נשמע מדהים נכון? אז זהו ש…* יש כיום *מעל 20,000* תלמידי ישיבות ומכינות *בקרב המטורף* הזה בשמירת הברית העיניים והנשמה. עד היום הצטרפו לקורס *רק 782 אריות* שבאו להילחם. *הנה מה שסיפר לנו בחור נשוי שעבר את התהליך:* "אחרי למעלה מעשר שנים של התמודדות בתחום המיניות, ברוך ה' אני מרגיש שסופסוף הצלחתי *לצאת מהמערבולת הזו,* מלא תודה לה' *לאשתי,* ולמי ששלח לי את הקישור לסוד היצר והיצירה ...הרבה מתחים ולחצים שהיו לי סביב התחום התפוגגו *השליטה חזרה לידיים שלי והחשש שזו רק הצלחה זמנית ומחר שוב אפול כבר לא קיימת.."* ברור שכל אחד מהם הוא עולם ומלואו ואנחנו *לא מזלזלים ב782 בתים שניצלו.* *אבל המשימה היא רחבה הרבה יותר.* *אנחנו רוצים ומוכרחים להגיע ל19,218 הנוספים* שנלחמים בגבורה. ובשביל זה אנחנו *צריכים אותך עכשיו איתנו כשותף❗* לכל אחד מהילדים שלנו מגיע *לדעת שהוא לא לבד.* שיש מענה חדשני שהוא גם מקצועי וגם מותאם לציבור הדתי. אחת הסיבות שיצאנו לגייס *ב6 השעות הבאות 1,000,000 ש''ח* לארגון המהפכני שלנו, היא כדי *לוודא שאף ילד שלנו* לא ירגיש אבוד במלחמה הקשה, *מלאת הדמעות* הזו מול *תעשיות הענק* שמנצלות את הפירצות במסכים כדי *לרסק את הילדים שלנו מבפנים* ולשרוט אותם לכל החיים… *תוכל להצטרף לאלפי השותפים שלנו ולקחת חלק במהפכה בלחיצה כאן!* 👇 bit.ly/lokhimahrayut כאן בשבילך , איתי שאוליאן- מנהל הארגון *לוקחים אחריות.* *נ.ב* *כל הורה* שמצטרף לאלפי השותפים שלנו *אחראי באופן ישיר להצלה* של המתבגרים שלנו מטביעה בבוץ שאפשר לטבוע בו *בלחיצה אחת* בטלפונים שלנו, *הילדים שלך סומכים עליך!* *תצטרף אלינו ולאלפי השותפים שלנו לניצחון בלחיצה כאן!* 👇 bit.ly/lokhimahrayut

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/10/2022 22:44 לינק ישיר 

❓ *מה משתולל בראש של הבת שלך בשעות הקטנות של הלילה* ❓ (כדאי להפיץ בקבוצות) עלינו *בלוקחים אחריות* על דבר *הזוי ומטורף* והיינו חייבים לשים לו סוף... גילינו שבשעות הקטנות של הלילה, *כשהמתבגרות* שלנו מחליטות להניח את הפלאפון וללכת לישון מתחילות לצוץ להן *שאלות קשות ומטלטלות בראש כמו…* מה קורה *לגוף שלי?* (שאלה שכל נערה שואלת את עצמה) איך קמים *מנפילה באינטרנט?* (40% ממש צופות ו70% נחשפות) אולי אני *נמשכת לחברה שלי?* (שאלה מסוכנת בדורנו) *שאלה לדוגמה* מאתר "חזקות ברשת" המאובטח שלנו : *ציטוט כואב מהאתר של לוקחים אחריות:* *''* אתם הראשונים שאני מספרת להם את זה .לא סיפרתי לאף אחד על זה בחיים לפני איזה שנתיים שהייתי *בתחילה כיתה ו נחשפתי לאתר של פ!רנ!* כשראיתי את זה בפעם הראשונה מיד סגרתי אבל אחרי יומיים מתוך סקרנות נכנסתי לאתר שוב... מאז אני ממש מצטערת על זה שראיתי את הדברים האלה אבל מרגישה *שאני ממש רוצה לראות את זה שוב יש מה לעשות??? "* ומה הדבר הראשון שהבנות שלנו עושות? *התשובה היא נוראית…* הרי, היא לא יכולה לשתף אותך בשאלה הזו כי זו *פאדיחה עצומה…* היא פשוט מחפשת *בגוגל…* *ומה היא מוצאת שם?* אני משאיר לך לדמיין לבד כמה זה גרוע... *מה יועצות או סתם זרים שלא מעריכים טהרה וצניעות* *ינחו ילדה בכיתה ח' שנחשפה (וזה לא משחרר אותה כבר שנתיים) לעשות?* ומשם כמובן הראש נדלק, ונפתחים כיווני חשיבה והיא *יכולה למצוא את עצמה שעות* בין *אתרים קשים* ופוגעים שמשאירים אותה *שרוטה עד עמקי נשמתה* עם מחשבות *שסביר להניח שירדפו אותה גם בחיי הנישואין שלה…* ועכשיו אני רוצה לספר לך על הפתרון שמצאנו אבל *הסוף עדיין עצוב…* השקענו מאות אלפי שקלים בזכות *הורים כמוך* שמאמינים בנו, והקמנו *אתר מאובטח למתבגרות* –"חזקות ברשת" בו הן שואלות את השאלות הבוערות האלה,*שמפריעות להן להירדם* בלילה מרוב אשמה ומקבלות תשובות בונות טובות, כנות ובונות *ממטפלות ומנחות מיניות מקצועיות* ויראות שמים שנותונות להן תשובות מלאות חום ותקווה. ועד היום ברוך ה' *נרשמו לאתר הזה כבר 1,179 בנות* *אבל הנה החלק המתסכל…* בכל שכבת גיל יש אלפי בנות והאתר שלנו מתאים לבנות מגיל 13- 23 כלומר שיש *עוד עשרות אלפים מהבנות שלנו* שהאתר הזה יכול *להציל את הנפש שלהן* ולחסוך להן שריטות איומות. זה פשוט *לא הוגן,* לא נתפס ולא הגיוני שאפילו אחת מהבנות שלנו *תפגע בעצמה* ולא תדע על האוצר הזה! ❓ *אז למה אנחנו לא מצליחים להגיע אליהן*❓ בגלל שהנושא צנוע *ואי אפשר לצעוק* אותו ברחובות, אנחנו משתמשים בדרכים יצירתיות כמו הכנס שעשינו *בהשקת האתר עם יובל דיין ועדן הראל* שבו נכחו אלפי בנות! ובשביל להצליח לקחת את הפרוייקט הזה קדימה למקום שעליו אנחנו חולמים *ולהציל את הבנות שלנו מהרס העולם האינטימי הטהור שלהן* ❗אני צריכה את האמון שלך❗ יחד עם פרויקטים נוספים *יצאנו לגייס שותפים לחלום* *שיעזרו לנו להגיע ל 1,000,000 שקלים ב 16 השעות הגורליות הבאות* שיכריעו אם נצליח להפוך את המסכים והרשת למקום שבו *הבנות שלנו ואנחנו מנצחים* ומשתמשים בכל הטוב שיש לרשת להציע. או שאנחנו ממשיכים *להיפגע ממנה ולתת לבנות שלנו* להיחשף לדברים קשים *ולמצוא את עצמן פגועות…* *אני מזמינה אותך להצטרף אלינו ולאלפי השותפים למהפכה עכשיו בלחיצה כאן!* 👇 bit.ly/lokhimahrayut מודה לך על השותפות, אפרת אריה- מנהלת חזקות ברשת- מבית *לוקחים אחריום* הפרויקט שמציל את הבנות שלנו *מתשובות הרסניות.* *נ.ב* חשוב לי להגיד שהשקענו בפרויקט הזה *סכומים אדירים למען הבנות שלנו* ואנחנו *חייבים את השותפות שלך* כדי להטיס אותו קדימה !! *מצטרפים לאלפי התומכים שלנו למאבק כאן* 👇 bit.ly/lokhimahrayut נא להפיץ בקבוצות!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/10/2022 22:45 לינק ישיר 

❓ *למה אנחנו צריכים לסגור את לוקחים אחריות* ❓ כואב לי להודות... אבל לפעמים אני חושב שאנחנו צריכים *לסגור את הארגון…* תבין רגע, מי שמכיר אותי ואת איתי , יודע *שאנחנו שני משוגעים שנותנים הכל* ותמיד הולכים בגדול, וכל מה שמניע אותנו זה רצון בוער *לעזור להורים, למחנכים, למתבגרים ולעצמנו* לשמור על הטהרה והשפיות שלנו. ככה הארגון הזה קם, מכלום. *ובזכות הורים ומחנכים שמאמינים בנו כמוך,* הגענו תוך *6 שנים למצב מדהים בו אנו עוזרים ללמעלה מ 50,000 הורים, מחנכים ומתבגרים להתמודד נכון* עם האינטרנט ועם כל הדרמות שהוא הביא איתו: ההתמכרויות, חוסר ההבנה שלנו עד כמה *מנצלים אותנו בחברות הגדולות* וכמובן כמובן- מתן כלים אפקטיביים באמת *לדילמות החינוכיות הגדולות* לגבי זמן מסך, תוכן , סינונים והכל. *אבל השיגעון שלנו לדבר עולה לנו ביוקר* *ולפעמים תופסת אותי המחשבה הקשה…* *צריך לוותר..*😱 אם זה הכל או כלום, אז כנראה *שאני צריך לוותר…* מוקדי הסיוע שלנו, שעוזרים *להורים* להתחבר לתוכנות הגנה ולפתרונות טכנולוגיים *,קורסים…* *הקבוצות שתומכות בילדים שלנו* שמתמודדים כמו אריות עם הפינות הפוגעות של האינטרנט *לא מקבלים את כל העזרה שהם צריכים.* *והבנות שלנו* שמחפשות אוזן קשבת, ובמקום להיחשף לדברים קשים כשהן מחפשות בגוגל תשובה לשאלה *שבוערת להן בפנים* - צריכות מענה צנוע ואמין *לא מכירות את האתר המאובטח שהקמנו לנערות בלבד…* *אז בעצם…* למרות ההכפלה של הארגון, והצמאון הגדול של עם ישראל,לפעמים , *אני מרגיש שנכשלתי…* כי אני רוצה שנצליח לעזור לכל אחד *ולא נשאיר אף פצוע בשטח!* *אבל אז איתי נותן לי כאפה ומנער אותי*❗ *ואומר לי :* אני מתפלא עליך בן אדם! מי מתיר לך *להתייאש* ולעצור?? עם ישראל צריך אותנו! *ההורים* צריכים אותנו להדרכות. *המחנכים* צריכים אותנו באולפנות ובישיבות התיכוניות *בני הנוער* צריכים אותנו בלילות הקשים ובמאבק המתמיד על הגשמת החלומות הגדולים שלהם! *אז הגענו לצומת גורלית שתכריע...* (וכאן אני צריך את האמון שלך) האם *בוער בך כמונו 🔥 החלום הזה,* של לייצר חברה שיודעת להשתמש ברשת ובמסכים ובכל הטוב שיש בהם *בלי להיפגע ולשלם מחיר כבד* ? בלי לשלם עם *התמימות של הילדים שלי* שנמחקת? בלי לשלם עם *המרחב הזוגי שלי ושל אשתי* שנשאב על ידי המסך? בלי להרגיש *מכור ומנוהל* שלא שולט בזמן שלו? *אם אתה מאמין בנו* שנוכל לעשות את כל זה, *ולעזור להורים ומחנכים להמשיך לנצח* ברשת במקומות שאין להם תמיד יכולת להשפיע, אני *קורא לך* ולכל מי שמרגיש שותף לחלום שלנו, לעזור לנו להגיע ❗ *תוך פחות מ 28 שעות מעכשיו ל 1,000,000 שקלים שיכריעו!*❗ *יכריעו* האם המוקדים שלנו *יכפילו את עצמם* ויתחילו לתת מענה בקצב מסחרר *לאלפי ההורים המבולבלים* שמחפשים פתרון ועצה❓ *יכריעו* האם יותר *מחנכים מלאי מוטיבציה לשנות את העולם* יקבלו מאיתנו השתלמויות, הדרכות ועדכונים שיעזרו להם *להדריך את הילדים שלנו*❓ *יכריעו* האם *המתבגרים ובחורי הישיבות* שלנו יקבלו מענה רוחני ומקצועיעמוק *לקושי המטורף* של ההתמודדות באינטרנט וינצחו❓ *יכריעו* האם *המתבגרות שלנו* יגלו שיש אתר מאובטח *שהושקעו בו מאות אלפי שקלים* ומטפלות צדיקות שבאות לתת מענה בונה ואמיתי כדי *לחסוך להם נזקים וכאב נפשי אדיר לכל החיים❓* *אני יודע שבזכותך נצליח❗* אני מזמין אותך *להכריע* ולנצח ביחד איתנו ולהצטרף *לאלפי השותפים למהפכה* שלנו תוך דקה *בלחיצה ומעבר לדף הגיוס שלנו כאן!* 👇 bit.ly/lokhimahrayut תודה רבה לך על השותפות, נחמיה כהן – מנהל ארגון לוקחים אחריות *נ.ב* ננצל את הבמה להודות ל *32,344* השותפים שקיבלו את ההודעה הזו ועוזרים לנו להפוך את העולם למקום טוב יותר! *מצטרפים לאלפי האנשים במהפכה שלנו תוך דקה בלחיצה כאן* 👇 bit.ly/lokhimahrayut

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/10/2022 12:54 לינק ישיר 

https://gye.org.il/articles/category/tochnit-2

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/11/2022 19:13 לינק ישיר 

עבודה מהבית לא מתישה ומפרכת, עבודה מהבית - www.avoda-mehabait.co.il/

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/11/2022 08:01 לינק ישיר 

תחפשו עבודה במקומות חינמים www.drushim.co.il/jobs/search/%D7%9E%D7%92%D7%96%D7%A8%20%D7%97%D7%A8%D7%93%D7%99/?ref=198&gclid=CjwKCAiApvebBhAvEiwAe7mHSIsKrd1dga3FVKdgpQjcUbnX-SKYspywvejciqp6IS4BqI14gYiRHhoCJgkQAvD_BwE

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אינטרנט ומחשבים > נזקי האינטרנט > איפה הבת שלך גולשת
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext