| נשלח ב-10/10/2011 22:47 |
|
| |
דומיין ייחודי באתר שנבנה בגוגל סייטס
בוימגארטען כתב:
שלום לחברי הפורום הנכבדים.
בניתי אתר בגוגל סייטס. יש לי דומיין פרטי שקניתי מחברה שמוכרת דומיינים.
עכשיו, אני רוצה להסיר את הדומיין הארוך והמסורבל של גוגל סייטס ולשים במקומו את הדומיין הפרטי שקניתי.
כיצד אוכל לעשות זאת?
כדי לחסוך בשאלות הריני להודיע שכבר ביצעתי הגדרת שרת בחברה שממנה קניתי את הדומיין, וכל שנותר הוא לבצע איזו שהיא פעולה או הגדרה במערכת של גוגל סייטס כדי להפעיל את הדומיין הפרטי שלי על האתר שבניתי [כך נאמר לי לפחות בתמיכה הטלפונית של מוכרי הדומיינים].
מאן דהוא יכול לעזור? [לפי מה שהבנתי צריך להגדיר C-NAME במערכת גוגל סייטס ואני לא יודע איך עושים את זה].
תוקן על ידי בוימגארטען ב- 10/10/2011 22:37:41
|
|
|
|
| נשלח ב-11/10/2011 21:26 |
|
| |
שלום,
תכנס להגדרות בגוגל של האתר "ניהול אתר" ---> "הגדרות אתר" ---> "כתובת אינטרנט" ----> "הוסף כתובת" ושם תוסיף אתה הדומיין שקנית. כל זה כמובן אחרי שהגדרת איפה שקנית את הדומיין את הDNS SEVER ghs.google.com בהצלחה
תוקן על ידי אנוני_מוס ב- 11/10/2011 22:17:07
|
|
|
|
|
| נשלח ב-11/10/2011 22:02 |
|
| |
ליטאי תודה.
אני מכיר את המערכת של גוגל סייטס וכבר עשיתי את מה שהצעת לי, הבעיה היא שזה לא עוזר.
את הגדרת ה DNS SERVER כבר ביצעתי.
אבל אמרו לי שההגדרה הזו לא מספיקה ויש פעולה נוספת שצריך לבצע במערכת של גוגל סייטס.
ולכן אני עדיין תקוע עם הבעיה הזאת.
תוקן על ידי בוימגארטען ב- 11/10/2011 22:06:05
|
|
|
|
| נשלח ב-11/10/2011 22:20 |
|
| |
זה כמה ימים ככה או כמה שעות?
|
|
|
|
| נשלח ב-11/10/2011 22:49 |
|
| |
כבר 5-6 ימים זה ככה.
מוכרי הדומיין שקניתי [חברת אינטר-ספייס] אמרו לי שצריך להגדיר C-NAME במערכת של גוגל סייטס ואני לא יודע איך עושים את זה.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/10/2011 23:01 |
|
| |
| בוימגארטען כתב: |  | כבר 5-6 ימים זה ככה.
מוכרי הדומיין שקניתי [חברת אינטר-ספייס] אמרו לי שצריך להגדיר C-NAME במערכת של גוגל סייטס ואני לא יודע איך עושים את זה. |
|
אני חושב שמבלבלים לך במוח. הCNAME זה בעצם ההגדרה בדומיין לאן להפנות, ואותו הבנתי כבר הגדרת לשרת של גוגל GHS דלעיל. בגוגל סייטס אני חושב שכל מה שצריך להגדיר זה הכתובת. אין בעצם מה עוד להגדיר. כמו כשאתה מגדיר אתר רגיל לדומיין, אתה מפנה את השרת לדומיין, ובדומיין אתה מפנה לDNS של השרת וככה הם מוצאים אחד את השני. לא עשיתי את זה אף פעם בפועל כי לא עובד עם גוגל סייטס, אבל ממה שקראתי במדריכים של גוגל ופורומים ככה הבנתי. בכל אופן נחכה שמחר מישהו שמבין בזה יותר ממני יגיב ואולי יעזור.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/10/2011 23:04 |
|
| |
בכל מקרה אני במקומך הייתי נותן להוא בתמיכה את הסיסמא ונותן לו להגדיר את זה. כמובן אחר כך משנה סיסמא ליתר בטחון
|
|
|
|
| נשלח ב-23/10/2011 15:09 |
|
| |
אתה צריך גם להגדיר באתר שלך בגוגל
שידע לקשר עם השרת שלך, יש לך עמוד אפשרויות תחפש שם את האופציה של דומיין, להגדיר CNAME זה לא מספיק כמו שכבר הבנת. אני אחפש לך איזה מדריך שראיתי פעם להגדרת דומיין בגוגל סייטס ואני אנסה לשלוח כאן...
|
|