דוגמא של שאלה מאתר לוקחים אחריות
אם הגעת לפה אז את כבר מלכה!
זה המקום לשאול הכל על ההתמודדות שלך ברשת
מוזמנת להצטרף אלינו, קבוצה של נערות וצעירות שמדברות על הכללל בלי לחשוש.
יש כאן נשות מקצוע מדהימות שעונות על שאלות גם אם הן מורכבות או מביכות.
שאלות על גיל ההתבגרות וההתמודדות שלך ברשת.
אז אם יש לך שאלה ולא ידעת את מי לשאול, הגעת למקום הנכון.
חזקות ברשת
האנונימיות מובטחת!
לכל השאלות
344
שאלות ותשובות
1,263
חברות פעילות
45
מומחיות משיבות
איך זה עובד?
הצטרפי לחזקות ברשת
[אנונימיות מובטחת]
קראי את השאלות שחברות הקבוצה שלחו ואת תשובות המומחיות
שלחי שאלה לצוות המומחיות בעמוד "לכל השאלות",
התשובה תגיע אלייך למייל וגם תופיע במאגר התשובות באתר
לכל השאלות
שאלות נפוצות
שאלה:
לפני שנה בערך נחשפתי לתוכן פורנוגרפי לא מרצוני (בכלל לא מהטלפון או המחשב שלי..) מחקתי את זה לאותה אחת שראיתי את זה אצלה ( כמובן שהייתי בטלפון שלה באישור …) ואני יודעת שהיא ב"ה לא חזרה לזה.
אבל התמונות והסרטונים האלה קופצים לי הרבה, ואני חייבת להגיד שזה מגעיל אותי.
זה יעלם מתישהו מהזיכרון??4;
תשובה:
שאלת שאלה מעניינת שנוגעת ברבות מאיתנו, את בחברה טובה וממש לא לבד בעניין הזה!
חשיפה לתוכן שנוגע בנפש היא לא כמו חשיפה למשהו חומרי. אם תוך כדי עזרה בבית הידיים או הבגד שלנו התלכלך, אז בוודא שהדברים יכולים לחזור לקדמותם מהר, כי זה בסך הכל נגע ב"חומר" ואפשר לשטוף ולנקות בקלות. אך הנפש שלנו, כמו ששר חנן בן ארי, "הנפש לא פרייארית", והוא צודק: אם משהו לא נעים נגע בנפש, אז מדרך הטבע נדרש מאמץ גדול יותר כדי להרחיק אותו מן הזיכרון.
קודם כל, תדעי שאת נורמלית לחלוטין בכך שהתמונות האלה קופצות לך הרבה פעמים בזיכרון. התגובה שלך טבעית , וגם מעידה על העדינות של הנפש שלך.
אנחנו לא יכולים "למחוק" דברים לא נעימים מהזיכרון כמו שמוחקים סרטונים או הודעות בנייד, אבל כן יכולים במשך הזמן להפוך אותם לתמונה הרבה יותר מטושטשת, חלשה, לא ברורה, וכזו שלא מעוררת אותנו ולא מציפה ברגש לא נעים.
אז איך עושים את זה?
להמשך קריאה מוזמנת להצטרף למיזם
שאלה:
חברה שלי מתכתבת עם אדם שהיא לא מכירה בווצאפ ולא מסכימה להפסיק או לתת לי לראות את ההתכתבות, ניסיתי לדבר איתה על זה ולבדוק על מה הם מדברים ואם זה בסדר ולא ממש הצלחתי, מה את ממליצה לי לעשות?
 |
|
|